Предприемачеко разпускане!

От: От: Предприемачеко разпускане!

Сори това беше много як виц, но с много нецензурни думи:) Така че който иска - на лично...
Това някаква специална техника да си пишеш интимно и нецензурно с юзърите ли е?

Опа извинявам се за езика... дано да изтрият вица, а не мен:)

Ти не си ли видяла ние понякога колко простащини изписваме, та се притесняваш ? Изобщо не беше толкова страшно, споко.

От: Предприемачеко разпускане!

И вица изпуснах, баси живота :cry:

И вица изпуснах, баси живота :cry:

Добър беше, нека ти е !:D

Аз имах неканени гости от "Свидетели на Йехова", ама след кратка беседа не си тръгнаха така усмихнати, както дойдоха. Явно не съм много гостоприемен :?

Ето вместо вица:

Много е странна тази доминация върху интелекта от храносмилателните ни органи. Не можем да работим, не можем да мислим, ако стомахът ни не реши така. Той ни диктува нашите емоции, нашите страсти. След яйца и бекон, той ни казва: "Работи!" След пържола и вино ни казва: "Спи!" След чаша чай (две лъжички за всяка чаша и да не стои повече от три минути) той казва на мозъка: "Сега изгрей и покажи своята сила! Бъди красноречив и дълбок, и нежен: вникни с ясно око в Природата и в живота: разпери белите си криле на потрепващата си мисъл, и се рей - богоподобен дух, над въртящия се свят под теб, нагоре през дълги алеи от блестящи звезди към портите на вечността!
- Джером К. Джером - Трима души в една лодка

Това някаква специална техника да си пишеш интимно и нецензурно с юзърите ли е?

Ъх, аз си мислех, че е мой патент, но явно не съм открила топлата вода :)

Re: От: Предприемачеко разпускане!

Аз имах неканени гости от "Свидетели на Йехова", ама след кратка беседа не си тръгнаха така усмихнати, както дойдоха. Явно не съм много гостоприемен :?

Тези още ли ги има? Странно, не съм попадал на такива екземпляри от доста години. :) Мислех, че са изчезнали. :)

Ле ле в понеделник сте се счупили от работа никой няма - споко работата няма да свърши - кораба потъва, вода ще има за всички :)

Някои приключихме за днес..

И аз свърших за днес, довечера ще отмарям на бар с приятели, че вече почти забравих кво е това бар и дискотека

Ами, освен да се обереме всички и да дойдем и ние, а ?! Момчетата са обещали да танцуват така:

[video=youtube;HPKXirjhTmQ]http://www.youtube.com/watch?v=HPKXirjhTmQ[/video]

аааа по-енергично моля, няма спим - ще дансим

[video=youtube;ZlfKdylgZX0]http://www.youtube.com/watch?v=ZlfKdylgZX0[/video]

мале кви шашави ора има на тоя свят, нещата не отиват на добре. Пияници, истрещелници, Кончити Вурстове и живо чудо само!

От кое се възмути така, бе Мите ?

Горе