Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Преди малко се върнах от киното и гледах Maleficent, МНОГО зарибен филм!

ДЖОЛИ ОСКАРРРРРРРР!!!!

Баце прати ми я дома, да и дам оскара :lol:
Тва е нечовешката жена :-o

От: Re: Предприемачеко разпускане!

Аз като ти казвам Велико Търново е един от най-харесваните и посещавани градове и е предпочитано място от софиянци. А ти не ми се прави на кореняк столичанка,че кой знае рода ти от кое врачанско село е.

Аз против Велико Търново нямам нищо против, нито против жителите му. Имам и близки роднини от там. Но твоето конкретно поведение показва някаква непреодолима липса и ... проблемът си е в теб, а не къде си родена.
Да не мислиш, че е лесно да живееш в София? Или просто да си "коренячка" от Перник? Отделно неразбирането ми против хората, вероятно прароднините ти от близките села на Търново. Що пък Врачанско? Нямам общо! Аз съм коренячка- Орманаджийка 8)

Джоли далеч не е толкова секси, колкотo беше в Tomb Raider, да речем. Има сума ти актриси, които биха могли да паснат на ролята доста по-добре.

Казала лисицата за киселото грозде.
Хайде моля ти се. Колкото и други секси да има Анджелина е уникална и единствена.
Един ден не знам като направят филм за живота й дали ще може някоя актриса да я изиграе :twisted:

Танцьор! 8)

[video=youtube;v1QAqmG2Qxw]http://www.youtube.com/watch?v=v1QAqmG2Qxw[/video]

Не разбрах, днес след няколко часа ще ми бъдеш ли кавалер по танците?

:)

Не ме бива, по-добре търси друг, че ще боли :lol:

Не ме бива, по-добре търси друг, че ще боли :lol:

Този отговор ще зарадва други. А можеше да опиташ. Нищо, друг път.

Казала лисицата за киселото грозде.
Хайде моля ти се. Колкото и други секси да има Анджелина е уникална и единствена.
Един ден не знам като направят филм за живота й дали ще може някоя актриса да я изиграе :twisted:
О, хайде сега. Основната аудитория на Анджелина винаги са били 14-24-годишните момченца. Всяка жена е уникална и единствена, но специално нейното излъчване е насочено почти изключително към тоя сегмент. А за 37-годишна жена е добре да покаже и други достойнства, ако иска да продължи да се котира в Холивуд.

Само заради това, че си на различно от моето мнение утре ще имаш много поддръжници.
Отделно от това, мога да вляза в дискусия, но не ми се занимава, защото ми се спи, а и мисля въобще да си почина от ... тук! за радост на много.
Така че... правА си, казал орелът :|

Както се оказа си Жена, така че мнението ми за гроздето рязко се обезсмисля, но пък твоето е разбираемо спрямо претенции за сексапил.

Да живеят женските компетентни мнения! Алелуя! :-o

Админите на форума, ако са подозирали подобно развитие сигурно щяха да си купят по-рано къща/и в планините тилилейски 8)

Само заради това, че си на различно от моето мнение утре ще имаш много поддръжници.
Отделно от това, мога да вляза в дискусия, но не ми се занимава, защото ми се спи, а и мисля въобще да си почина от ... тук! за радост на много.
Така че... правА си, казал орелът :|

Както се оказа си Жена, така че мнението ми за гроздето рязко се обезсмисля, но пък твоето е разбираемо спрямо претенции за сексапил.

Да живеят женските компетентни мнения! Алелуя! :-o

Админите на форума, ако са подозирали подобно развитие сигурно щяха да си купят по-рано къща/и в планините тилилейски 8)
Според хронологията, аз просто изказах мнение. А се оказа че ТИ всъщност имаш мнение, различно от моето. И изглежда почувства нужда да споделиш с мен тоя факт и да изразиш неудоволствието си по не особено изискан начин.

Така написано, излиза, че си изненадана, че имам мнение различно от твоето! Или жена, да харесва друга жена. А то няма нищо лошо и неестествено. Просто, ако беше мъж щях да разбера или не, нямаше, но за жена е по-логично да има претенции. Но темата за комплексите май вече трябва да се отдели 8)

Интересно се изразяваш.
Означава ли, че който и да било друг имащ мнение различно от твоето не трябва да го споделя? Дори и по изискан начин (каквото и да значи това) м?

А, няма проблем да имаш различно мнение. Евентуално проблем става когато се опиташ да изкараш твоето по-правилно, изтъквайки за причина някакви твои въображаеми сценарии.

На Джоли само за Брад Пит мога да й завиждам. За друго май няма какво. Ако трябва да поизпростеем, може да вмъкнем нещо от рода на "нито ми е на образованието, нито на гръдната обиколка...."

Критиката ми е изключително от гледната точка на потребител - плащам, за да бъда забавлявана. Съответно мога да изразя недоволство, ако реша.

:lol: :lol: :lol: (ако не си запозната като нова във форума, три такива са признак, че съм имбецил)

По същество.

