Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Добре заварили. :beer: Приятно ми е: казвам се Пурко и съм на 38 години.

Пурко Казанова е много добро име. Имаш ли прасе ?

Хилоу Пурко, ного талянско име имаш, да не си кръстен на дядо си амбипор :mrgreen:

Винаги ме питат дали съм кръстен на героят на Тодор Колев от "Господин за един ден" но всъщност съм кръстен на дядо си. Фамилията ми е доста стара и оважаване и спазваме традицията като първородният внук винаги взима името на дядо си Пурко. А Казанова ми викат от 17-годишен :)

От: От: Предприемачеко разпускане!

... и на танци ши хода след малко щот съм бил ного дървен и тявало да стана пластичен,...

Упражнявай се в това ;) Щото и аз съм тръгнала за едни танци, ако се засечем да не се излагаме ... и розичка да не забравиш 8)

[video=youtube;t04jE7d0Obw]https://www.youtube.com/watch?v=t04jE7d0Obw[/video]

Изневеряваш а? :-o
Пурко Казанова е много добро име. Имаш ли прасе ?

nandibandi: нямам прасе защото трудно се гледа на осмия етаж на жилищен блок в Люлин. Но много обичам свинско.

Абе надах се на гърмежи от шампанско, ама .. пиротехника го викнаха спешно да пасе.

И кви танци ще обадиш утре нещо пасо добле, ча-ча ?:D

И аз май ще заходя, ама няма да танцувам, щото по-пластично от тва няма на къде.
Ми ни знам кви танци ши ма водят кумшийките ама ши са постарая,,, туй дубле ми звучи зергут

Изневеряваш а? :-o

Не, само посрещам новодошлите, вече се чувствам, като у дома си.
Меси най-после измъкна аржентинците, пу яд ме е.

Ми ни знам кви танци ши ма водят кумшийките ама ши са постарая,,, туй дубле ми звучи зергут

Нали, и е пасо, като паша - много ще ти подхожда. Утре искам селфи клипче как се раздаваш на дансинга.:wink:

Убаво, ще ги гледам като дедо, ако ни могат да поркат по един шамар зад врата и да бегат :D
Не, само посрещам новодошлите, вече се чувствам, като у дома си.
Меси най-после измъкна аржентинците, пу яд ме е.

Винаги ме питат дали съм кръстен на героят на Тодор Колев от "Господин за един ден" но всъщност съм кръстен на дядо си. Фамилията ми е доста стара и оважаване и спазваме традицията като първородният внук винаги взима името на дядо си Пурко. А Казанова ми викат от 17-годишен :)

Страотно щом са спазват традийците ма не си талянец тъй ли, да нямаш нешо макидонско чи можи са укажем братчеди

nandibandi: нямам прасе защото трудно се гледа на осмия етаж на жилищен блок в Люлин. Но много обичам свинско.
Епа уелкъм :rolleyes:
Само да отбележа - Нанди леко я изгуби с тва свинско :)

Ми, то ако е като това на героя от филма няма да заема много място, само ще изяде мебелите:lol:

Упражнявай се в това ;) Щото и аз съм тръгнала за едни танци, ако се засечем да не се излагаме ... и розичка да не забравиш 8)

На тънго ли ши ма проваш чи аз с тес стъпки са прибирам от танцити

Аууууууу хора яко си правя диско. в къщи подпукал съм едни ретро музички и цъкат яко :D

Аууууууу хора яко си правя диско. в къщи подпукал съм едни ретро музички и цъкат яко :D

Да не идва Бластера при тебе на танци, бе Унка ?:-o

Хайде, от мен чао за сега..и да фнимавате, ей.

Нали, и е пасо, като паша - много ще ти подхожда. Утре искам селфи клипче как се раздаваш на дансинга.:wink:

Еее после ма базикъти чи съм дървен и трява ма тринираш на пластичнос,,, земем са върнем към йогата и упражненията за опъване и растягание

Еее после ма базикъти чи съм дървен и трява ма тринирати вий на пластичнос,,, земем са върнем към йогата и упражненията за опъване и растягание

Кат се върнем, ше се върнем към йогата, че верно я занемарихме.

Ади, веселко на всички! И викаме за Германия после, нали няма ганайци тука ?:-o

Естествено, че за Германия! Аз специално трябва да си поддържам никнейма, ако не друго.
:)

Ами да идва душа лошо няма не връщам никой. ;)
Да не идва Бластера при тебе на танци, бе Унка ?:-o

Хайде, от мен чао за сега..и да фнимавате, ей.

И да фнимаваш ей, чи тъз вечер май много ши са святка да ни са уплашиш

Горе