Предприемачеко разпускане!

От: От: Предприемачеко разпускане!

Да кажеш утре как е било на къра :) Лека на всички :)

Лека на всички. Бластер, ще те мачкам само, където не те е страх.

От: Предприемачеко разпускане!

Пу съм втора !yes-sir.jpg

О, идеално и Гогито е буден :)

Съдейки по времето, в което ни търси будни, подозирам, че Гого пише дневници по нощите - тия на вампира !:-o Що не спиш нощем, бе Гога ? Да не работиш - пазач ?

Ооооо, момичета добро утро!

Звучите ведро, някакви розовини от изминалата нощ, нещо пикантно което да споделите?

Оооо, honey, you're home ? Аз сънувах Орешарски - пускаше големи майтапи, ама не ги помня. Как си ?

Съдейки по времето, в което ни търси будни, подозирам, че Гого пише дневници по нощите - тия на вампира !:-o Що не спиш нощем, бе Гога ? Да не работиш - пазач ?

Той май като ни видя Гого и избега - май ни търси само кат ни няма :(

Ооооо, момичета добро утро!

Звучите ведро, някакви розовини от изминалата нощ, нещо пикантно което да споделите?
Митенцеееее, добро утро. Помислих, че някоя ингилизка шофьорка те е сгазила на панаира за ретро-коли и ти е хакнала акаунта в предприемача. Гледам, че си жив и здрав. Как си? Нямам нищо пикантно да споделя, освен че май сънувах домашния любимец на Нокето.

Yes Baby, I'm at home спах добре сънувах Ви двете с Лилето (нямам снимки, ама имам въображение) как сме се излегнали на плажа (нали обещахте, та нямам търпение вече) и си пием мохито.

Остави го Ореха, тоя само баламосва и не върши работа за 2 стотинки ( една бала сено на две крави не може да раздели)

Лиле, те англичанките верно са по 100 и кусур кила и спокойно може да си ме сгази, ама ги избягвам.

Той какъв любимец гледа ?
За Бластера снощи разбрахме, че гледа овци и толкова ги обича, че не иска да ги изкара на дъжда, заради нас.

Yes Baby, I'm at home спах добре сънувах Ви двете с Лилето (нямам снимки, ама имам въображение) как сме се излегнали на плажа (нали обещахте, та нямам търпение вече) и си пием мохито.

Остави го Ореха, тоя само баламосва и не върши работа за 2 стотинки ( една бала сено на две крави не може да раздели)

Лиле, те англичанките верно са по 100 и кусур кила и спокойно може да си ме сгази, ама ги избягвам.

Ами, размина ни се май морето, sweety - Каса няма пари.
Изгледах поздравчето - Челентано кърти, както винаги. Най-много ми хареса как пушеше, приличаше на вълка от ''Ну погоди'' - ама едно към едно.

Като си ни сънувал двете на плажа, да не си сънувал нещо подобно?
1004.250.160245.peta-save-the-whales_2.jpg

Че имаме навика да пляскаме за неправилни еротични фантазии...

Той какъв любимец гледа ?
За Бластера снощи разбрахме, че гледа овци и толкова ги обича, че не иска да ги изкара на дъжда, заради нас.
За бластера и аз подозирам, че винаги ще сме на трето място в сърцето му, след овцете и Ганка Шепова :(
Нокето сънувах, че има домашен любимец като Дино от Семейство Флинстоун.

Ами, размина ни се май морето, sweety - Каса няма пари.
Изгледах поздравчето - Челентано кърти, както винаги. Най-много ми хареса как пушеше, приличаше на вълка от ''Ну погоди'' - ама едно към едно.

Този "клип" ми е един от любимите, а горката Мина как го гледаше.

Все ще съберем някой лев за едно море, то ако чакаме на кака ти може една петилетка да мине.

Лиле, фантазиите бяха правилни, носорози не участваха.....

Като си ни сънувал двете на плажа, да не си сънувал нещо подобно?
1004.250.160245.peta-save-the-whales_2.jpg

Че имаме навика да пляскаме за неправилни еротични фантазии...

За бластера и аз подозирам, че винаги ще сме на трето място в сърцето му, след овцете и Ганка Шепова :(
Нокето сънувах, че има домашен любимец като Дино от Семейство Флинстоун.

Лиле, къде ми откри рекламния постер ? Тва си е точно моя кампания, даже имам снимка със същия бански...:lol:

Този "клип" ми е един от любимите, а горката Мина как го гледаше.

Все ще съберем някой лев за едно море, то ако чакаме на кака ти може една петилетка да мине.

Лиле, фантазиите бяха правилни, носорози не участваха.....

Щом е нямало носорози, значи не са ти чак толкова извратени сънищата - само лъжеш.
А Челентано що хвърляше тия бонбонки ?

Лиле, къде ми откри рекламния постер ? Тва си е точно моя кампания, даже имам снимка със същия бански...:lol:

Ами това ни е общият постер бе, Нанди - от другата страна на съоръжението е моя милост. Кат свърши рекламната кампания и си го прибрах в мазето. Да ми напомня за хубавите времена, когато плажът беше на едно туловище разстояние.

Щом е нямало носорози, значи не са ти чак толкова извратени сънищата - само лъжеш.
А Челентано що хвърляше тия бонбонки ?

А ти много знаеш, не е нужен носорог за да си извратен.

Това бяха рози...

А ти много знаеш, не е нужен носорог за да си извратен.

Това бяха рози...

То в носорозите няма почти нищо извратено, но да ги сънуваш е признак на леко изкривяване от общоприетото. Другия път вкарай някое екзотично животно за разкош, щото тройките са клише.:p Кой не ги е сънувал..

Аз, например бих сънувала това:http://wallpaperswa.com/thumbnails/...es 1280x800 wallpaper_wallpaperswa.com_81.jpg

Горе