То и аз съм от тоя край, ще земе да излезем рода всичките, айде стига с подробностите и после няма да може да си играем на чичо доктор
Еми щом Станка мий брачедка начи Лилето пичели, сам тайм уйин сам тайм люс
Викаш, когато не се знае, не е кръвосмешение ?:lol: Е, сега ми стана любопитно, не си ли от Пловдив, бе darling ?
Викаш, когато не се знае, не е кръвосмешение ?:lol: Е, сега ми стана любопитно, не си ли от Пловдив, бе darling ?
Ей, ама ги пазиш тия уши мама му стара ! ОтрезА ме...
То и аз съм от тоя край, ще земе да излезем рода всичките, айде стига с подробностите и после няма да може да си играем на чичо доктор
То си е за притеснение :lol:
Ся ше излезе, че съм единствената нероднина на Бластер от женски пол в предприемача
Лиле, сега ти ще отсрамваш жените пред Бластера
Ами ако трябва, ще се жертвам за каузата :lol:
То си е за притеснение :lol:
Ся ше излезе, че съм единствената нероднина на Бластер от женски пол в предприемача
... кхъ!
Значи да обобщим: Нокича не е негър, купува подаръци, легитимен е и обича екзотиката.
Лили събира снимки и прави досиета, за да сме подготвени срещу противника при нужда, предпочита да ходи на море в Гърция (къде е Вискяра, да й обясни как си дава парите на други места, а не да се завъртят в България ...), била е звезда-геймърка и скоро ще ходи да раздава автографи.
Останалите замислят нещо за ... времето, морето, работата и въобще смисълът на живота.
Като цяло Бластерът се оказа скромен човек, който е гостоприемен и винаги може да почерпи ...
Да. Това се казва ... "хоремаг" :clap: това го прочетох в един форум, че всъщност раздумката по форумите е с такава атмосфера.
А иначе вие знаете, че ХоРеМаг е съкращение от "Хотел-Ресторант-МаГазин"
Наздраве! :beer:
Човек да не се пошегува ...
Ти легитимна ли си? .
Блинки си изгоря, сега е ред на нокето :lol: