Лили Гагарин
New Member
От: Предприемачеко разпускане!
О, Мите, ти си бил жив! Я разправяй кво прави днес.
О, Мите, ти си бил жив! Я разправяй кво прави днес.
Между другото, дами, чудесно се представихте тая вечер :beer: Всички имам предвид
(Гагарин повече щото имам афинитет към нея)
Утре вечер - пак същата програма в същия състав, надяваме се
Между другото, дами, чудесно се представихте тая вечер :beer: Всички имам предвид
(Гагарин повече щото имам афинитет към нея)
Утре вечер - пак същата програма в същия състав, надяваме се
Едва ли, хората търсят добронамерени за общуване, не искат да се поддават на провокации ( понеже са чели - недочели)
Моляя? А ти само ми приписваш някакви провиненияАма не личи тоя афинитет - само ме засрамваш.
:roll:А мъжете, като селски клюкарки искат да гледат сеир и я канят тая кукувица, та да и гледат чудото..
Ами, подозрителна съм, какво да правя.Моляя? А ти само ми приписваш някакви провинения
:roll:
Демек не може човек да ти навърже няколко комплимента в серия без да го заподозреш в нещу?Ами, подозрителна съм, какво да правя.
От вашта разправия чак ми стана интересно как се прави чат. Оказа се че имало маса тюториали по темата.Хвала Богу Bobidigital, дойде да ме научи как и какво да правя, че чак ме и изпъди от тема и от форум.... :lol:
Демек не може човек да ти навърже няколко комплимента в серия без да го заподозреш в нещу?
От вашта разправия чак ми стана интересно как се прави чат. Оказа се че имало маса тюториали по темата.
Демек не може човек да ти навърже няколко комплимента в серия без да го заподозреш в нещу?
E сега ще се похваля - такава рускиня като тая няма, или по-скоро не съм срешал :twisted: , спите ли?
[video=youtube;bER_cQEHjCs]https://www.youtube.com/watch?v=bER_cQEHjCs[/video]
E сега ще се похваля - такава рускиня като тая няма, или по-скоро не съм срешал :twisted: , спите ли?
По-скоро си губя времето. Не ми се работи.
Има и такива моменти.
Аз пък почти изпълних плана за деня, може да догледам ''лечителят'' с Бен Кингсли, че съм го замразила до средата още миналия месец. Лиле, ти май каза някъде, че е хубав ?