По някакъв необясним за мен начин форумът ме изхвърля, а показва, че съм активна
Относно филма/сериал, аз се дразня, защото е ... брутален. Не е въпросът, че умират или се трепят някакви, все пак филмови герои, а какво от това?
Ценностите и бля бля.
Например започнах да гледам сериали, не покрай "Приятели", а понеже съм кака както уточнява Бластер-ът с "Алф", да речем. И скоро бях прочела, как навремето, за да заснемат 30-минутен епизод са снимали 30 ЧАСА! И все пак беше интересно и забавно.
Да, споменатият по-горе сериал не е от забавните, но впоследствие съм гледала и "Али Макбийл" и "Лост" и "Анатомият на Грей" и "Спешно отделение" и т.н.
Тип фентъзита, понеже ти си фен на Спартак, но пък исторически "Демоните на Леонардо" е мега-як! просто.
И като сравниш някак си се получава ... пропаст. Възможности за милиони да направиш нещо и накрая да предложиш брутализъм.
Буквално, отиваш в ресторант и си поръчваш свинска пържола и ти носят натурално едно прасе, което пред теб разфасоват и ти дават пържолата. Ще я ядеш ли?
Ако бяха направили серал на Властелинът или Галактически стопаджия, дори на нещо руско (а има мого добри руски неща) по произведения на класици в пъти по-добре.
Та така
Но това в един момент като мога аз да си правя сериали и си имам продуцентска къща 8)