Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Ама наистина се изгуби тотално тва момче, и на мен ми липсва ! Радвай се, че е изчезнал само след покана за кафе, а не след обяснение в любов, което е крайно унизително ! Забелязвам, че Норт пак се държи грубо с Ани и единственото обяснение за това повтарящо се действие е, че я е поканил на кафе, а тя не е откликнала. Надявам се Амуньо, като неин обожател да се изяви кавалерски и да защити своята Дулсинея ! Уни също липсва ! Ако се е самоубил без да ме покани да се присъединя, няма да му го простя !

Въй, добре, че не му се обясних в либоф на бластера, права си. Съвсем щях да се спихна. И без това се чуствам сексуално игнорирана и низвергната от критериите на Амун за идеалното моминско телосложение. Поне още 10-20-30 кила толеранс да беше сложил.
Вие с ани-банито сте добре - поне Норти ви обръща внимание, наистина надушвам някакви нежни чувства от негова страна :D

Въй, добре, че не му се обясних в либоф на бластера, права си. Съвсем щях да се спихна. И без това се чуствам сексуално игнорирана и низвергната от критериите на Амун за идеалното моминско телосложение. Поне още 10-20-30 кила толеранс да беше сложил.
Вие с ани-банито сте добре - поне Норти ви обръща внимание, наистина надушвам някакви нежни чувства от негова страна :D
Мерси, викам аз на таквази либоф, като тая на Норт ! Тоя тип комуникации ме натоварват излишно и предпочитам да ги игнорирам, но когато напада безпричинно едно приятно момиче не мога да въздържа да не му фрасна някое виртуално кроше. Може да е много приятен човек в действителност, но понякога се държи толкова свински, че ме дразни ужасно. Колкото до изискванията на Амуня - не се кахъри! От опит знам, че прекалено взискателните мъже няма какво да предложат, като сексуални умения.

А, сега като каза, се сетих :lol: Миналата седмица тръгнах да чистя прозорци. Обаче нали цялото семейство сме стиснати и вместо да купуваме вестници, четем в интернет и гледаме талавизия, и трябваше от съседката да взема. И тя ми дава един куп вестници "Лична драма". И чистих квото чистих, после взех един вестник да чета. Ама адски интересен вестник иначе, нищо, че от 2011 г. Едни истории, романтика, драма, леле-мале. И има страница с обяви за запознанство. И чета аз един куп обяви, нещо от сорта:

Пенсионер/безработен на 60+ години (следва описание тип "кюфте" или мъжка тантуретка) търси жена до 40-годишна възраст, висока до 1.60 м, до 50 кг., да има собствено жилище в София или някой от големите градове, където да мога да дойда да живея при нея.

Е, тия хора намират ли си жени изобщо?

Re: От: Предприемачеко разпускане!

Ми тя ако ме пореже и мене, нали и аз ще направим фен клуб и ще и палим хартиеното чучело виртуално.

А, сега като каза, се сетих :lol: Миналата седмица тръгнах да чистя прозорци. Обаче нали цялото семейство сме стиснати и вместо да купуваме вестници, четем в интернет и гледаме талавизия, и трябваше от съседката да взема. И тя ми дава един куп вестници "Лична драма". И чистих квото чистих, после взех един вестник да чета. Ама адски интересен вестник иначе, нищо, че от 2011 г. Едни истории, романтика, драма, леле-мале. И има страница с обяви за запознанство. И чета аз един куп обяви, нещо от сорта:

Пенсионер/безработен на 60+ години (следва описание тип "кюфте" или мъжка тантуретка) търси жена до 40-годишна възраст, висока до 1.60 м, до 50 кг., да има собствено жилище в София или някой от големите градове, където да мога да дойда да живея при нея.

Е, тия хора намират ли си жени изобщо?
Първо: Никога не чисти прозорци с вестник, а си купи микрофибърна кърпа - аз вчера така ги изчистих, защото вестника драска стъклото и на слънчева светлина изглежда ужасно ! Второ: Мисля да пиша на пенсионера, щото предполагам, че има доста какво да предложи, но се опасявам, че надвишавам ръста с 8см и теглото с 7кг. Да му се не види, изпуснах якото парче !

От: От: Предприемачеко разпускане!

вземи преведи нещо полезно
този пълнеж не го е превеждал никой (най-много някой долнопробен сайт) освен теб...помисли защо

За пореден път се убеждавам, че си селяндур. Ако схваща заядливата ти глава за какво става дума. Няколко човека са ти забелязали тъпотиите с които сигурно се гордееш седнал по мръсни гащи зад компа.

От: Re: От: Предприемачеко разпускане!

Ми тя ако ме пореже и мене, нали и аз ще направим фен клуб и ще и палим хартиеното чучело виртуално.
Умишлено ли си сложил цици, вместо коментара ми ? Ей, аз имам какво да кажа, не съм само гръд ! Колкото до Анибани, можеше и да не те пореже ако се беше изявил, като кавалер, ама ти предпочиташ да се скатаваш, като мишка там на село ! Горенето на чучела е неуместно в случай, че сам си си виновен !

