Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

ти си мелиш едно и също :D
освен, че съм бил злобен, нещо друго да кажеш?
Когато спреш да се държиш злобно, ще замеля нещо друго по твой адрес - вероятно, че си готин, ако разбира се се покажеш в такава светлина. От теб зависи.. И не знам, като толкова те дразни нашия чат, що се вреш в него и го четеш ? Ето нещо различно по твой адрес: Освен, че си злобен си и мрънкач !8)

Няма да се променям само за да ми кажеш, че съм готин. Имах предвид за сегашното ми състояние дали ще кажеш още нещо.
Аз ще чакам @Лили, тя каза, че ще напише нещо високоинтелигентно..нека видим, може да е скрит талант :shock:

Няма да се променям само за да ми кажеш, че съм готин. Имах предвид за сегашното ми състояние дали ще кажеш още нещо.
Аз ще чакам @Лили, тя каза, че ще напише нещо високоинтелигентно..нека видим, може да е скрит талант :shock:
Имам много какво да кажа за състоянието ти (душевно и психическо), но не виждам смисъл да губя време да те осветлявам как изглеждаш отстрани. Колкото до Лили - тя не е скрит, а очевиден талант, но за да можеш да го оцениш, се изискват качества, които ти не притежаваш.

тя не е скрит, а очевиден талант, но за да можеш да го оцениш, се изискват качества, които ти не притежаваш.

Нали не вярваш, че в тази тема (и други от този тип) ще може да докаже това? :shock:

:twisted:

[video=youtube;ZN5PoW7_kdA]http://www.youtube.com/watch?v=ZN5PoW7_kdA[/video]

ето те и теб :)

спешъли :)

[video=youtube;hy6kFkfO1dU]http://www.youtube.com/watch?v=hy6kFkfO1dU[/video]

Странно... някой се оказа прав за блуждаещитетела и тяхното завръщане.

От: Re: Предприемачеко разпускане!

Ти няма да си признаеш, че съм ти липсвала (да-да, знам че е той- шегувам се), но все пак е хубаво, когато има начин, да си прекарваме добре и да ... разпускаме :)

стана ми мъчно, че толкова време си на село низвергнат. Почти като мой приятел (това сериозно) когато един му направи забележка, че пише с главни букви, а човекът му отвърна, че ръцете му треперят и за това ...

И някак няма лошо да сме откровени :)

Хаха, с едно судоку ли ши ма уплашите
А ти къде се губиш, млади момко ? И по-важно - що отказа на Лилето да пиете кафе ? От кафето ли те е страх или от автентичния сексапил на Лилето ? Айде, почвай да отговаряш !:wink:

А ти къде се губиш, млади момко ? И по-важно - що отказа на Лилето да пиете кафе ? От кафето ли те е страх или от автентичния сексапил на Лилето ? Айде, почвай да отговаряш !:wink:

Амчи то няма да се оправздавам че ме е нямало щото многото празници предразполагаха за голямото разпускане с всички екстри, алкохол и кучки бол

Мерси за поздрава, много романтично ама ши играйм ли судоку...

Моля!
Мани романтиката ;)
Малко да разведрим "прешъса", че почнах да се дразня въпреки принципите си :)
А ти си ми като мистър Смит :twisted:

Ето ти романтика!

дано очите ти са зелени :)

[video=youtube;vKBvJb0dZtg]http://www.youtube.com/watch?v=vKBvJb0dZtg[/video]

Очите ми са пъстри, променят се от светлината, ама мага да играя судоку като гросмайстор

Дано да не си стоял досега в темата, за да ме чакаш да напиша нещо високоинтелигентно безплатно. Прекалено съм интелигентна, за да ръся често акъл за без пари, а за този месец вече съм покрила квотата: http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=50848&page=93&p=569758#post569758 пост 1848
Забележи, не е в раздел "Офтопик" и не съм чатила :)

От: Re: Предприемачеко разпускане!

От басовете с теб почти винаги излизам на печалба :) Дължиш ми 5 броя вафли без опаковка вече :)

А пък аз ще трябва се правя на по прост, щото като гросмайстор никой не ми вързва

ПП
Ама съм много добър на голф, щото не пропускам дупка

Горе