Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Въхххххххх, ха това е мъжка приказка :lol:
Уни за услуги го търсете само с подходяща молба!
ZH1C764.jpg

Чука ще стане, ама представяш ли си с един гевгир, например или телена бъркалка какви извращения ще се получат? За миксера направо не ми се мисли..

Гевгира на главата, а :lol::lol: бъркалката и миксера :lol: може да си ги менкате :lol::lol: Аз се махам от темата само ме разсмивате и провокирате:mrgreen:

Гевгира на главата, а :lol::lol: бъркалката и миксера :lol: може да си ги менкате :lol::lol: Аз се махам от темата само ме разсмивате и провокирате:mrgreen:

Ааа, стой, нали щеше да даваш идеи. Криейтив директор ще те направим на продукцията.

А, ей ся си измерих на око пасатора - тамън към 22 сантиметра ми изглежда и веднага се сетих за бластер.

Никъде няма да ходиш, стой и измисляй други уреди, които може да включим в извращенията.

А, ей ся си измерих на око пасатора - тамън към 22 сантиметра ми изглежда и веднага се сетих за бластер.

Ма ще може ли да го замести напълно, като функции, щото Бластера и клати и люшка и за гега го ползва, то не е само до сантиметрите..

Ааааа среждам ги, най-много по две на ден карам :lol:
Само да не се прекалява с поръчките :lol:

Ма ще може ли да го замести напълно, като функции, щото Бластера и клати и люшка и за гега го ползва, то не е само до сантиметрите..

Ми, знам ли. Трябва да сравня обстойно и тогава ще дам мнението си по въпроса :)

От: От: Предприемачеко разпускане!

Вярно, забравих.че си сухар и от всяко весело нещо вадиш 100 дълбокомислени изречения. Сигурно се смееш само ако те погъделичкат :mrgreen:

Как свърза "самочувствие" и "опит" със "сухар" не знам, но очевидно си експерт по сухарство, щом си толкова наясно и не се сещаш за други начини някой да се разсмее ненасила :cry:

Ми, знам ли. Трябва да сравня обстойно и тогава ще дам мнението си по въпроса :)

Или поне да намерим комшийката - перачка да пусне малко инфо по въпроса с функциите. За сега знаем само, че му е твърд косъма.

Или поне да намерим комшийката - перачка да пусне малко инфо по въпроса с функциите. За сега знаем само, че му е твърд косъма.

Ммм, тя задължително трябва да даде мнение като потребителка :)

А ти сещаш ли се? Че не съм забелязала да имаш подобни умения.

На теб ти е простено...по рождение.

На теб ти е простено...по рождение.

Недей такова лошо мнение да имаш за мен. Всъщност съм много наблюдателна - по рождение. Ако имаше и зачатък на умение при теб да разсмееш някого ненасила, щях да го забележа. Но обикновено като един вид зов за помощ някои се разсмиват, за да не ги бомбардираш с поредния километричен шизофреничен пост.

Стига се карайте, айде дъртата пияница ще се гушка с възглавница :lol:

Лека Ви!

Недей такова лошо мнение да имаш за мен. Всъщност съм много наблюдателна - по рождение. Ако имаше и зачатък на умение при теб да разсмееш някого ненасила, щях да го забележа. Но обикновено като един вид зов за помощ някои се разсмиват, за да не ги бомбардираш с поредния километричен шизофреничен пост.

Надценяваш се. Нямам мнение за теб!
Твоите способности да забелязваш каквото и да било са твой проблем и на ... психиатърът ти евентуално.
Така че не се мори да скачаш, за да стигнеш нивото ми. Пробвай с йога-та, за да се отпуснеш и забравиш, че има по-добри от теб и винаги ще има.

Следващият път като пишеш пожелания за рожден ден ... не се насилвай. Тренирай "мълчание". По-достойно е от лицемерие.
Но вие с Noke ще се разберете в кой клуб или коя специалност да се запишете.

Назад в темата ти четох поредната простотия за Нанди каква била. само че първо си забравила да се погледнеш ти каква си и тогава да коментираш другите. Заври си мненията за другите там където слънце не те огрява

Докладвана си за Грубо отношение!

Така ли ви учи Митьо? Явно на теб са ти завирани много неща, за да не се сещаш какво точно да напишеш.

Последно редактирано от модератор:

Всеки път като ти чета простотиите откривам, че ставаш все по жалка и проста, Не можеш да си избиеш комплексите дори и във форумите. Не привличаш с нищо мъжете и това поражда злобата ти към Нанди и Лили, които намериха общ език с всеки. Видимо не ти се отдава и извън нета това с привличането на противоположния пол

Не ми отговаряй. Едно. че щв ме заболи пръста да скролвам 765433456 изречения, които ще изпишеш и второ не ми се занимава с плиткоумни

Горе