Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Щом е за ракията взимам та веднага :-o
Именно ! Тати с тая цел вари - белким някой ме обикне, ама тц - ти си първия. Ще ида да му кажа...

Бластер, имам предчувствието че си някъде от бермудския триъгълник Видин-Враца-Монтана, па може ида съм се излъгал знаеш ли

Не знам ма не мъ лови джипиеса на СТанка пък иначе съм селски чиляк съм окалян до ушите точно както в разказа на колежката Светла и мириша на чесан ма не съ уригам шумно щот съм следвал за тясен спицялис в Софето

Иди, дано е миролюбив човек!

Страх те е да не те бие, за да ме земеш ? Има такава опасност - лют македонец ! Веднъж си би гостите, че не искат да пият повече...:lol:

Веднъж си би гостите, че не искат да пият повече...:lol:

Ако ще ме бие със сигурност тряа да си намери друга причина :|

То и при мен има малко люто от Макето

Страх те е да не те бие, за да ме земеш ? Има такава опасност - лют македонец ! Веднъж си би гостите, че не искат да пият повече...:lol:

Ба, няма да ти идвам на гости значи :(

Ако ще ме бие със сигурност тряа да си намери друга причина :|

Ух, отдъхнах си ! Не ми се иска тати да те бие, че каза, че си дребен, а той може да мята Бластера с една ръка - с другата ще яде кебапчета междувременно.

Ба, няма да ти идвам на гости значи :(

Тати жени не бие ! И не ги кара да пият - поне не съм била свидетел, ама знае ли човек по пътищата на света какво е ставало някога

Ух, отдъхнах си ! Не ми се иска тати да те бие, че каза, че си дребен, а той може да мята Бластера с една ръка - с другата ще яде кебапчета междувременно.

Дребен съм, има няма 72кг, причината да е търси но нема да е заради пиенето

Ейййй това нанди само на митака ракията дава на друг нище :(

Ейййй това нанди само на митака ракията дава на друг нище :(

Уни дава, но виж как се съчетава в едно излечение РАКИЯ и БИЕ - да се чуди човек как да се престраши....

Дребен съм, има няма 72кг, причината да е търси но нема да е заради пиенето

Значи другата е да откажеш поръчката - демек мени.:rolleyes:Тогава боя ти е сигурен. Тия кила на какъв ръст са да ти изчисля подкожната мазнина и метаболизЪма.

Значи по хубу мени да бие пък Митака да го спасиш, ей знаех си чи ми имаш зъб и ма дебниш на къс пас

Значи по хубу мени да бие пък Митака да го спасиш, ей знаех си чи ми имаш зъб и ма дебнеш на къс пас

Хахахах, мерси Бластер - викам най добре да седнеме и да караме на наздравици, без бой

Горе