Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Само така ти се струва, ама т'ва беше целта на нашето дърдорене... Ние се опитваме да се забавляваме, който иска да се включва - няма проблем да сменим темата ! Аз междувременно работя (предполагам и Лили също), така че не си мислете, че сме безделници не-предприемачки.
Ми ние вече кви ли не лоши работи си помислихме,
тъй че сексуалната под-тема изгуби инерция,
предвид поизбледнелия контекст.
:)

Дайте нещо ново, щот аз троля само наготово.

От: От: Предприемачеко разпускане!

Ми ние вече кви ли не лоши работи си помислихме,
тъй че сексуалната под-тема поизгуби инерция,
предвид поизбледнелия контекст.
:)

Изброй някои от лошите си помисли, че да се върнем на контекста :)

Изброй някои от лошите си помисли, че да се върнем на контекста :)
Това са интимни неща.

Пишете си спокойно - аудиторията ви се радва.
Даже повечето не смеят да се обадят, сакън да не ви прекъснат.

ПС: През джама виждам дъга баси.

"Лоши" помисли господ дал, но няма как да сложа червена точка. Винаги когато има намесени повече от една жена е интересно.... добре, че имаме богато въображение и фантазията не спира да работи.

Чудна пасмина са тва мъжовете ! Хем се радват, хем убави неща си мислят, пък им викат ''лоши'' помисли ! А иначе се кефят и въображението си почесват, ама по левче за няколко яйца - не дават ! Мъжка им работа...

ПС: През джама виждам дъга баси.
Сакън, да не минеш под нея, че броя на вибро яйцата ще се увеличи, а ние и за едно не сме събрали пари още.

Чудна пасмина са тва мъжовете ! Хем се радват, хем убави неща си мислят, пък им викат ''лоши'' помисли ! А иначе се кефят и въображението си почесват, ама по левче за няколко яйца - не дават ! Мъжка им работа...

Кажи къде да пуснем лева, няма грижи щом ще се доставя удоволствие на жена!

P.S. Най-ми е лесно с PayPal

Мене ме изключи от кюпа, понеже не съм уточнявал (или намеквал) какво точно съм си мислил. :)

Кажи къде да пуснем лева, няма грижи щом ще се доставя удоволствие на жена!

P.S. Най-ми е лесно с PayPal
Лилееееее, имаме първия дарител !:beer:
Всъщност, ние сме толкова неподготвени за човешкото милосърдие, че даже и дарителска сметка не сме открили още... Ще публикуваме номера на сметката, веднага щом я открием. Ако Лили има друга идея, ще чакаме да се появи и да я обяви публично. За вас наградата ще бъде: весели постове от удовлетворени предприемачки - за снимки как ползваме яйцата още не съм сигурна...

Мене ме изключи от кюпа, понеже не съм уточнявал (или намеквал) какво точно съм си мислил. :)
Напротив, и ти си в кюпа ! С израза ''се радват'' - тебе визирах !

Абе щом има летец изпитател има ли и вибратор изпитателки, нандибанди и гагарин ще си паднат напрао на яйцето

Лилееееее, имаме първия дарител !:beer:
Всъщност, ние сме толкова неподготвени за човешкото милосърдие, че даже и дарителска сметка не сме открили още... Ще публикуваме номера на сметката, веднага щом я открием. Ако Лили има друга идея, ще чакаме да се появи и да я обяви публично. За вас наградата ще бъде: весели постове от удовлетворени предприемачки - за снимки как ползваме яйцата още не съм сигурна...

Олеееее, ще припадна от шока, не очаквах! И аз не съм подготвена с пейпали и дарителски сметки :D След като се оказа, че 20-те дарени стотинки ще трябва да ходя да си ги взема лично от "Обеля", хич не се и надявах :)

Да се запознаем по-отблизо с дарителите викам :)

Абе щом има летец изпитател има ли и вибратор изпитателки, нандибанди и гагарин ще си паднат напрао на яйцето
Оооо, аз съм сигурна, че производителите на уреди за интимна наслада си имат изпитателки и даже им плащат за това ! На мен ми плащат само, за да ги описвам, обаче и една мостра не дадоха, та да знам какво препоръчвам. Тва е все едно да гледаш как някой яде сладолед и да обясняваш колко е вкусно, баси !

Олеееее, ще припадна от шока, не очаквах! И аз не съм подготвена с пейпали и дарителски сметки :D След като се оказа, че 20-те дарени стотинки ще трябва да ходя да си ги взема лично от "Обеля", хич не се и надявах :)
Ако живеехте наблизо, можеше да ти ги метне, ама така разхода по получаването на дарението, надхвърля самото дарение...
Да се запознаем по-отблизо с дарителите викам
Той е само един ! Ти ли ш'се запознаеш първа или аз ?

Да се запознаем по-отблизо с дарителите викам :)
Колко по отблизо

Ако ше трябва да се запознаваме отблизо, аз няма да дарявам... :oops:

Колко по отблизо
Ти кога дари, та задаваш тия въпроси ?:p

Само с дарение ли не може ли с безплатна проба на мойти вибриращи яйца

Той е само един ! Ти ли ш'се запознаеш първа или аз ?

Засега е само един. Ще се разбереме някак, нищо не пречи и двете да се запознаем все пак :D

Колко по отблизо

Ами засега само вербално мисля да е :)

Ако ше трябва да се запознаваме отблизо, аз няма да дарявам... :oops:

Споко, де. Даряването ни е по-важно от запознаването - колкото повече дариш, толкова по-малко ще напираме да се сближим с теб :)

Само с дарение ли не може ли с безплатна проба на мойти вибриращи яйца

Ооооооо, така поставен въпроса... много изменя моето отношение. Колко степени на вибрация имат твойте яйца ? И само вибрация или и ескалация и пулсация предлагаш ? Абе нема значение - офертата си е 6 ! Лили ще отговори на въпроса ''колко по-отблизо'' в такъв случай, ама аз мисля, че ще е на ... една вибрация разстояние

Горе