Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

1 единствено селфи съм си правил от немай-къде - като се правиш на бизнесмен па дори и пишман, все трябва там да си покажеш мутрата онлайн, колкот и да нти са ще.

Ми де го, де ? Дай го !

Ибаси спамерите :twisted:

Какво искате да ви сготвя ??? Бива ме доста в кухнята 8)
Дай селфи на някоя манджа дето си готвил.
Мацките може се впечатлят и ще те задърпат за още селфита.

пс: даже ме изпреварили

1 единствено селфи съм си правил от немай-къде - като се правиш на бизнесмен па дори и пишман, все трябва там да си покажеш мутрата онлайн, колкот и да нти са ще.

Може и да не е селфи, сепак. Пък и приемаме снимков материал и по други канали.

Дами една по една ... ни са бийте, моля :lol:

Готвя само за любимата си, но бих направил изключение. :-o Днес ще импровизираме с кюфтета по чирпански :p

Дами една по една ... ни са бийте, моля :lol:

Готвя само за любимата си, но бих направил изключение. :-o Днес ще импровизираме с кюфтета по чирпански :p

Добре, чакаме селфи на кифтетата тогава :-o

Дай селфи на някоя манджа дето си готвил.
Мацките може се впечатлят и ще те задърпат за още селфита.

пс: даже ме изпреварили

Селфита не си правя. Мразя да се снимам .. сигурно щот съм много готин :D На манджата може да ударя едно, ала много са ми малко пикселите хаххаха

Селфита не си правя. Мразя да се снимам .. сигурно щот съм много готин :D На манджата може да ударя едно, ала много са ми малко пикселите хаххаха

Аааа, ти ме кефиш определено ! Въпреки, че манджата ти няма да я ям...

Нищо, по-добре даже - по-малко пиксели - по-малко калориЙ!

Вие няма ли да готвите вечеря ??? Или всички чакате на готово :shock:

И аз ще ям вчерашното. Щом не искаш да ми направиш ориз...

Време е за бира, това е супер всеки го разбира :beer: :D

Заваля дъжд :((

И при нас мърлявчи нещо... обаче изгря слънце, като заваля. Уни поеми малко, че ни изгниха кокалите тука от тая влага.

Пращам гепите:

stock-vector-smiling-sun-cartoon-character-with-sunglasses-vector-illustration-108269078.jpg

И при нас мърлявчи нещо... обаче изгря слънце, като заваля. Уни поеми малко, че ни изгниха кокалите тука от тая влага.

Още ли ми коментирате селфито :shock:

А, така, пращай, че то времето направо адски гадно за юни месец. Сигурна съм, че януари имаше дни с по-топло и недъждовно време.

По-топъл беше от май, като цяло. Мисля да ви оставя малко. Като се наработите - айде на бира, Уни черпи !

Горе