Nandi инструктаж за родителя: Тате, като дойдат следващия път да ми искат ръката, не падай на колене и не викай "Спасителю наш!" , а просто се съгласи))
Nandi инструктаж за родителя: Тате, като дойдат следващия път да ми искат ръката, не падай на колене и не викай "Спасителю наш!" , а просто се съгласи))
Е, ако ще се предаваш и ще даваш да те бия, може и да си помисляЕе ся то кът съм едър не значи чи не мой да съм нежен нал тъй, ако търсиш за борба в твойта категория може да не съм ама много лесно са предавам щот имам гъдел
Само аз ли подозирам Светла и Каси за 1 и същ човек? Като разбира се, си оставям и вратичка, че може да греша.
Викаш, сичко се връща, а ? Ще те изрежа момченцеее !:lol:
Признах си де, жентълмен си ! Няма та давам на тати - ще ти нося ракийка тайно, да н'тъ вижда, че той е 1.97-8 и поне 150кг вече.
Той знае вече - надявам се да се е научил, след последните 5 избягали кандидата.
Да ама имам спортна злоба и докът не вкарам кош не съ предавамЕ, ако ще се предаваш и ще даваш да те бия, може и да си помисля
хахах, скъпа Гогата сипа с големия чирпак
Малиииии цели 5, аз ше седна да пина с тоя мил човечец, па да видим къв заек ще излезе от тая трънка, с блага дума и ракия всичко се постига
Само аз ли подозирам Светла и Каси за 1 и същ човек? Като разбира се, си оставям и вратичка, че може да греша.
Гърчав си направо ! Ае викни по едно малко, от мен да мине... с чурешки ако може.Ако ми намекваш чи съм слаб това е още един повод датъ черпя
Да ама имам спортна злоба и докът не вкарам кош не съ предавам
И язе моа ли мина на тайния вариант
Гърчав си направо ! Ае викни по едно малко, от мен да мине... с чурешки ако може.
5 са тия, дето успяха да избягат, бройката на битите е по-голяма..
Е, шти пусна един кош на аванта, преди да почна да та бъхта
Гърчав си направо ! Ае викни по едно малко, от мен да мине... с чурешки ако може.
Аха разбрах с кво ши ма биеш искаш са уригам после на мляко брррр
Те сигурно не са искали да пият с баща ти?