Мнението ти е много сладко! Имаш потенциал ... като "потребител" :lol: да критикуваш. Но какво от това? Покажи, че като не ти е на ... можеш да спечелиш поне един Аскер (хайде)? Можеш ли? Или ще обясниш нещо за индустрията и потеклото й естествено. Щото другите нямаме сетива и не можем да оценяме актьорска игра. Давай да те видим теб, каква си? Мани го Брад, има толкова други. Можеш ли да ги впечатлиш? Впечатлила ли си ги? Нъцки! Нали? Еми пази си мнението тогава и някой ден се надявай в друг живот евентуално да си това което е тя. Това е. Приеми го.

п.п. Абе вие френдките на Нандито ли сте? Измисляйте си по-интересни никове, че тези са малко ... да не кажа тъпи, ама, ако прабаба ти е била еврейка много неуважително. Сигурно има някой с ник-Хитлер, ама все пак...

п.п.2 Ей, това човек да иска да си вземе платен полагаем отпуск и зорлем да го карат да остане... но не, няма начин. Ще търпите лошото Каси, щото иначе няма да се научите.... и за протокола "гръдната ти обиколка" не е твоя заслуга! Разбираш ли смисълът на оригинала? "Не си ми на чеки..." от мъжка гледна точка?

Последно редактирано:

Ама ти май имаш сериозна нужда някой да те напляска. По повече от един начин. Или поне да ти стисне задника неволно (ако не е много разплут). Чак сега разгледах дискусията допреди да нахълтам. Не съм сигурна каква е точната диагноза, но определено е незадоволена нужда в най-лекия си вариант.

Но да не си кривя душата - благодарна съм ти, че завърза разговор с мен и успях да регистрирам нужните постове. Поне за един аватар засега.

ПП: Сега се сетих, че Брад е на 50+ в момента. Отказвам се.

От: Re: Предприемачеко разпускане!

Аз против Велико Търново нямам нищо против, нито против жителите му. Имам и близки роднини от там. Но твоето конкретно поведение показва някаква непреодолима липса и ... проблемът си е в теб, а не къде си родена.
Да не мислиш, че е лесно да живееш в София? Или просто да си "коренячка" от Перник? Отделно неразбирането ми против хората, вероятно прароднините ти от близките села на Търново. Що пък Врачанско? Нямам общо! Аз съм коренячка- Орманаджийка 8)

Казах ти да не даваш квалификации за другите, а да видиш себе си. че си отвратително заядлива лелка. Пролича и в последните ти заядливи коментари спрямо Grammar Gestapo. Явно живота ти е пълна скука щом висиш по форумите до 3 ч през нощта и се чудиш как да се справиш с настъпващия те климактериум.

Не ми отговаряй пак ти казвам, не ми се четат тъпотиите ти

Брей, как можах да проспя тоя весел екшън ? Аз се чудих защо ми горят ушите цяла нощ, ама го отдадох на страха от гръмотевиците, а то било по-страшно. :-o Майко....Прибавям и Grammar Gestapo към списъка си с френдки - girl power !:|
Добрютро на всички и приятен и ползотворен ден !

п.с. Аничка-сладураничка, добрютро !
Пробвах макияжа - много добре се получи, ама имам питане:
Очната линия може ли да не я слагам точно по тоя начин ? Виж с червилото успях да го докарам, като маймунски задник и мисля, че се получи автентично..

От: От: Предприемачеко разпускане!

Брей, как можах да проспя тоя весел екшън ? Аз се чудих защо ми горят ушите цяла нощ, ама го отдадох на страха от гръмотевиците, а то било по-страшно. :-o Майко....Прибавям и Grammar Gestapo към списъка си с френдки - girl power !:|
Добрютро на всички и приятен и ползотворен ден !

п.с. Аничка-сладураничка, добрютро !
Пробвах макияжа - много добре се получи, ама имам питане:
Очната линия може ли да не я слагам точно по тоя начин ? Виж с червилото успях да го докарам, като маймунски задник и мисля, че се получи автентично..

Добро утро Нанди. Очната линия може да я удариш до ушите , даже да завиеш надолу :lol::lol:

От: От: Предприемачеко разпускане!

Добро утро Нанди. Очната линия може да я удариш до ушите , даже да завиеш надолу :lol::lol:

Проблема е, че нямам очна линия, щото не ползвам, ама може да попитам комшиите за някой въглен или тате за малко изгоряло масло от колата...уффф, красотата наистина искала жертви, мамка му.:cry:

Може да използваш маркер :lol:

Aничка, пълна си с идеи - какво щях да правя без теб?? Изобщо не бях се сетила за тая опция, а сега като се замислих може да поискам и водни боички от племенницата, които да ползвам за сенки..
Я кажи, като назначен криейтив директор на продукцията ни с Лилето, с тия уреди какво сексуално извращение може да се получи? Най-вече за тенджерата под налягане питам...

Miele-kuhn-pribori.jpg

Горе