Спах цяла нощ (работих малко), ама ако кажеш тръгвам си....
Ето за всички: Виж файлът 10089
Не питах за това. Мислех ако си лягаш да дойда да те завия виртуално, да ти разкажа приказка... да те погаля по главата..
Ах, то май ще ми се доспи след малко, коя приказка?
Леле, Мите, аз съм от село, ако се окажа в интимни отношение в тройка с мъж и жена, сигурно ще бушонирам жената още на втората секунда. Ама много мило, че си се сетил и за мен
Леле, Мите, аз съм от село, ако се окажа в интимни отношение в тройка с мъж и жена, сигурно ще бушонирам жената още на втората секунда. Ама много мило, че си се сетил и за мен
Ами за кумчо Вълчо и червената шапчица, като сме я почнали... Бабата и ловеца може да ги прескочим.
Аз не бих буйствала чак така, но ще ревнувам. Тва не им харесвам на груповите изпълнения - винаги има вероятност да те пропуснат.
Аз не бих буйствала чак така, но ще ревнувам. Тва не им харесвам на груповите изпълнения - винаги има вероятност да те пропуснат.
Я па сега - кви хубави моменти изпускаш, това българките сте много войнствени - нищо не може да разделите
Направо си призна колко е извратена - с двама мъже ако е, няма да бие никой. Въпреки че с Лили никога не се знае. Тя е строга господарка - има колекция от камшици.:-o
Малиий, тая ми е любима - некаква романтика ще има ли или направа на изяждането ще преминеш
Направо си призна колко е извратена - с двама мъже ако е, няма да бие никой. Въпреки че с Лили никога не се знае. Тя е строга господарка - има колекция от камшици.:-o
Е, ако се придържаме към оригиналния сюжет, Вълчо доста умело съблазняваше и подлъгваше шапчицата - поне в удължената версия - моята.:wink:
Няма да я караме от вратата за краката - ще пърхаме малко с мигли..
А, объркала съм се одеве - най-големият ми кошмар всъщност е да съм в тройка с двама мъже и да ме пропуснат :lol: Гледах някакъв филм, имаше такава сцена - мъжете толкова се разгорещиха помежду си, че избутаха жената от леглото на пода
Добре, трябва да има и любовна игрЪ.
Мале Лили да не дава господ такъв сюжет. Пу, Пу
В кой филм може да бъде, освен в ''секът и градът'' ? На мен би ми било любопитно, мисля си... но не знам колко дълго ще издържа на гледката. Абе танците по двойки са си най-добри, затова са класика - не се отклонява вниманието и никой не се чувства пренебрегнат.