Аз никога не съм чистил прозорци и нямам спомен крокодила да е чистил? Кой по дяволите ни чисти прозорците?

И ебааааааааааааахти дългото оправдание на лилиту, за това че е фенка на лична драма и иска да го сподели с някого, защото вътрешно се срамува че и харесва и иска хората да научат и да я порицаят за това?
На мен ми говори че има някакви извратени желание които крие в себе си и някакви наклонности на мазохизъм, аке следващия който иска да спи с нея чете това, нека да знае че на нея ще и хареса да я душат силно и да я пляскат, както и други подобни, но да не се прекалява много, защото ще почувства вина и ще пресъхне...

Аз пък съм чувала, че с вестник е добре, защото мастилото имало нещо, което почиства много добре. Пръскаш с препарата и после забърсваш. Сега ме хвърли в размисъл дали другата седмица пак да не ги изчистя с микрофибърна кърпа.

На пенсионера аз не се изкуших да пиша, понеже само на възрастовия критерий май отговарях. То всъщност имаше доста обяви в този стил - вярвам, че някой от тези хора все още стои и чака сродната си душа.

И ебааааааааааааахти дългото оправдание на лилиту, за това че е фенка на лична драма и иска да го сподели с някого, защото вътрешно се срамува че и харесва и иска хората да научат и да я порицаят за това?
На мен ми говори че има някакви извратени желание които крие в себе си и някакви наклонности на мазохизъм, аке следващия който иска да спи с нея чете това, нека да знае че на нея ще и хареса да я душат силно и да я пляскат, както и други подобни, но да не се прекалява много, защото ще почувства вина и ще пресъхне...

Въй, наистина прозвуча все едно съм фенка на Лична драма, а се срамувам. Не е вярно това - все пак съм фенка на бг-мама. Там са почти същите истории. Просто се изненадах как някой може да дава пари, за да чете вестник, когато може безплатно в интернет да прочете почти същото. Особено като се оказа, че и за чистене на прозорци не стават вестници.

Повече ще ми хареса аз да душа и да пляскам всъщност.

Re: От: От: Предприемачеко разпускане!

...седнал по мръсни гащи зад компа.

АЗ нека аз... нека аз да се изкажа:)

АЗ в момента съм по долни гащи пред компа, много готяни са боксерки с копчета обаче не са мръсни защото се къпах преди малко.

Май много пъти споменах "Аз"? Струва ми се че долавям някакво нарцистично състояние в себе си, сигурно е случайно и за малко...

За твоите гащи само хубави неща мога да кажа. То хубави хора, с хубави гащи ходят :mrgreen:

Повече ще ми хареса аз да душа и да пляскам всъщност.

А масаж на простатата ще се предлага ли?
п.п. само питам не че се вълнувам от подобни неща, аз защото един комшия ми беше казал там че гледал нещо и ми стана интересно, та се зачудих...

От: Re: От: От: Предприемачеко разпускане!

АЗ в момента съм по долни гащи пред компа, много готяни са боксерки с копчета обаче не са мръсни защото се къпах преди малко.
[/I]
За боксерките, любимия ми виртуозен цигулар (Дейвид Гарет) каза, че винаги носи това долно бельо, защото, благодарение на тях си има метроном, когато свири. Сигурно Амуня си тактува, поклащайки се, докато пише на компа ?!

п.п. само питам не че се вълнувам от подобни неща, аз защото един комшия ми беше казал там че гледал нещо и ми стана интересно, та се зачудих...

Ми можеше и да предложа, ако ми се вписваше в моите критерии за ръст до 1.60 и до 60 кила. Понеже съм със садистични наклонности, имам определени изисквания, за да не изям случайно боя и аз някой път.

Просто се изненадах как някой може да дава пари, за да чете вестник, когато може безплатно в интернет да прочете почти същото.
Че кой се интересува от гадните депресиращи новини ? Аз купувам вестник само заради кръстословиците, анаграмите и другите мозъко-фитнес-уреди - маниак съм и ги разбивам !

Че кой се интересува от гадните депресиращи новини ? Аз купувам вестник само заради кръстословиците, анаграмите и другите мозъко-фитнес-уреди - маниак съм и ги разбивам !

Ама това е демоде вече? Кога за последно някой те заговори на тема кръстословица и от там си чукнахте среща и други работи?

В момента пиша описания на секс-играчки и мога да ти препоръчам това:http://sextoys.bg/vibrator-curved-nubby-vibe-p-25467.html гаранция, че ще стимулира п-точката ти !

Защо да е демоде? Не звучи ли възбуждащо някой да ти каже "Ела довечера да решим едно судоку!".

Ама това е демоде вече? Кога за последно някой те заговори на тема кръстословица и от там си чукнахте среща и други работи?
Никога не ми се е случвало ! Обаче с тях наострям мозъка, като бръснач и ги впечатлявам (пичовете) с ерудиция, а тя никога не е демоде !

Горе