Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Бластер, снощи защо не дойде? Аз нали ти обещах, че повече селфита няма да ти пращам. Не се стресирай :(

Тука съм ма не мий светнала крушката и опипвам в тъмното фнимантелно щот май страх от умрели зайци

Пфу голям мъж, пък от зайци да се страхува

Буенос ночес, сеньор Бластерини ? Прахте ли пак ? Довечера за Хърватска ли сме или да ?

Буйенос ночас, Нанди неска с колежката изпрахме набързо, благодаря че попита, ти опрана ли си,,, Довечера ши вкарам ена бира за Хърватска

Бластер, снощи защо не дойде? Аз нали ти обещах, че повече селфита няма да ти пращам. Не се стресирай :(

Оо Лили снощи с кво селфи ма причакваше, не ма плаши много чи след туй ши трява ма удпокояваш :wink:

Оо Лили снощи с кво селфи ма причакваше, не ма плаши много чи след туй ши трява ма удпокояваш :wink:

Снощи бях приготвила селфи само по парфюм и Умекотител :) Ама ти като не дойде :)

Туй селфи пак на заека ли

И аз отивам за бира, па ако ще да се разчуе ! Най-обичам да гледам световно на бира !

Буйенос ночас, Нанди неска с колежката изпрахме набързо, благодаря че попита, ти опрана ли си,,, Довечера ши вкарам ена бира за Хърватска

Ми не, не съм опрана днеска, ма съм накисната и чакам..

Не, на моя организъм - без зайци и друга фауна. Ама днес ме напусна музата, вчера беше моментът.

И аз малко ви напускам :)

Не ти вярвам, но мога да погледна с едно око ако искаш са реабилитираш кът измамница

Ми включвай пералнята на отложено само да не издими бушона

Ми на тая програма е... щем не щем..

Малко ретро, жените да не се засягат плс.....

:D:D:D

[video=youtube;tcMC8Xu_nyk]https://www.youtube.com/watch?v=tcMC8Xu_nyk[/video]

Е, Уни, поздрав за теб, без да се засягаш :)

[video=youtube;MvVEoCDuBII]http://www.youtube.com/watch?v=MvVEoCDuBII&feature=kp[/video]

Не ти вярвам, но мога да погледна с едно око ако искаш са реабилитираш кът измамница

Кат ти мине рандевуто с Каса, може да измислим нещо :)

Одеве я слушах душа :D обаче ще я чуя пак зареди теб :D благодаря.
Е, Уни, поздрав за теб, без да се засягаш :)

Ми на тая програма е... щем не щем..

Ни вярвам, ся ши кажеш чи и грила ти ни работи,, много са ма лагали тъй ама нъл съм спицялис са прая че не разбирам и отивам да управям с гайчния ключ

Няма таквиз работи туй са долни инсинуации, с кака Каси не сми вичяряли щот нищо още ней предложила само ръгу да гриза кът кучи

Няма таквиз работи туй са долни инсинуации, с кака Каси не сми вичяряли щот нищо още ней предложила само ръгу да гриза кът кучи
Ти трябва да предложиш да нахраниш дамата - не обратното :)

Горе