Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Прокълнато уни :( , и Анито му се ядоса, и тя не му говори.....

Айде, че пускам троновете да гледам, като ни ма искате :(

И понеже е упасну аз да го гоня, нали ? Закуската върху удеялце ли ще е или направо на къра... Викам поне малко романтика да вкараш за мене.

Да ама аз ямурлука го постилам романтично за първо второ и трето ний на село тъй ядем и на закуска и на пладне и на вечер

Бгани очевидно намеква за българско, от Своге.

Не е уточнила марка, ама ще се погрижа - за Ани винаги, щото разнася една цигулка със снайпер и се подмазвам. Познавам хора, дето работят във фабриката, навремето много гепеха, трябва да подпитам дали още могат, та да мина тънко.

Да ама аз ямурлука го постилам романтично за първо второ и трето ний на село тъй ядем и на закуска и на пладне и на вечер

Много се морите у вашто село, ние сме по-икономични. И как постилаш ямурлука романтично, че ме заинтригува - като бикоборец ли го замяташ. Искам и на корида да си поиграем тогава.

Много се морите у вашто село, ние сме по-икономични. И как постилаш ямурлука романтично, че ме заинтригува - като бикоборец ли го замяташ. Искам и на корида да си поиграем тогава.

Уф на куридата съм намбър уан, ши играйм ли дай червени дантелки да проваш

Бластер, комшийката каза, че ей тва твое бильо е останало в пералнята и ти го връща.1353677540_1.jpg

Прокълнато уни :( , и Анито му се ядоса, и тя не му говори.....

Айде, че пускам троновете да гледам, като ни ма искате :(

Кой не те иска? Я стой тук

Хубава лий банята жакузито работи ли

Няма жакузи. Слагаме корито, пълним го с вода и си правим вълнички с крака, като през това време в едната ръка държим краставица, а в другата луканка :lol::lol:

От: От: Предприемачеко разпускане!

Няма жакузи. Слагаме корито, пълним го с вода и си правим вълнички с крака, като през това време в едната ръка държим краставица, а в другата луканка :lol::lol:

То в тъз сапунка напрао таратор да си напрайм :mrgreen:

Добро утро. Гогич, и аз съм го изпуснал снощи. :)

Добро утро. Гогич, и аз съм го изпуснал снощи. :)

Е ти гледай Троновете, па няма да го изпуснеш..
Добрутро, Унка - само ЦСКА !

Оу, армейци ли сме :)

Последно редактирано:

Оу, армейци ли сме :)

Да, Гога-сме. Ти що не ми обясни за крепежните елементи вчера, бе? Сърдита съм ти... Егати тъпия гугъл - нищо, освен магазини със снимки на болтчета и гайки не намерих. Никакъв смислен текст или дефиниция. Добре, че мога да си измислям, та стъкмих нещо...

Е, тва ми е представата за крепежни елементи::lol:
1324914313_creo_02.jpg

Не ги разбирам крепежните елементи

Горе