Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Естествено, че няма да има стилови извращения, поздрава за Гогата беше изключение, защото му пасваше, като ръкавица - ти видя ли му селфито ?
Добрютро, Мите ! Как беше по тесните пътища на нейно величество ?

Беше тясно, както си и предположила, но и забавно - намирам си приключения, хубавото е че спах доста и сега съм свежа маруля и ще ходя на изложение на ретро коли.

Нанди, това може да ти хареса - има мелодична китара, хубав глас и е депресарско

Мерси, Митенце - хареса ми много. Хубаво е, че се грижиш да съм в депресия - това е основната храна на твореца, дори когато пише за ...имоти.
Хайде аз ще пусна нещо ''уж'' по-оптимистично, с което ще се направя, че искам драмата да свърши.

[video=youtube;em328ua_Lo8]http://www.youtube.com/watch?v=em328ua_Lo8[/video]

Благодаря, сега ще е преслушам.

При мен е облачно и някак си ми дойде от вътре, нямах намерение да те вкарвам дълбок творчески делириум иначе имам репертоар - ако някога ти потрябва само кажи.

Благодаря, сега ще е преслушам.

При мен е облачно и някак си ми дойде от вътре, нямах намерение да те вкарвам дълбок творчески делириум иначе имам репертоар - ако някога ти потрябва само кажи.

Kакъв репертоар, драматичен ? О, давай го - винаги съм готова за нещо подтискащо. Много обичам да рева на книги, филми и песни, но за съжаление рядко намирам вече нещо, което да ме трогне. Индустрията гледа да забавлява, а не да подтиска...

По-късно, сега излизам.

Пиши спокойно и се забавлявай днес - ще ти пускам периодично по нещо.

Ще чакам. Снимай дъртите брангии да шашкаш после мъжовете у форума, че ние с Лилето едва ли разбираме много и се впечатляваме - аз поне...

Разпускате ли бре душички златни :)

Работим.
Разпускането е ограничено до 15-30 секунди, на неравни интервали.

Всички се разработили, няма с кого да си поспами човек :oops:

Тука съм Лиле, спамкай си с мене - аз отхвърлих бая работа и мога да дудна глупости на килограм вече...

Тука съм Лиле, спамкай си с мене - аз отхвърлих бая работа и мога да дудна глупости на килограм вече...

Ех, браво на теб :)

Та, как си, Нанди, добре ли спа, какво сънува?

Ех, браво на теб :)

Та, как си, Нанди, добре ли спа, какво сънува?

Забравих вече, но винаги сънувам и все интересни неща. Най-яко е, като сънувам известни хора (които сестествено не познавам) или политици...:lol: Веднъж сънувах Джони Деп, а даже не съм му голям фен. Ти какво (кого) сънува ?

От: Re: Предприемачеко разпускане!

Работя братле, кодя един нагазин за вина. Ама нещо почва да ми писва за днес, и ще видим до кога ще изкарам. :)
Еми рано е още. сега работим здраво. Ти не работиш ли бе, брат?

Работя братле, кодя един нагазин за вина. Ама нещо почва да ми писва за днес, и ще видим до кога ще изкарам. :)

Уни, останаха ли от мекичките ? Метни по една.

На дамите им се разпуска вече като гледам 8)

Забравих вече, но винаги сънувам и все интересни неща. Най-яко е, като сънувам известни хора (които сестествено не познавам) или политици...:lol: Веднъж сънувах Джони Деп, а даже не съм му голям фен. Ти какво (кого) сънува ?

Ми аз както почти винаги не помня да съм сънувала нещо. Май само кошмари помня. Ама нямаше да е лошо нещо цветно да сънувам, пък даже и Джони Деп.

Аз щях да питам какво правите - ти и останалите, но се притесних, че ще ми отговорите "нищо".

Нямаш грижи, само блинки и кул да пуснат система за онлайн трансфер на мекички :D
Уни, останаха ли от мекичките ? Метни по една.

Горе