Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Това е щото съм си хубав по ген....ама па то ако е секси да вземат наще да ми я пратят тая тенекия в Лондон - белким са лепне някоя дето обича меда....

Е, ся вече бъркаш ситуацията с боя ! Никакъв мед в Лондон, че те луничавите китове и сега сигурно ти налитат достатъчно - май ще идвам и аз да заграждам и да маркирам територия.

Е, ся вече бъркаш ситуацията с боя ! Никакъв мед в Лондон, че те луничавите китове и сега сигурно ти налитат достатъчно - май ще идвам и аз да заграждам и да маркирам територия.

Хахах, бях писал, че размера на кита да е максимум колкото мен иначе не важи, а и малолетни китове под 30 не ме вълнуват, за сега сам съм се оградил, достъпа е ограничен много - споко

Хахах, бях писал, че размера на кита да е максимум колкото мен иначе не важи, а и малолетни китове под 30 не ме вълнуват, за сега сам съм се оградил, достъпа е ограничен много - споко

Охх, отдъхнах си ! Може да измислим нещо и ток да им пускаме ако много налитат, нали? Как ще ми пипат пирата..

Добрютру! :)

Оооо, тва с меда е добра идея - може да пробваме някой път. Пури определено ме грабна с директния си подход и чудесен изказ, но ще се опитам да се въздържам, че тия коцкари Казанови и разни други са разбивачи на женски сърца..

Ей дойде един с ник Казанова и ви грабна та ви завлече с директен подход! Аз с директен подход само шамари съм грабил - ще се представям за Пурко Казановата следващия път. :D

Това Пурко от де идва, че аз нещо съм изтървал?

От: От: Предприемачеко разпускане!

Добрютру! :)

Ей дойде един с ник Казанова и ви грабна та ви завлече с директен подход! Аз с директен подход само шамари съм грабил - ще се представям за Пурко Казановата следващия път. :D

Това Пурко от де идва, че аз нещо съм изтървал?

Пурко е герой на Тодор Колев от ''господин за един ден'' - аз от тоя филм помня само, че имаше едно малко прасе, дето изяде кочината, толкова беше яшно, но не растеше изобщо.:)

Пурко е герой на Тодор Колев от ''господин за един ден'' - аз от тоя филм помня само, че имаше едно малко прасе, дето изяде кочината, толкова беше яшно, но не растеше изобщо.:)

Ааа без Пурко тогава ще попадна на някоя интелигента ще ме асоцира с свинар. :)

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Ааа без Пурко тогава ще попадна на някоя интелигента ще ме асоцира с свинар. :)

Ми, че аз също съм интелигентна, ама се влюбих в Пурко, заради нежния му изказ. :) Ако си наполовина толкова неотразим, като Пури, няма да имаш проблем с мацките - гаранция !

Ми, че аз също съм интелигентна, ама се влюбих в Пурко, заради нежния му изказ. :) Ако си наполовина толкова неотразим, като Пури, няма да имаш проблем с мацките - гаранция !

Да, и според мен галантният подход винаги работи :)

Здравейте, как сте :)
Гледам, ендорфинки и хормонки прехвърчат :)

Фърчат и други телесни течности, но това е друга тема..
Как сте днес г-це прекрасна ?

Фърчат и други телесни течности, но това е друга тема..
Как сте днес г-це прекрасна ?

Гладна съм, ама след малко ще се оправя :) За телесните течности е по-интересното :)

Гладна съм, ама след малко ще се оправя :) За телесните течности е по-интересното :)

Ми с тия хубави галантни мъже в тая тема, жените започват да отделят... пък и мъжете може би - в последствие.:wink:

пууу от толкоз работа едно добрутро не мога да кажа :)
здравейте банда!

камерун бие бразилия, мексико пада от хърватска (може и равен с едни хубави 3-3)? еххх мечтии, мечти бразилия да не стигне осминафинали :)

пууу от толкоз работа едно добрутро не мога да кажа :)
здравейте банда!

камерун бие бразилия, мексико пада от хърватска (може и равен с едни хубави 3-3)? еххх мечтии, мечти бразилия да не стигне осминафинали :)

Еййй, аз съм ги изпуснала ! Нищо, те довечера са по-интересните, но са по едно и също време, как ще се излъчват, знаеш ли ? И здрасти, че вече не е за добрютро..

Еййй, аз съм ги изпуснала ! Нищо, те довечера са по-интересните, но са по едно и също време, как ще се излъчват, знаеш ли ? И здрасти, че вече не е за добрютро..

австралия - испания 19часа - безинтересен и без значение
холандия - чили 19 часа - донякъде интересен

бразилия - камерун 23 часа - донякъде интересен
хърватия - мексико 23 часа - кръв ще се лее

австралия - испания 19часа - безинтересен и без значение
холандия - чили 19 часа - донякъде интересен

бразилия - камерун 23 часа - донякъде интересен
хърватия - мексико 23 часа - кръв ще се лее

Мисълта ми беше как ще ги излъчват телевизиите, като са по едно и също време. А късните няма ли да са от 22ч ? Понякога в програмата ги дават погрешно от 23.

бнт 2 :

австралия - испания 19часа

бразилия - камерун 23часа

бнт 1 - другите

и няма грешка 23 часа е :mad:

бнт 2 :

австралия - испания 19часа

бразилия - камерун 23часа

бнт 1 - другите

и няма грешка 23 часа е :mad:

Не че няма от къде да потърся, ама друго си е някой да ти го сервира на готово. :) Благодаря, за което !

Хайде да почерпя, тогава:Image_921659_126.jpg

За Пури от тук ли говориш или за този от филма, че филма не съм го гледал или нещо не го помня този Пури?

Иначе язе при интелигенцията не се бутам, ние простите не сме за там за назе са кифльоците. :mrgreen:

Горе