Това е щото съм си хубав по ген....ама па то ако е секси да вземат наще да ми я пратят тая тенекия в Лондон - белким са лепне някоя дето обича меда....
Е, ся вече бъркаш ситуацията с боя ! Никакъв мед в Лондон, че те луничавите китове и сега сигурно ти налитат достатъчно - май ще идвам и аз да заграждам и да маркирам територия.
Хахах, бях писал, че размера на кита да е максимум колкото мен иначе не важи, а и малолетни китове под 30 не ме вълнуват, за сега сам съм се оградил, достъпа е ограничен много - споко
Оооо, тва с меда е добра идея - може да пробваме някой път. Пури определено ме грабна с директния си подход и чудесен изказ, но ще се опитам да се въздържам, че тия коцкари Казанови и разни други са разбивачи на женски сърца..
Добрютру!
Ей дойде един с ник Казанова и ви грабна та ви завлече с директен подход! Аз с директен подход само шамари съм грабил - ще се представям за Пурко Казановата следващия път.
Това Пурко от де идва, че аз нещо съм изтървал?
Пурко е герой на Тодор Колев от ''господин за един ден'' - аз от тоя филм помня само, че имаше едно малко прасе, дето изяде кочината, толкова беше яшно, но не растеше изобщо.![]()
Ааа без Пурко тогава ще попадна на някоя интелигента ще ме асоцира с свинар.![]()
Ми, че аз също съм интелигентна, ама се влюбих в Пурко, заради нежния му изказ.Ако си наполовина толкова неотразим, като Пури, няма да имаш проблем с мацките - гаранция !
Здравейте, как сте
Гледам, ендорфинки и хормонки прехвърчат![]()
Фърчат и други телесни течности, но това е друга тема..
Как сте днес г-це прекрасна ?
Гладна съм, ама след малко ще се оправяЗа телесните течности е по-интересното
![]()
пууу от толкоз работа едно добрутро не мога да кажа
здравейте банда!
камерун бие бразилия, мексико пада от хърватска (може и равен с едни хубави 3-3)? еххх мечтии, мечти бразилия да не стигне осминафинали![]()
Еййй, аз съм ги изпуснала ! Нищо, те довечера са по-интересните, но са по едно и също време, как ще се излъчват, знаеш ли ? И здрасти, че вече не е за добрютро..
австралия - испания 19часа - безинтересен и без значение
холандия - чили 19 часа - донякъде интересен
бразилия - камерун 23 часа - донякъде интересен
хърватия - мексико 23 часа - кръв ще се лее
Ми, че аз също съм интелигентна, ама се влюбих в Пурко, заради нежния му изказ.Ако си наполовина толкова неотразим, като Пури, няма да имаш проблем с мацките - гаранция !