Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Абе нандинце, лилито да ни ме се разсъди нещо, никаква я няма :-o

Уни, тук никой на никой не се сърди, Лили сигур е заградила нещо младо и за това се е покрила

Аааааа ти си по смела, пусни се първа и ма чакай на завоя ще дойда

Да бе, тва звучи, като: почвай без мене, аз ще те настигна.. Искам в синхрон, като фигуристите и с пирует.:wink:

Уни, тук никой на никой не се сърди, Лили сигур е заградила нещо младо и за това се е покрила

Завела е Гого на децко диско най-после.:D

Да бе, тва звучи, като: почвай без мене, аз ще те настигна.. Искам в синхрон, като фигуристите и с пирует.:wink:

Скъпа, ние имаме 2 часа разлика, ама ще пробвам да синхронизираме - пируети и двоен аксел съм тренирал от малък - особено много обожавам коментарите на Вера Маринова

Глупак, мръсник , циник, за ква ме мислиш ти :lol:

[video=youtube;oBL-URvnyAw]https://www.youtube.com/watch?v=oBL-URvnyAw[/video]

Скъпа, ние имаме 2 часа разлика, ама ще пробвам да синхронизираме - пируети и двоен аксел съм тренирал от малък - особено много обожавам коментарите на Вера Маринова

Ей няма седнем на ина маса ми ши са пусками по пързалки и фигурно пързаляни, аз ши съм журе и ши давам оценки който пучерпи, Ннанди ши черпиш ли ина дантела

Чрез интернет може да се постигне синхрон във всеки часови пояс, Honey. :wink: Верно ли си бил фигурист, бе Мите ? Ти си пълен с изненади. Да коментарите на Вера Маринова бяха добри.

Ей няма седнем на ина маса ми ши са пусками по пързалки и фигурно пързаляни, аз ши съм журе и ши давам оценки който пучерпи, Ннанди ши черпиш ли ина дантела

Обещала съм - ше почерпя. Нека само Митето иде на работа - шшт, да не ни чуе..

Мне, аз съм моногамна в заграждането, не ме бива в мултитаскинга. Но квото заградя, съм като питбул :)

Ха, здравейте и лека вечер :)

Обещала съм - ше почерпя. Нека само Митето иде на работа - шшт, да не ни чуе..

Чух, ама няма да видя, тръгвам - забавлявайте се с игри.... само за напреднали обаче!

Ха лека Ви вечер и ползотворна

От: От: Предприемачеко разпускане!

Мне, аз съм моногамна в заграждането, не ме бива в мултитаскинга. Но квото заградя, съм като питбул :)

Ха, здравейте и лека вечер :)
Мани го мултитаскинга, има ли настроение или ми казваш здрасти и чао

Чух, ама няма да видя, тръгвам - забавлявайте се с игри.... само за напреднали обаче!

Митак шо тъй ма прайш аз сом скромно момче и най много да скъсам някой английска дантела без да искам

Оки, ама няма да е сащото без теби, дано по скоро ми обарнеш фнимание :wink:

Е, ти сега с тия уговорки ни прецака - ние сме аматьори с Бластера. Уж позволяваш, ама така...

Бластер, тва заради сапуна в устата на 0:16 ли го пусна. Мойте биха тая вечер - ха !:-o

Бластер, тва заради сапуна в устата на 0:16 ли го пусна. Мойте биха тая вечер - ха !:-o

Точно щот ощи прайш мехурчета от испански сапун, но да минем на дантелите и жартиерите

Горе