Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Радвам се, че ти хареса ...

Пиеш бавно и мезиш. Много музика и танци и ... да искат впечатлени непознати мъже, да намерят сладкарница, за да ти купят торта докато не е станало 12 и да е минал момента ;)

Аз тази година си изкарах най ... ама най-якия рожден ден!
И не е въпросът в многото хора или приятели, на които цяла вечер да обръщаш внимание, а въпросът е с една приятелка, но да си изкараш незабравимо!
Наздраве!

Ако не знаеш, това ми е любима ... върховна певица!

[video=youtube;74LXx0wSqMI]http://www.youtube.com/watch?v=74LXx0wSqMI[/video]

Честит рожден ден, Светла! Бъди жива, здрава к много щастлива! И весело прекарване на празника!

Никой ли не разпуска тази вечер, хм?

Честит рожден ден, Светла! Бъди жива, здрава к много щастлива! И весело прекарване на празника!

Никой ли не разпуска тази вечер, хм?

Тая вечер народа или спи или пере при комшийката на Бластера (че много я похвали снощи) или работи - срамота ако е последното !

Аз си бутам ракия плахо, че съм изморен психически от работния ден, а имам още някои извънработни дейности и общо взето се опитвам да се развеселя, но не се получава. Знам как ще се получи, но утре не бива да ми е чак толкова лошо :beer:

Тая вечер народа или спи или пере при комшийката на Бластера (че много я похвали снощи) или работи - срамота ако е последното !

Тая комшийка ще се изтрепе да пере просто :) На работещите пожелавам лека работа, на перящите - чисто пране със щастлив завършек :)
А може и да са отишли на гости у Светлето.

Тая комшийка ще се изтрепе да пере просто :) На работещите пожелавам лека работа, на перящите - чисто пране със щастлив завършек :)
А може и да са отишли на гости у Светлето.

Представяш ли си да са на гости и да не ни поканят нас с тебе ?:-o Това не го вярвам, абсурд ! По-вероятно са при перачката, ама тя е яка пералня, щом е комшийка на Бластерей-могъщи !

Представяш ли си да са на гости и да не ни поканят нас с тебе ?:-o Това не го вярвам, абсурд ! По-вероятно са при перачката, ама тя е яка пералня, щом е комшийка на Бластерей-могъщи !

Категорично не го вярвам да не са ни поканили някъде, пък и ние и неканени може да идем :) Тая перачка вярно е много съмнителна.

Категорично не го вярвам да не са ни поканили някъде, пък и ние и неканени може да идем :) Тая перачка вярно е много съмнителна.

Ми Бластерей как и похвали мазните шумове на високи обороти, ся сички са си нарамили мръсните дрехи и там - ама къде е тва там ? Можеше и ние да вземем по една дрешка и да идем (пак неканени) да видим кво па толко ?! Можеше и да прихванем някоя и друга нова функция...

Аз си бутам ракия плахо, че съм изморен психически от работния ден, а имам още някои извънработни дейности и общо взето се опитвам да се развеселя, но не се получава. Знам как ще се получи, но утре не бива да ми е чак толкова лошо :beer:

Наздраве :beer: Ти нали стана шеф вече, трябва да се отпуснеш :)

Леле, как заваля и затрещя...

Именно, работата не е толкова физическа, колкото психическа.. А и над мен все пак има и други, така че всеки си дърпа за своето.
Значи за сутринта да си приготвя чадъра, тука идва с половин ден закъснение..

Крейзи, и ти ли се издигна, бе ? Брей, напълни се с шефове тука - то затва няма с кой да си говори човек. Другите не-директори бачкат нощни смени... Само ние с Лилето се въртиме тука, като обрани..

Крейзи, и ти ли се издигна, бе ? Брей, напълни се с шефове тука - то затва няма с кой да си говори човек. Другите не-директори бачкат нощни смени... Само ние с Лилето се въртиме тука, като обрани..

И веднага стана ясно от този факт на кое точно стъпало в йерархията се намираме :lol: Крейзи, ти в Казанлък ли беше? Не стана ли време за мотосъбора вече?

Ние сме на стъпало в йерархията ''спамъри-безделници'' явно. Можехме да сме от шоу бизнеса, щото май сме тук да забавляваме предприемачите, а се оказа, че и в тва не ни бива - предприемачите избегАха..

Още 2-3 дни и изчезвам за 2 седмици да си почина преди да ме оставят самостоятелно да си троша нервите :( Още не мога да се зарадвам от новата професия, въпреки че си ми е перфектна на китапа.. Иска се време и опит.

Вижте кви сте си убави Българките, айде наздраве и чрд. на Светлето:

[video=youtube;l_HH-wu0xQk]https://www.youtube.com/watch?v=l_HH-wu0xQk[/video]

Вижте кви сте си убави Българките, айде наздраве и чрд. на Светлето:

Уни, и ти ли стана шеф или ш'си говориш с нас ? Мерси, убави са мометата, ама аз онова цигуларче Дейвид Гарет по-бих го..слушала.

За 13-15 юни са го предвидели, т.е. да - настана време, явно ги следиш тези неща :)
И веднага стана ясно от този факт на кое точно стъпало в йерархията се намираме :lol: Крейзи, ти в Казанлък ли беше? Не стана ли време за мотосъбора вече?
[video=youtube;OJ38g5u2ddw]https://www.youtube.com/watch?v=OJ38g5u2ddw[/video]

За 13-15 юни са го предвидели, т.е. да - настана време, явно ги следиш тези неща :)

[video=youtube;OJ38g5u2ddw]https://www.youtube.com/watch?v=OJ38g5u2ddw[/video]

Че аз съм идвала :) Даже една година за малко да спечеля едно от състезанията :) Макар че въобще не карам мотор :)

Че аз съм идвала :) Даже една година за малко да спечеля едно от състезанията :) Макар че въобще не карам мотор :)

А представяш ли си ако караше ?:-o Щяха да кръстят събора ''Лили Гагарин'' сигурно..

Горе