Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Как ни наваля с кучето, не е истина! :-o и не стига че гърми, ами и светка ... и за първи път така синхронно сме тичали, че ... ми хареса и вече така ще си тичаме двамата 8) почти като едно цяло.
Хареса ми тази Буря!

:D Е, то не нужно да си изрично моторист, има и състезания за напиване, а е възможно и да мачкаш в категорията си по канадска.

На мен любимото ми състезание беше онова с прасето, но уви, другаде се оказах с неподозиран талант :)

А представяш ли си ако караше ?:-o Щяха да кръстят събора ''Лили Гагарин'' сигурно..

:-:D:D

всъщност от де иде това Лили Гагарин? от онова видео? надали...

От: От: Предприемачеко разпускане!

На мен любимото ми състезание беше онова с прасето, но уви, другаде се оказах с неподозиран талант :)

Какво прасе, бе Лиле ?:rolleyes: Сигурно някаква гавра с хайванчето - ще излезе прав Нокето за тебе и животинките.. Къде се оказа талант ? В клането на зайци ?

А, не съм душа просто цял ден по кодове бича и известно време и ме нямаше. Ама открих нова топла вода де :D

Уни, и ти ли стана шеф или ш'си говориш с нас ? Мерси, убави са мометата, ама аз онова цигуларче Дейвид Гарет по-бих го..слушала.

всъщност от де иде това Лили Гагарин? от онова видео? надали...

Да, от него идва. Трябваше нещо да измисля като потребителско име веднъж, бяха ми омръзнали предишните, и това ми дойде първо на акъла.

Какво прасе, бе Лиле ?:rolleyes: Сигурно някаква гавра с хайванчето - ще излезе прав Нокето за тебе и животинките.. Къде се оказа талант ? В клането на зайци ?

Не, пускат едно прасе, намазано с мазнина и трябва да го хванеш - само изглежда лесно... В канадската борба имах по-добро представяне, отколкото при гоненето на прасето :)

А, не съм душа просто цял ден по кодове бича и известно време и ме нямаше. Ама открих нова топла вода де :D

Уни, ти да не си изкопал минерален извор в двора ? Представяш ли си - копаш си картофите и изведнъж бликва гейзер ?:-o Махаш тия кодове и правиш спа курорт - нека ти е зле. Ние с Лили ще идваме на аванта, нали знаеш.

Не, пускат едно прасе, намазано с мазнина и трябва да го хванеш - само изглежда лесно... В канадската борба имах по-добро представяне, отколкото при гоненето на прасето :)

Точно такова нещо си представях за прасето ... Ще се въздържа от коментар относно чувствата на гадинката, ама и без да го мажат с мазнина пак ще ти е трудно да го хванеш с тоя прилив на адреналин в него. Викам да си стоиш на канадската ако пак ходиш - победи ли някой мъж поне?

Точно такова нещо си представях за прасето ... Ще се въздържа от коментар относно чувствата на гадинката, ама и без да го мажат с мазнина пак ще ти е трудно да го хванеш с тоя прилив на адреналин в него. Викам да си стоиш на канадската ако пак ходиш - победи ли някой мъж поне?

Ба, в мъжката канадска как ще се включа - имаше някакви участници по над 100 кила :lol: Само с жени си изпробвах силите :)

Нанди, готова ли си ? :lol:

[video=youtube;DioYnxUEzmE]http://www.youtube.com/watch?v=DioYnxUEzmE[/video]

Нещо подобно е душа , с моето черно мислене само глупости ми ражда тиквата :D
Няма проблеми да идвате, само да почне да вади сондата, заложил съм я вече иначе :-o
Уни, ти да не си изкопал минерален извор в двора ? Представяш ли си - копаш си картофите и изведнъж бликва гейзер ?:-o Махаш тия кодове и правиш спа курорт - нека ти е зле. Ние с Лили ще идваме на аванта, нали знаеш.

Ба, в мъжката канадска как ще се включа - имаше някакви участници по над 100 кила :lol: Само с жени си изпробвах силите :)

Ти па, мъжете са по-лесни на канадска ако ги гледаш правилно в очите. Взе ли награда поне ? Да не са ти подарили прасето, с уговорката да си го хванеш ? :lol:

Ти па, мъжете са по-лесни на канадска ако ги гледаш правилно в очите. Взе ли награда поне ? Да не са ти подарили прасето, с уговорката да си го хванеш ? :lol:

Щях да спечеля рокерски ботуши, ако бях станала първа, ама аз бях втора и спечелих един стек бира от спонсорите.

Нещо подобно е душа , с моето черно мислене само глупости ми ражда тиквата :D
Няма проблеми да идвате, само да почне да вади сондата, заложил съм я вече иначе :-o

Ооо, идваме. Масажите и другите процедури кой ще ги прави ?
Браво на теб, щом с черно мислене си открил топла вода - аз с него май ще открия антидепресантите, нищо друго..:lol:

Щях да спечеля рокерски ботуши, ако бях станала първа, ама аз бях втора и спечелих един стек бира от спонсорите.

Пу, язък за ботушите, чак мен ме ад. Можеше да праснеш едно селфи с тях тука, а не да плашиш Бластерей с клане на зайци..

Пу, язък за ботушите, чак мен ме ад. Можеше да праснеш едно селфи с тях тука, а не да плашиш Бластерей с клане на зайци..

За мотор, бре, аз пък рокерски. Ама да де, ако бях спечелила ботушите, можеше и мотор да се амбицирам да си взема :)

Браво и ти се зариби :lol:

Е, как трябва да сме в крак с модните тенденции в грима :)

Нанди, готова ли си ? :lol:

Аничка-сладураничка, направо ми се промъкна в гръб. Ако не бях видяла поста на Лили нямаше да разбера, че си дошла с тоя ценен съвет. Много ти благодаря за него ! Точно така ще бъда гримирана ако реша да воювам с някое индианско племе.

Горе