Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Бонжур !:)

То и аз ще забегна след малко, липсва организация днес.

Как Си Лили?

И аз така, минах само да ва удостоя с височайшето си присъствие за някоя и друга минута :) Средностатистически съм днес, ти как си?

Ау, събрахми са :) Нанди :)

И аз така, минах само да ва удостоя с височайшето си присъствие за някоя и друга минута :) Средностатистически съм днес, ти как си?

Ау, събрахми са :) Нанди :)

Ау, светата тройка

Оооо мадам, Вие сте тук!

Да, мосю - току що се завърнах..
Как сте днес ?
Радвам се на вишочайшото присъствие на всички благородници тук..

Приемам залагания за преиграването на финала на Мондиал 2010 Испания-Холандия

Всички залози да са във форумна валута, биричка, кебапчита, приемат се чипс и пуканки.
Разплащанията със спечелилите ще обсъдим на нарочна сбирка тук в темата.

Аз залагам 5 бири към 1, че лалетата ще им го върнат тъпкано на еспаньолите (поне така ми се ще)

Тая сутрин ставам, включвам печката да правя кафе - не работи, а снощи работеше.

Да, мосю - току що се завърнах..
Как сте днес ?
Радвам се на вишочайшото присъствие на всички благородници тук..

Ах, Благодаря добре - спи ми се, моля те не така - ще решат хората че имам зимане даване с кралицата майка (баба)

Приемам залагания за преиграването на финала на Мондиал 2010 Испания-Холандия

Всички залози да са във форумна валута, биричка, кебапчита, приемат се чипс и пуканки.
Разплащанията със спечелилите ще обсъдим на нарочна сбирка тук в темата.

Аз залагам 5 бири към 1, че лалетата ще им го върнат тъпкано на еспаньолите (поне така ми се ще)

И аз се присъединявам, като казвам поредна титла за Испания ! Дали ще им дойде множко ? Аз съм за тях, както винаги..

Ах, Благодаря добре - спи ми се, моля те не така - ще решат хората че имам зимане даване с кралицата майка (баба)

Ми то не е лошо да имаш взимане от нея, виж за даване е малко кофти...

Тая сутрин ставам, включвам печката да правя кафе - не работи, а снощи работеше.

Изводът: ходиш на сън и трошиш уредите..:)

Изводът: ходиш на сън и трошиш уредите..:)

Сигурно някоя подсъзнателна кулинарна нужда излиза наяве, когато спя. Добре, че имам и котлон, иначе щях да съм в кофеинова абстиненция.

И аз се присъединявам, като казвам поредна титла за Испания ! Дали ще им дойде множко ? Аз съм за тях, както винаги..

и аз съм почти убеден, че ще са или те или Аржентина, но ще видим.
А за преиграването довечера? м? :)

Сигурно някоя подсъзнателна кулинарна нужда излиза наяве, когато спя. Добре, че имам и котлон, иначе щях да съм в кофеинова абстиненция.

Включвай камерата, та да видиш сутринта кви ги вършиш на сън. Може да твориш кулинарни шедьоври и да не знаеш..:wink:

Благородно Ви завиждам, че имате време да гледате мачове - Испания е на финал, но няма да го спечели - ще поживеем и ще видим

Пу, пу - пепел ти на езика ! Верно, че вече ще е прекалено, ама на мен си ми се иска..
Аржентина ако пак на един Меси разчита ще си иде рано, като миналия път. Ще ми се финал Испания-Германия, та който и да бие да не ме е яд.

Горе