Интересно е, че жените винаги предпочитат големия на въпроси но на практика ги е страх от много голям и му отказват, така че куче със салам не върви на този експиримент, доказано е!
Тая тема съвсем изгубена кауза.
Амон спря да се държи на положение.
Аз и без туй чертаех тука едни линийки, и по едно време рекох та отмерих колко аджеба са 22 см.
Tи сега хвалиш ли се или се оплакваш, че вече се обърках - струва ми се, че търсиш съжаление... или просто ни предизвикваш ?! Трябва да погледна на метъра на тати, колко са 22 см и ш'ти кажа дали ме е страх. ...а диаметър колко каза, че е ?Интересно е, че жените винаги предпочитат големия на въпроси но на практика ги е страх от много голям и му отказват, така че куче със салам не върви на този експиримент, доказано е!
Ами може да не е 22см, затова предлагам да го измериш
Въпреки леко неуважителния тон, това беше адски точно казано ! Браво Бластер - изненада ме ! Но пък и ме светна по някои въпроси...само незадоволените жени търсят няква формула за екстаз, обаче няма такава, щото има кучки дето всяко шибане изпадат в екстаз има и такива които го достигат само с определен човек
Това за утеха ли трябва да служи сега? Аз само казах че дръпнах една линийка на Illustrator да видя ко толкоз се впечатляват присъстващите . Не съм се жалвал или нещо.17 са достатъчно. До там. Аз ли трябва да ти го казвам? Има си проучвания. Неинформирани... "инвалиди"! както казва един герой от сериал
Абе човек, ти ни утрепА от мъдрости тая вечер - кво пи ? Нещо мъдро-стимулиращо ? Действа ! Давай го насам, че да не ни плюе Норт, че сме прости.Няма неуважение, аз жените си ги уважавам, но има различни породи и различни подходи
Ами ето къде е ключа от палатката, тогава - влюбен си и за това си толкова мъдър тая вечер ! Без да ме разбереш ми отговори на въпроса... Иначе не те канех нито на пиене, нито на другото - исках само да знам откъде се взе всичката тая мъдрост у тебе. Честито за влюбването ! Готино е да си пингвин, а ?Маце големи празници, голям курваджалък и сега нито ми се пий, нито ми се ебе ама май съм влюбен и се чуствам като пингвин
Променям си мнението щото не съм готов за зоопарка и не ми харесва да съм пингвин
Не е трил нищо !:lol: Снощи каза, че мисли, че е влюбен и се чувства, като пингвин, а днес е решил, че не трябва да става уязвим, като се поддава на чувства и си мисли, че може ей така да се откаже... Горкия Бластер, той не знае, че колкото повече се съпротивляваш на либофта, толкова по-дълбоко хлътваш !Какво си трил? Сигурно някаква пикантерия?