Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Ми ни знам ма натюр изглежда по голям, ама ти нал си стръвница един пшпек натюр не вярвам те уплаши, ко трева и с маргарин ши ажем

Ти направи закуска Балкантурист направо - то верно било страшно. Уплаших се да ти кажа..

Споко и за мен не питат, но това е защото ги е страх :lol::lol:

Изобщо не ни е страх, щото ти се подмазваме. Къде фърчиш, бе сладурка ? Гледаш ли мача или пак симулираш ?

Ти направи закуска Балкантурист направо - то верно било страшно. Уплаших се да ти кажа..

Ами ти кво искаш закуска на къра, там пък е поупасно щот сама трява издоиш а можи да объркаш коча

Предлагам, темата като удари 1к. страници събираме се всички (Предлагам на Бачково) и си думкаме едно чеверменце. :)

Това не ме вдъхновява особено.
Виж, вариант с домашен хляб, бурканче фъстъчено масло, и някво с кантифюр, би докоснал сърцето ми...

То целта на бластеровия натюрморт (дано верно не е морт) не е да трогне твойто сърце, а мойто дантелено бельо. Обаче тва с конфитюра и мен ме докосна, дали да не разровя по шкафовете, Бластера каза, че има маргарин.

Как бе душко, де се губиш :) Как, няма да питам за теб ти си ми си приятелче, пък и всички сте си супер :)

Ами ти кво искаш закуска на къра, там пък е поупасно щот сама трява издоиш а можи да объркаш коча

Много кочове ли сте на къра ? Ся верно се поуплаших да ти кажа.:-o

Сигурно са мислели че пак си репортната и лежиш в някой зандан.

Ми аз ти предлагам балканатюртурис закуска ти ши гониш коча го доиш, упасно е

И понеже е упасну аз да го гоня, нали ? Закуската върху удеялце ли ще е или направо на къра... Викам поне малко романтика да вкараш за мене.

май си мислех дал не сай лъзнала на мокрото в банята
Чак дотам въображението ми не е стигало по отношение на бгани.

Сигурно са мислели че пак си репортната и лежиш в някой зандан.

:lol: Направо ще си изкарам там с това "отвратителногаднозлобно" държание

:lol: Направо ще си изкарам там с това "отвратителногаднозлобно" държание

Ние ще ти идваме на свиждане, какво да ти носим? Патрони за цигулката ?

Бластер, май искаш да идваш в моята баня и Нокето тогава да те мисли. а Уни да пее :clap:

Шоколади, на това ще се радвам най-много :D

Нямай грижи ! Ноке умре да черпи с шоколади.:D Правим го отговорник по доставките.

Нямай грижи ! Ноке умре да черпи с шоколади.:D Правим го отговорник по доставките.
Бгани очевидно намеква за българско, от Своге.

Горе