Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Карай може да си пишеш и с мени щот аз ти разрешавам, как е наструението има ли време още за игра ил съдията свири края на мача

Щом ми разрешаваш, ще ти пиша :) Добре е настроението, ама стана време за лягане май :)

Щом ми разрешаваш, ще ти пиша :) Добре е настроението, ама стана време за лягане май :)

Лиле, махай лентата рязко намерих безплатна квартира.11791_thumb.jpg

На път съм да се замисля направо :)

Не го мисли, кой дава квартира без пари само с изискване ''без косми'' ?
Хайде и от мен лека нооощ на всички спициалисти и аматьори.

Не го мисли, кой дава квартира без пари само с изискване ''без косми'' ?
Хайде и от мен лека нооощ на всички спициалисти и аматьори.

Лека и от мен :)

Няма проблем аз просто тъй си приказвам иначи и на тениски и на потници мога да напрая цепка само няма са плашиш:wink:

А, бих ти пратила, ама ако ти пратя още някоя част от тялото си, ще изляза от анонимност, а ти нищо не си ми пратил още :)

Ахааааа, него така, пък мене с тоягата :-o
Ти нали веднъж се нави, та започна и да потретваш..
Айде сериозно вече - Намасте и почваме. Ше те чакам така:Виж файлът 10236

Амбицира ли се вече ?

Ахааааа, него така, пък мене с тоягата :-o

Ти що не спиш по нощите, бе ? Ааааа, ще идвам да те приспивам май..

Никога не съм ти посягала с тояга - не лъжи ! Бластера плаши с тояга и за това му се подмазвам, че ме е страх.

Добрютро на всички ранобудни пчелички ! Спорен и весел ден ! :)

Добро утро!

Добро да е ! Как сте пирате мой ? Нещо ново из бурните вълни на океана ?

Добро да е ! Как сте пирате мой ? Нещо ново из бурните вълни на океана ?

Да, нощес морето беше спокойно, нямаше русалки, платната бяха спуснати на половина и се движехме със 6 възела в час, защото нямахме бърза работа....

Вие нещо да се похвалите, някой нов обожател на хоризонта....

Да, нощес морето беше спокойно, нямаше русалки, платната бяха спуснати на половина и се движехме със 6 възела в час, защото нямахме бърза работа....

Вие нещо да се похвалите, някой нов обожател на хоризонта....

Да, обожатели сред флиртаджийките винаги се навъртат, запленена съм от Казанова и сега се разкъсвам между опасния пират и вълнуващия прелъстител със звучното име Пурко..
Радвам се, че тия досадници русалките не са ви досаждали тая нощ, любими мой!:rolleyes:

То ас съм един опасен пират та с мед да ме намажеш, ама колегата Пури не се знае къв преластител ще излезе...
Оооо, тва с меда е добра идея - може да пробваме някой път. Пури определено ме грабна с директния си подход и чудесен изказ, но ще се опитам да се въздържам, че тия коцкари Казанови и разни други са разбивачи на женски сърца..

Оооо, тва с меда е добра идея - може да пробваме някой път. Пури определено ме грабна с директния си подход и чудесен изказ, но ще се опитам да се въздържам, че тия коцкари Казанови и разни други са разбивачи на женски сърца..

Имам една тенекия мед, като реша да идвам ще я взема - опасявам се само да не убия романтиката като се поява на гарата с тва тенеке мед под мишница?

Имам една тенекия мед, като реша да идвам ще я взема - опасявам се само да не убия романтиката като се поява на гарата с тва тенеке мед под мишница?

Няма как да стане това. Аз ще мисля за предназначението на меда, а не за начина, по който изглеждаш, носейки го. А и сигурна съм, че ще изглеждаш много секси с тенекия мед под мишница:wink:

Горе