Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Нанди, много спиш, какво е това такова чак 9:30 ставане :twisted:

Отдавна съм станала, обаче имах технически проблеми - много зле ми се отразиха на нервната система... Слава богу оправиха се нещата.
Хубав ден на всички !

Добро утро и спорна седмица.

Скъпа какъв е техническия проблем, дето те изкарва от равновесие?
Първо добре дошъл!

Проблемът скъпи, се оказаха настойки на компютъра, но първата версия беше, че рутера е загинал трагично. След дълги консултации по телефона, с които успях да побъркам (сигурно) трима мъже + поръчителя на статиите, нещата се оправиха, ама още ми треперят парцалите от нерви. Завиждам на хората, дето могат да пият по тва време...

Хахаха, явно е било натопорчено, важното е че всичко е свършило добре

Беше, и се сещам за поне двама, които няма да ми вдигат телефона вече. :lol: Единия, след половин час смогна да каже, че стои на една стълба и държи кабел...

Той добре че не е паднал от стълбата, па дали ще дигне телефона за в бъдеще е друг въпрос - свиркай си

Ми той ми е главен консултант по техническите проблеми, та дано продължи да вдига..

Ми той ми е главен консултант по техническите проблеми, та дано продължи да вдига..

Хахаха, ти не си ритай столчето така бързо - бъди дипломат

Хахаха, ти не си ритай столчето така бързо - бъди дипломат

Ма как ? Дипломатична съм и винаги му се подмазвам - щом до сега все е вдигал, значи не е толкова страшно - дано.

Ми душко, оти не свирна бре, язе съм от 5 сабахлен на крак :D
Първо добре дошъл!

Проблемът скъпи, се оказаха настойки на компютъра, но първата версия беше, че рутера е загинал трагично. След дълги консултации по телефона, с които успях да побъркам (сигурно) трима мъже + поръчителя на статиите, нещата се оправиха, ама още ми треперят парцалите от нерви. Завиждам на хората, дето могат да пият по тва време...

Ми душко, оти не свирна бре, язе съм от 5 сабахлен на крак :D

Е как, бе душицо златна да ти свирна, като нямам нет, а по друг начин не мога да те намеря ?:lol: Трябва да се снабдя с телефони на още специалисти, в случай че някой спре да ми вдига..та имай го предвид.

Той моя е публичен да го ева, скъсвъл съм се от смях за кви глупости ми звънят от сайтовете понякога :D
Е как, бе душицо златна да ти свирна, като нямам нет, а по друг начин не мога да те намеря ?:lol: Трябва да се снабдя с телефони на още специалисти, в случай че някой спре да ми вдига..та имай го предвид.

Той моя е публичен да го ева, скъсвъл съм се от смях за кви глупости ми звънят от сайтовете понякога :D

Викаш има го в указателя, а ? Ще го търся другия път.

В онлайн оказателя, нали преди ме бяха наплашили, че задължително трябва да го има на всеки сайт и аз слушам и изпълнявам. :D
Че да видиш преди особено като бях с големия сайт, отиваме на море с приятелката и няма обед няма вечер пуши тоя телефон ама те кухи хората то си пише, че е за контакти с сайта те звънят зареди обяви. Та сутенор ли къв не са ме изкарвали :lol:
Викаш има го в указателя, а ? Ще го търся другия път.

Тъй ли сега ще си говорим мили дами? :lol:

[video=youtube;oBL-URvnyAw]https://www.youtube.com/watch?v=oBL-URvnyAw[/video]

Тъй ли сега ще си говорим мили дами? :lol:

Уни, тва ме подсети за вица: Жена, какво прави тоя мъж в леглото ни ?
Тя: Чудеса прави, чудеса !

:D те тея са голям цирк виж и тази: :lol:
[video=youtube;lavyLQzwKgg]https://www.youtube.com/watch?v=lavyLQzwKgg[/video]
Уни, тва ме подсети за вица: Жена, какво прави тоя мъж в леглото ни ?
Тя: Чудеса прави, чудеса !

Здрастиии [video=youtube;pIZ8lYp5eJk]http://www.youtube.com/watch?v=pIZ8lYp5eJk&list=LL7aZBwUCQV6nKwHTtQ3VMQA&index=22[/video] черпити ли са :mrgreen:

Айдееее тръгна ми :lol:

[video=youtube;Zw7GzuqZ3oM]https://www.youtube.com/watch?v=Zw7GzuqZ3oM[/video]

Горе