Лили Гагарин
New Member
От: Предприемачеко разпускане!
Въй, добре, че не му се обясних в либоф на бластера, права си. Съвсем щях да се спихна. И без това се чуствам сексуално игнорирана и низвергната от критериите на Амун за идеалното моминско телосложение. Поне още 10-20-30 кила толеранс да беше сложил.
Вие с ани-банито сте добре - поне Норти ви обръща внимание, наистина надушвам някакви нежни чувства от негова страна
Ама наистина се изгуби тотално тва момче, и на мен ми липсва ! Радвай се, че е изчезнал само след покана за кафе, а не след обяснение в любов, което е крайно унизително ! Забелязвам, че Норт пак се държи грубо с Ани и единственото обяснение за това повтарящо се действие е, че я е поканил на кафе, а тя не е откликнала. Надявам се Амуньо, като неин обожател да се изяви кавалерски и да защити своята Дулсинея ! Уни също липсва ! Ако се е самоубил без да ме покани да се присъединя, няма да му го простя !
Въй, добре, че не му се обясних в либоф на бластера, права си. Съвсем щях да се спихна. И без това се чуствам сексуално игнорирана и низвергната от критериите на Амун за идеалното моминско телосложение. Поне още 10-20-30 кила толеранс да беше сложил.
Вие с ани-банито сте добре - поне Норти ви обръща внимание, наистина надушвам някакви нежни чувства от негова страна