Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Бразилия, мамка му. Хърватите бяха добри, ама...

Те ако не им дадът сега на кариоките - кога?

Не че имат малко титли, но ми се струва, че ще ги побутнат

Те ако не им дадът сега на кариоките - кога?

Не че имат малко титли, но ми се струва, че ще ги побутнат

Па те и караоките дашни се оказаха - започнаха мача с автогол, ама такъв, дето и аз не мога да вкарам..а, аз съм голям съпетник.

Па те и караоките дашни се оказаха - започнаха мача с автогол, ама такъв, дето и аз не мога да вкарам..а, аз съм голям съпетник.

Не съм гледал, хубав ли беше автогола?

Не съм гледал, хубав ли беше автогола?

Много, трябва да го изберат за гол на първенството. Вратаря аха да хване топката или да я избие и съотборника му реши да мине преди тва и да я позасили, да не земе верно да я хване.

Ей с тия хапчета бре :)
Добре съм аз, днес мисля да съм тракториС

Търся тракториС. Категория W, чужди езици: поне два азиатски и три български диалекта, опит не е нужен, лоялен и мотивиран.
Заплащане според изработеното 8)

Търся тракториС. Категория W, чужди езици: поне два азиатски и три български диалекта, опит не е нужен, лоялен и мотивиран.
Заплащане според изработеното 8)

Ти последния път не си плати, че докарах Амун, сега как да сме сигурни, евентуално, че ще бъдеш коректна към тракторисчето.

Ти последния път не си плати, че докарах Амун, сега как да сме сигурни, евентуално, че ще бъдеш коректна към тракторисчето.

:lol:
много е забавно. Хай пъпи :lol: Гладничко ли си? Нямам миличко. Виж онзи батко ... той си има саламче и може да те нахрани :twisted:

Така както си го написала бейби ще влезе някой и ще помисли, че съм "некоректна" като платец въобще!
Няма да му се четат предишните 357 страници и ми отиде репутацията.
Отделно да се чудиш това "Амун" какво е? Рокзвезда? Някакъв лъв в цирк или обикновен ... ексхибиционист, който е астрално свързан с теб и при твой зов, вопъл или просто стон се появява Винаги готов! и в твоя услуга! А може би е Джин , който държиш в лампа :lol:

Трябва да измисля нещо, да помоля админите, да не можеш да ми репликираш, отговаряш и въобще да ми виждаш мненията, дори да ме цитират ... досадниците са жалки луди, не като останалите, които може и да не ги съжаляваш...

:lol:
много е забавно. Хай пъпи :lol: Гладничко ли си? Нямам миличко. Виж онзи батко ... той си има саламче и може да те нахрани :twisted:

Така както си го написала бейби ще влезе някой и ще помисли, че съм "некоректна" като платец въобще!
Няма да му се четат предишните 357 страници и ми отиде репутацията.
Отделно да се чудиш това "Амун" какво е? Рокзвезда? Някакъв лъв в цирк или обикновен ... ексхибиционист, който е астрално свързан с теб и при твой зов, вопъл или просто стон се появява Винаги готов! и в твоя услуга! А може би е Джин , който държиш в лампа :lol:

Трябва да измисля нещо, да помоля админите, да не можеш да ми репликираш, отговаряш и въобще да ми виждаш мненията, дори да ме цитират ... досадниците са жалки луди, не като останалите, които може и да не ги съжаляваш...
Шшшш оу, стига си цапала естрогеновата среда с твоя прогестерон, ма!

Полезно за изучаващите английски:

17788_376309755815701_1118447450_n.jpg

Тая не се ли беше спряла да пише в темата, да му се незнае и форумния ...........

Последно редактирано от модератор:
От: От: Предприемачеко разпускане!

Тая не се ли беше спряла да пише в темата, да му се незнае и форумния .....

Ани, в днешния ''Телеграф'' има новина за някакъв сериен гъделичкач в Бостън. Влиза с взлом през ноща и гъделичка хората - съзирам твоя стил, ти ли си ?

Ани, в днешния ''Телеграф'' има новина за някакъв сериен гъделичкач в Бостън. Влиза с взлом през ноща и гъделичка хората - съзирам твоя стил, ти ли си ?

Да не намекваш. че бих отишла да гъделичкам Каса??? Не мерси и ръкавици и пари да ми давате няма да си хабя времето за тази изперкала лелка

Да не намекваш. че бих отишла да гъделичкам Каса??? Не мерси и ръкавици и пари да ми давате няма да си хабя времето за тази изперкала лелка

А и сигурно и смърдят краката на пор, понеже си ляга с обувките:lol::lol:

Мне, не намеквах това..:lol: Просто е твоят стил: промъква се, гъделичка ги и като се събудят - бяга. Баш, като теб в темата..:D

Шшшш оу, стига си цапала естрогеновата среда с твоя прогестерон, ма!

От утре всички дами ще трябва да предоставят тест за хормони, преди да влязат в темата. Тези с високи нива на прогестерон, няма да имат право да пишат до възстановяване на хормоналния баланс. - От ръководството.

Момчета, това е новата мода в селфитата. Бъдете в крак с новъведенията :lol:

dads_have_the_best_sense_of_humor_640_16.jpg

Баси, ново селфи ли трябва да си правя :(

Гога, ти вчера видя ли на откриването в Бразилия, едни се бяха направили на футболни топки и се сетих за теб :D:lol:

От утре всички дами ще трябва да предоставят тест за хормони, преди да влязат в темата. Тези с високи нива на прогестерон, няма да имат право да пишат до възстановяване на хормоналния баланс. - От ръководството.

Е, значи някои съфорумки няма да ги видим скоро в темата, ако това се сбъдне :)

Гоги, как си днес?

Баси, ново селфи ли трябва да си правя :(

Ново, ново.. със стационарен телефон-задължително !

Гога, ти вчера видя ли на откриването в Бразилия, едни се бяха направили на футболни топки и се сетих за теб :D:lol:

Аз сутринта от Бразилия се прибрах, бях се въобразил на топка, както ми каза 8)

Горе