Спах цяла нощ (работих малко), ама ако кажеш тръгвам си....
Ето за всички: Виж файлът 10089
Не питах за това. Мислех ако си лягаш да дойда да те завия виртуално, да ти разкажа приказка... да те погаля по главата..![]()
Ах, то май ще ми се доспи след малко, коя приказка?
Леле, Мите, аз съм от село, ако се окажа в интимни отношение в тройка с мъж и жена, сигурно ще бушонирам жената още на втората секунда. Ама много мило, че си се сетил и за мен![]()
Леле, Мите, аз съм от село, ако се окажа в интимни отношение в тройка с мъж и жена, сигурно ще бушонирам жената още на втората секунда. Ама много мило, че си се сетил и за мен![]()
Ами за кумчо Вълчо и червената шапчица, като сме я почнали... Бабата и ловеца може да ги прескочим.
Аз не бих буйствала чак така, но ще ревнувам. Тва не им харесвам на груповите изпълнения - винаги има вероятност да те пропуснат.
Аз не бих буйствала чак така, но ще ревнувам. Тва не им харесвам на груповите изпълнения - винаги има вероятност да те пропуснат.
Я па сега - кви хубави моменти изпускаш, това българките сте много войнствени - нищо не може да разделите
Направо си призна колко е извратена - с двама мъже ако е, няма да бие никой. Въпреки че с Лили никога не се знае. Тя е строга господарка - има колекция от камшици.:-o
Малиий, тая ми е любима - некаква романтика ще има ли или направа на изяждането ще преминеш
Направо си призна колко е извратена - с двама мъже ако е, няма да бие никой. Въпреки че с Лили никога не се знае. Тя е строга господарка - има колекция от камшици.:-o
Е, ако се придържаме към оригиналния сюжет, Вълчо доста умело съблазняваше и подлъгваше шапчицата - поне в удължената версия - моята.:wink:
Няма да я караме от вратата за краката - ще пърхаме малко с мигли..
А, объркала съм се одеве - най-големият ми кошмар всъщност е да съм в тройка с двама мъже и да ме пропуснат :lol: Гледах някакъв филм, имаше такава сцена - мъжете толкова се разгорещиха помежду си, че избутаха жената от леглото на пода![]()
Добре, трябва да има и любовна игрЪ.
Мале Лили да не дава господ такъв сюжет. Пу, Пу
В кой филм може да бъде, освен в ''секът и градът'' ? На мен би ми било любопитно, мисля си... но не знам колко дълго ще издържа на гледката. Абе танците по двойки са си най-добри, затова са класика - не се отклонява вниманието и никой не се чувства пренебрегнат.