Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Между другото, дами, чудесно се представихте тая вечер :beer: Всички имам предвид :)
(Гагарин повече щото имам афинитет към нея)

Утре вечер - пак същата програма в същия състав, надяваме се :oops:

Ама не личи тоя афинитет - само ме засрамваш.

Между другото, дами, чудесно се представихте тая вечер :beer: Всички имам предвид :)
(Гагарин повече щото имам афинитет към нея)

Утре вечер - пак същата програма в същия състав, надяваме се :oops:

Едва ли, хората търсят добронамерени за общуване, не искат да се поддават на провокации ( понеже са чели - недочели)

Едва ли, хората търсят добронамерени за общуване, не искат да се поддават на провокации ( понеже са чели - недочели)

А мъжете, като селски клюкарки искат да гледат сеир и я канят тая кукувица, та да и гледат чудото..

Ама не личи тоя афинитет - само ме засрамваш.
Моляя? А ти само ми приписваш някакви провинения :oops:

А мъжете, като селски клюкарки искат да гледат сеир и я канят тая кукувица, та да и гледат чудото..
:roll: :) :oops:

Хвала Богу Bobidigital, дойде да ме научи как и какво да правя, че чак ме и изпъди от тема и от форум.... :lol:

Ами, подозрителна съм, какво да правя.
Демек не може човек да ти навърже няколко комплимента в серия без да го заподозреш в нещу? :)

Хвала Богу Bobidigital, дойде да ме научи как и какво да правя, че чак ме и изпъди от тема и от форум.... :lol:
От вашта разправия чак ми стана интересно как се прави чат. Оказа се че имало маса тюториали по темата.

Ами аз не видях чат от него, видях една система де е правил за обяви.
Както казах имам ги много. Ама нека се мисли за номер едно "градското момче", пък аз да съм селянчето.;)
Демек не може човек да ти навърже няколко комплимента в серия без да го заподозреш в нещу? :)

От вашта разправия чак ми стана интересно как се прави чат. Оказа се че имало маса тюториали по темата.

Само щот и аз имам афинитет към тебе. Иначе не ги приемам комлиментите с таквоз подозрение.

E сега ще се похваля - такава рускиня като тая няма, или по-скоро не съм срешал :twisted: , спите ли?

[video=youtube;bER_cQEHjCs]https://www.youtube.com/watch?v=bER_cQEHjCs[/video]

Последно редактирано:

E сега ще се похваля - такава рускиня като тая няма, или по-скоро не съм срешал :twisted: , спите ли?

[video=youtube;bER_cQEHjCs]https://www.youtube.com/watch?v=bER_cQEHjCs[/video]

Клипа е добър, все едно гледам паинер, ама песента не става..

Уместен въпрос за 5 и кусур сутринта ! Вече не спим, някой друг да се похвали нящу ?
Добрютро !

Добро утро.
Къде я намери тая рускиня?

ПС: Нищо за фалене, освен че както сяка сутрин съм по-свеж от снощи и по-производителен, да се надяваме.

На украинка мяза повече рускинята :) Тип Вера Брежнева е.

Работите ли, хм?

По-скоро си губя времето. Не ми се работи.

Има и такива моменти.

Аз пък почти изпълних плана за деня, може да догледам ''лечителят'' с Бен Кингсли, че съм го замразила до средата още миналия месец. Лиле, ти май каза някъде, че е хубав ?

Аз пък почти изпълних плана за деня, може да догледам ''лечителят'' с Бен Кингсли, че съм го замразила до средата още миналия месец. Лиле, ти май каза някъде, че е хубав ?

Ами на мен ми много хареса, ама аз не се отличавам с чак общоприет вкус за някои неща.

Горе