Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Тамън бях яхнала метлата, ама ако намекваш за интимни преживявания между двама ни в гардероба, може и да изляза от режима на ярост.

Напротив, използвай режима на ярост - в гардероба няма къде да бяга. Пипай го по косата, колкото искаш:lol:

Идвай, идвай той да си спи пък ние ще се пазим взаимно :rolleyes:
Ееее, много си бъзлив верно - добре ще дойда. Митко май заспа..:wink:

Тамън бях яхнала метлата, ама ако намекваш за интимни преживявания между двама ни в гардероба, може и да изляза от режима на ярост.
Това дето намеквам е че имам лек проблем с аутфита ти и ме напъва да те вкарам в гардероба и да те преоблека.
А може и да зарежа процедурата по преобличане по средата.

При всички случаи ще дръпна тая лепенка.

Идвай, идвай той да си спи пък ние ще се пазим взаимно :rolleyes:

Бе то изгря слънце, ама кво викаш - да идвам ?:lol:

То изгря, ама духа вятър силен мен и от него ме е страх :lol:
Бе то изгря слънце, ама кво викаш - да идвам ?:lol:

Напротив, използвай режима на ярост - в гардероба няма къде да бяга. Пипай го по косата, колкото искаш:lol:

Ако съм в този режим, едва ли ще се отърве само с пипане по косата :)

Това дето намеквам е че имам лек проблем с аутфита ти и ме напъва да те вкарам в гардероба и да те преоблека.
А може и да зарежа процедурата по преобличане по средата.

При всички случаи ще дръпна тая лепенка.

Чак се чудя дали да се съпротивлявам, докато ме вкарваш в гардероба. Ако обещаеш да бъдеш нежен при дърпането на лентичката, сигурно ще капитулирам :)

То изгря, ама духа вятър силен мен и от него ме е страх :lol:

Ти сега ще кажеш, че и от слънцето те е страх - много си бъзлив, значи.. Ще дойда, нали ми е жал, кво да те правя..

Щом е за гушкане от всичко ме е страх душата :D
Ти сега ще кажеш, че и от слънцето те е страх - много си бъзлив, значи.. Ще дойда, нали ми е жал, кво да те правя..

Щом е за гушкане от всичко ме е страх душата :D

Ми то по някой път от гушкането най-много трябва да те е страх - има случаи на задушаване.:-o Не е шега работата.:lol:

Абе, къде са Ани и Гого ? На мен ми липсват вече.. дано са живи и здрави само, пък ще дойдат, надявам се.

Сладка болка в мене вляз :lol:
Те на ривнуват зареди гушкането и за туй са не обаждат душко :rolleyes:
Ми то по някой път от гушкането най-много трябва да те е страх - има случаи на задушаване.:-o Не е шега работата.:lol:

Сладка болка в мене вляз :lol:

Тва девиза на мазохиста ли е ?:lol: :D
Те на ривнуват зареди гушкането и за туй са не обаждат душко

Ма кво ще ревнуват, да идват и тях ще ги гушкаме.. Има за всички - не се бутайте.:lol:

Абе то да си ме гушкаш като ме е страх пък майната му на мазохизма :rolleyes:
Тва девиза на мазохиста ли е ?:lol: :D

Ма кво ще ревнуват, да идват и тях ще ги гушкаме.. Има за всички - не се бутайте.:lol:

Еврибари герап [video=youtube;yyDUC1LUXSU]https://www.youtube.com/watch?v=yyDUC1LUXSU[/video] гългългъл пий ме са ино двойно :|

Здравеите. Надявам се че приемате нови хора.

О, с такова име - винаги. Добре дошъл.

От: От: Предприемачеко разпускане!

Еврибари герап гългългъл пий ме са ино двойно :|

Бластерини, как беше нощната смяна - бодра и засмяна, а ?

Бластерини, как беше нощната смяна - бодра и засмяна, а ?

Здрасти Нанди при мени е пирфектно напасах са наспах са и на танци ши хода след малко щот съм бил ного дървен и тявало да стана пластичен,, кък е при теби гърчмя ли снощи или само святка

Здрасти Нанди при мени е пирфектно напасах са наспах са и на танци ши хода след малко щот съм бил ного дървен и тявало да стана пластичен,, кък е при теби гърчмя ли снощи или само святка

Абе надах се на гърмежи от шампанско, ама .. пиротехника го викнаха спешно да пасе.

И кви танци ще обадиш утре нещо пасо добле, ча-ча ?:D

И аз май ще заходя, ама няма да танцувам, щото по-пластично от тва няма на къде.

Горе