Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Здр, Лили - добре съм, Благодаря излезнах малко на вън - ората да видат дзвер и дзвера да види ора

Радвам се тогава :)

Светла, добре ли отпразнува рождения ден?

Темата не не изглежда да е с чак дотам потрошени огради, за да коментираме свободно :) Но примерно гърдите на представителката е желателно да са поне 2/3 колкото моите - усещането е, да го наречем, по-забавно при прегръдки. За съжаление Анджелина наскоро реши да се лиши от играчките си.

Усещам, че с теб ще си допаднем, дори и в гръдно отношение. Ще те имам предвид, ако реша да мина на другия бряг :)

Темата не не изглежда да е с чак дотам потрошени огради, за да коментираме свободно :) Но примерно гърдите на представителката е желателно да са поне 2/3 колкото моите - усещането е, да го наречем, по-забавно при прегръдки. За съжаление Анджелина наскоро реши да се лиши от играчките си.

Отговора поне мен ме задоволява. Благодаря, хареса ми - напира обаче втори въпрос: Колко по-забавно може да бъде?

Например:

1. По-забавно
2. Много по-забавно
3. Супер забавно
4. забавно - възбуждащо

От: От: Предприемачеко разпускане!

Усещам, че с теб ще си допаднем, дори и в гръдно отношение. Ще те имам предвид, ако реша да мина на другия бряг :)
Благодаря за топлото посрещане в темата :) Наистина, присъствието ми не е продиктувано от такава мотивация - радвате се на достатъчно мъжко внимание тук, доколкото виждам.

Отговора поне мен ме задоволява. Благодаря, хареса ми - напира обаче втори въпрос: Колко по-забавно може да бъде?

Например:

1. По-забавно
2. Много по-забавно
3. Супер забавно
4. забавно - възбуждащо
Всъщност около точка 4 се върти. Исках да смекча и да поохладя малко тона и затова се спрях на думата "забавно".

Благодаря за топлото посрещане в темата :) Наистина, присъствието ми не е продиктувано от такава мотивация - радвате се на достатъчно мъжко внимание тук, доколкото виждам.

Добре дошла тогава :)

да внимавате ей :)

Шведска тройка в автомобил завърши с катастрофа

Шведска тройка в автомобил завърши с катастрофа, след като разгорещените участници неволно освободили ръчната спирачка и возилото се спуснало по наклон, пише в. "Метро".

Инцидентът станал през нощта в китайския град Вънчжу. В пиперливата авантюра участвали две жени и един мъж. Когато била освободена спирачката, колата се спуснала по наклона на един хълм и се ударила фронтално в дърво. Едната жена останала с два счупени крака, а другата получила вътрешни кръвоизливи.

Полигамният Ромео излязъл от возилото без една драскотина. Той действал кавалерски, като придружил двете си партньорки до линейката.

Мъжът ще бъде разследван за неприлично поведение на обществено място. Същата съдба ще сполети и дамите, когато се възстановят от нараняванията си.
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1279602

:rolleyes:

да внимавате ей :)

Тук отдавна се отказахме от ансамбловите съчетания по егоистични причини, спокоен бъди.

Пише в каква поза са били, за да я избягваме? Че мъжът невредим, а жените изпонатрошени?
Най-вероятно и двата крака на едната са стърчели от прозорците... А другата е изпълнила функциите на въздушна възглавница.

Най-вероятно и двата крака на едната са стърчели от прозорците...

Хахах, за съжаление веднага си го представих образно :)

В дълбока депресия, поради същата причина :(

Ужас, сега и двамата сме депресирани :) А можеше да ядем сладолед :)

Пише в каква поза са били, за да я избягваме? Че мъжът невредим, а жените изпонатрошени?

Определено дамите са били въздушните възглавници в тая поза.. тц-тц-тц къв е бил тоя сандвич при това разпределение на ролите, един бог знае...

Определено дамите са били въздушните възглавници в тая поза.. тц-тц-тц къв е бил тоя сандвич при това разпределение на ролите, един бог знае...
Тъкмо допълних за въздушните възглавници, но бях бавна изглежда - авторските права са твои :)

Не знам, нещо ми липсва практически опит... всъщност като се замисля, това може да се случи само в далечния изток - трима в 1 кола? на калъп! че на мен и сам ми е тясно...
другото, което ме смущава - как аджеба "неволно" се освобождава ръчната? моята бая зор виждам и с две ръце да я освободя... освен ако не са си били недостатъчни и да са търсили 4-ти...

друг вариант е някоя от девойките просто да е била кьорава

[video=youtube;1dYH9VIttAg]http://www.youtube.com/watch?v=1dYH9VIttAg[/video]

Без значение чии са авторските права - въздушните възглавници влизат в архива - визуализирах как може да е изглеждал сандвича, но след това си представих картината с агонизиращите девойки и ми се отщяха нещо автомобилните изпълнения - ше зема да прекърша некоя мома за едното чудо

Радвам се тогава :)

Светла, добре ли отпразнува рождения ден?

Бях на салса парти и на три пъти бях готова да се разплача, че никой не иска да танцува с мен.

друг вариант е някоя от девойките просто да е била кьорава

[video=youtube;1dYH9VIttAg]http://www.youtube.com/watch?v=1dYH9VIttAg[/video]

хахаха това ме подсеща никога да не си свалям лещите в присъствието на мъж, че излагацията може е голяма..

Бях на салса парти и на три пъти бях готова да се разплача, че никой не иска да танцува с мен.

Ми те ако ходят чифтосани така става... ти що не заведе твоя перфектен мъж да се разкърши малко? Или е повече мъж, отколкото трябва и не танцува?

Ми те ако ходят чифтосани така става... ти що не заведе твоя перфектен мъж да се разкърши малко? Или е повече мъж, отколкото трябва и не танцува?

Бе не ходят чифтосани, чифтосват се на място ама опитните имат преференции...

Горе