Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Не става въпрос за Логика?! Защо така реши? Не съм извеждала зависимости, просто отбелязах моето отношение като жена ... уж с опит. Вероятно "консерва" в този контекст, но и такива има. Какво да се прави.

И все пак, за всеки влак си има пътници!

Да се чудиш на кой/и им е по-добре, на пътниците или на влака ...

Re: От: Предприемачеко разпускане!

Вие сте луди, след 10 години ще си мечтаете за оргии, но няма да има с кого, а и да има, ще е много грозна гледка и няма да стане готин клип за хамстера...

[video=youtube;2qikec1x53I]https://www.youtube.com/watch?v=2qikec1x53I[/video]

добрютро с малко бритиш юмор :)

[video=youtube;0YDrBCNutmM]http://www.youtube.com/watch?v=0YDrBCNutmM[/video]

Добро утро и от мен :)

("оргия" - баси думата! От къде ли произлиза? че и в женски род :clap:)

Ето нещо от англичаните, което на мен ми харесва :)

(не мога да повярвам, че не са полазили спамерите ... направо е притеснително :()

[video]http://vbox7.com/play:83691c25[/video]

от бох-а е с превод, но не е много сложно и се разбира и без :)

[video=youtube;fdno-axC4wE]http://www.youtube.com/watch?v=fdno-axC4wE[/video]

От: Re: От: Предприемачеко разпускане!

Вие сте луди, след 10 години ще си мечтаете за оргии, но няма да има с кого, а и да има, ще е много грозна гледка и няма да стане готин клип за хамстера...

Странно, че не е станало ясно, но доколкото се познавам, щом до сега не съм проявила любопитство или интерес едва ли и след десет години ще се случи.

Става въпрос за някакъв морал все пак, нали? А може и да бъркам или да изпускам нещо супер-дупер, но гаранция, че няма да съжалявам 8)

Още ли мислите над тая тема :shock:

Още ли мислите над тая тема :shock:

Споко, аз само отговорих. Няма какво да мисля 8)

А, ти?
Какво ще правиш днес? В това прекрасно временце? (ако си от София)

Дам, времето найстина е прекрасно, стига да не бачкаш :cry:
Както се вика, ще си копам в офиса :)
А ти?

Шок и ужас, дами и господа !
Влизам внезапно в хола и какво да видя: Тати си пуснал рап ! Български при това..:-o Като влязох с досада взе дистанционното и превключи канала. Аз съм потресена - на калъп да ги бях хванала с мама нямаше да се стресирам така....
Добрютро на всички !
Гоги, как си ?

Дам, времето найстина е прекрасно, стига да не бачкаш :cry:
Както се вика, ще си копам в офиса :)
А ти?

Съчувствам, защото и аз съм на работа :(
Но замислям лека самоотлъчка, ако "тук" ... не се замотам :) просто не се издържа... много е изкушаващо :)

Абе я да те питам, че вече съм възрастна и забравям ... ти в началото не ми ли влезе за нещо с "бутонките"? Ама не мога да се сетя за какво беше ... и дали бях аз виновна ...:-o
ти сещаш ли се?

През 1933 г. във вестник "Щурец" излиза статията "Пътеводител за България – пътища и безпътие". За неин автор е сочен големият наш сатирик и карикатурист Райко Алексиев (убит от болшевиките след преврата през 1944 г.). Когато човек чете текста, изпълнен с насмешка и ирония, остава с усещането, че сякаш е описана днешната действителност в родината ни. Ето и цялата статия:

"За България може да се каже, че е свободна страна. Или по-правилно казано – България е странна свобода. По устройство е държава, в която всеки се устройва, както намери. Намира се на кръстопътя на дребните амбиции.

Населението ѝ се състои от бивши, сегашни и бъдещи министри. Занятието на всички се състои в това: сегашните министри да дават амнистия на бившите, а бъдещите – на сегашните.

Страната е разделена на 14 окръга, 60 партии, 600 крила, 6 хиляди групи и 6 милиона мнения, като всяко отделно мнение подлежи на разцепление.

Разположена е между границите си, а разположените в нея не знаят никакви граници.

Снабдена е с железници, чрез които най-лесно се стига до катастрофа.

Има добри и уредени прави пътища, обаче поданиците ѝ предпочитат да вървят по кривите, защото са по-утъпкани.

Държавата си служи с телефони, а държавниците – с телефончета.

Столицата ѝ има обществени сгради и улици, като улиците са пълни с уличници, а обществените сгради с общественици. Случва се обаче и обратното – уличниците се настаняват в обществените сгради, а обществениците се пращат на улицата.

Страната има държавен строй, но самият строй не върви под строй.

Държавата се управлява от хора, според случая. Случаите пък се управляват от случайни хора.

България търгува с всички. Но случва се и обратното – всички да търгуват с България.

Националният девиз на държавата е „Съединението прави силата“, поставен върху разединеното Народно събрание, на което му е нужно да намери една сила, която да му направи съединението.

Държавният девиз на нацията пък е „Боже пази България“ . В случая Бог е натоварен да пази България, вероятно, защото другите са заети да си пазят частните интереси."

Източник: ifebg.net
найс, а :rolleyes:

Шок и ужас, дами и господа !
Влизам внезапно в хола и какво да видя: Тати си пуснал рап ! Български при това..:-o Като влязох с досада взе дистанционното и превключи канала. Аз съм потресена - на калъп да ги бях хванала с мама нямаше да се стресирам така....
Добрютро на всички !
Гоги, как си ?

Добре съм, поработвам :)
ТИ?

Каси, не помня!?

Добре съм, поработвам :)
ТИ?

Каси, не помня!?

И аз, Гога - и аз, пиша яко.. Ти кво работиш ? Освен, че си просиш боя...8)

Няма да ви е интересна моята работа

Та ние не сме се засилили да дойдем да я работим, бе Гога..
Аз си представям, че много те бият колегите - познах ли ?
Айде бачкай - лека работа-тежка надница !

Та ние не сме се засилили да дойдем да я работим, бе Гога..
Аз си представям, че много те бият колегите - познах ли ?
Айде бачкай - лека работа-тежка надница !

Мале, целиш направо у десятката :lol:

Горе