Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Добро утро с моето котенце!

Добро утро !
Светле, пак много добро видео и текст - страхотно начало на деня. Спорен ден на всички!

Ooo Нанди :|

Ооооо, ТамаГоги ! Ти кога спиш, бе ?

Спя си бре, понякога :-o

Малко вампирче си ти, знам те аз.. Няма да пораснеш, като не спиш и ш'си останеш с такива кльощави щеки..и всички деца ш'та бият, барабар с мене!:lol:

От: Re: Предприемачеко разпускане!

Леле, темата отива към 400 страници. Ако това не е рекорд дори и за форуми като БГ мама, не знам. :)

Добро утро на всички и приятна, доходна и слънчева седмица. :)

Добро утро и Благодарим! Опасявам се, че в един момент ще трябва да ни изкарват от тук с психотерапия, но това е друга тема...

Re: От: Re: Предприемачеко разпускане!

Добро утро и Благодарим! Опасявам се, че в един момент ще трябва да ни изкарват от тук с психотерапия, но това е друга тема...

Що бе, не виждам някакви сериозни заченаци на психо-изкривени помисли. :) Но добре ви се получава...няма спор. :)

Малко вампирче си ти, знам те аз.. Няма да пораснеш, като не спиш и ш'си останеш с такива кльощави щеки..и всички деца ш'та бият, барабар с мене!:lol:

Аз съм го казал, елате повече :twisted:

Аз съм го казал, елате повече :twisted:

Що? Надяваш се някой в тарапаната да мине на твоя страна и да те спаси ? Не се надявай, ще те бия, като маче у дирек или както вика Ноке: ''като мЕче у дирек''.:lol:

:lol:

10303969_638776042884090_9095383957683750814_n.jpg

Номер 14 е ок.
А на 18 бих турил точката непосредствено след думата 'фейсбук'.

Точка 5 - Изпадам в ужас и отивам да повръщам само като си я представя желирана как се клатушка :lol:
Аз само желирана я ям и с много чесън.

Точка 5 - Изпадам в ужас и отивам да повръщам само като си я представя желирана как се клатушка :lol:

Аничка, къде фърчиш ? Никаква те няма... Приятно повръщане.

ФърчЪ и аз като пИпИруда :mrgreen: Майтапа на страна, обаче ме лепна гаден вирус и преди 2 дни направих това, което бих направила като видя пача.

Ноке, да ти е сладко

ФърчЪ и аз като пИпИруда :mrgreen: Майтапа на страна, обаче ме лепна гаден вирус и преди 2 дни направих това, което бих направила като видя пача.

Ноке, да ти е сладко

Оооо, милото то. Вече си по-добре добре, нали ? Не си мисли за пача и пий много течности.

Оооо, милото то. Вече си по-добре добре, нали ? Не си мисли за пача и пий много течности.

Да Нанди, добре съм, но повлякох крак както се казва и другите вкъщи се изпонатръшкаха

Да Нанди, добре съм, но повлякох крак както се казва и другите вкъщи се изпонатръшкаха
Сега, понеже си виновна, че си ги заразила трябва да се грижиш за тях.:wink:

Горе