Предприемачеко разпускане!

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Ааааа, ти затуй ли с каската влизаш? Спокойно, ние тук сме миролюбци (и всякакви други любци) - даже вече развяхме белия чаршаф. Примирие сме обявили.
Аааа, чаршафа не беше съвсем бял...
А, човека май все пак се оказа миротворец - от тия с каските, дето най-много бият, докато омиротворяват, а аз мислех, че е с добри намерения.

От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Епа като гледам добре си помагате и така.
Пък и още не съм поставил диагнози.

Само за Гагарин една рецепта (щот имам да й връщам):

Да се отнася с повече уважение към мъжкото достойнство, егаси. Сички ше се комплексират и ше бегат ако тъй ги замеря с остроумие при секи удобен случай. Каква е тая стрелба с големия калибър за "здрасти"? :-o
Ами тя още снощи си призня, че обича да бие и души, ама ти не си чел цялата полемика, явно.
Лиле, бива ли така да се отнасяш неуважително към ''мъжкото достойнство'' ? Той Бластера затова си грабна 22сантиметровото достойнство и избяга, като го покани на кафе !

От: Предприемачеко разпускане!

Кво ще си хващаш :lol: И да ги гониш колко да ги гониш :D
Кой бяга? Ей ши ма накарате да си фана 22см хей и да ви подгоня

22? верно?:confused:
ебаси скапания живот, как ме е ощетил...

От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Ами тя още снощи си призня, че обича да бие и души, ама ти не си чел цялата полемика, явно.
Лиле, бива ли така да се отнасяш неуважително към ''мъжкото достойнство'' ? Той Бластера затова си грабна 22сантиметровото достойнство и избяга, като го покани на кафе !

Държа да отбележа, съвсем честно и откровено, с едната ръка на сърцето, а другата върху Библията, че страшно много уважавам мъжкото достойнство. Даже нещо повече - големината на уважението ми расте правопропорционално на размера на въпросното достойнство.

И да вметна, не се стеснявайте да ми пратите доказателствен материал - при 22 см уважението ми е над средното.

Ако продължават да ме дразнят ще ги изповядам пред Норти
Той ще ни закопчае с белезници, а ти ще ни гониш с 22см достойнство... и как ще бягаме тогава ? Не че се бяга от такова чудо, де.. Даже и Амуня се размечта.. Колкото до изповедите: Той епископа не слуша, като му говориш - най-много да дрънка през цялото време, че сме свалили нивото на форума, ама така поне няма да слуша признаването на прегрешенията.

От: От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Държа да отбележа, съвсем честно и откровено, с едната ръка на сърцето, а другата върху Библията, че страшно много уважавам мъжкото достойнство. Даже нещо повече - големината на уважението ми расте правопропорционално на размера на въпросното достойнство.

И да вметна, не се стеснявайте да ми пратите доказателствен материал - при 22 см уважението ми е над средното.
Не се подмазвай на Норт с тая библия ! Той пак ще ни мрази, а след признанието, че уважаваш, според размера на достойнството, направо ще те заплюе и няма да те изповяда. Горкия епископ... жал ми е за него !

От опит знам че има респект но реално всички сте шубе и ви е страх от големия

От: От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Не се подмазвай на Норт с тая библия ! Той пак ще ни мрази, а след признанието, че уважаваш, според размера на достойнството, направо ще те заплюе и няма да те изповяда. Горкия епископ... жал ми е за него !

Как ще ни мрази, глупости! Мисля, че от цялото му писане и държане се усеща един отчаян зов за помощ, призив към лелчетата да обърнат малко внимание на едно момче с труден пубертет.

Сега, ще си мерим пишките ли? Размера е от значение, ама надали трябва да си го показваме в форума.

От: Re: Предприемачеко разпускане!

Куче дето лае, не хапе.

Сега, ще си мерим пишките ли? Размера е от значение, ама надали трябва да си го показваме в форума.

Това беше нещо като проучване за размера на задоволяване

Ай, лека ви мерете си ги, аз си пускам филмче. ;)

От: Re: Предприемачеко разпускане!

Аз сериозно съм притеснена за теб!
Не се шегувам.
Кажи от какво имаш нужда ... там на село. Ще донесем и помогнем. Не се "изпущай" така. Вярвам, че си готин ...поне малко. Само кажи кога и къде да ти пратим момичета. То вече е и сезон :) Не се притеснявай. Те ще ти дадат ти на тях и така ... после ще оправим сметките 8)

Интересно е, че жените винаги предпочитат големия на въпроси но на практика ги е страх от много голям и му отказват, така че куче със салам не върви на този експиримент, доказано е!

Това беше нещо като проучване за размера на задоволяване

Където се пресекат кривата на търсенето и кривата на предлагането, там е точката на пазарното равновесие. В еротичен контекст сигурно Г-точката е пресечната на кривата на задоволяването с кривата на предлагането.

Бластер, само се хвалиш вербално. Ако се стреснем, ще те уведомим, ама така само от думи, трудно.

Горе