Лили Гагарин
New Member
От: Предприемачеко разпускане!
Ще се отпиша от тая тема, ако обръщате и тук на политика
Чукни лошо няма :beer:, аз ще пасувам, че нямам нищо освен минерална вода.
Репчето от либов душко, аз от одавна се мъча да ти дам ама системата все отказваше сега ми даде. (няма да казвам тоя моя ненормален мозък кво роди)..........................................
Сега пускаш ли ме да цъкна ена биричка, че луднах пред тоя комп.
Няма да обръщаме, нидей бега. Аз няма да кажа нищо политическо повече. Просто не пиша там, а гледам тук станало дума отдавана исках да кажа да не се занимава. Той не че ще ме чуе нали е овен леко твърдоглав след малко пак ще погне.
Супер Нещо офтопично и неполитическо да желаеш да споделиш Ние тука по-хард спамърите всичко сме си казали, някои даже и селфите са поствали, но не е зле и ти да се представиш, като ново попълнение
Мен лично ме интересува дали не живее в Люлин, че там май има много яки пичове..
А мен ме интересува има ли колело или поне БМВ, хм?
Их, само как го казА ! Имаш ли колело или поне... Все едно да питаш имаш кола или поне личен джъмбо джет ?:wink:
Хитруша, знае как да проучи материалното състояние на новите младежи...
Е, как?! Аз нали се информирам от форума и научих, че БМВ-то е нещо задължително за всеки себеуважаващ се предприемач :lol:
А, кат стана дума за Люлин, кво прави твоят обожател?
Ми гангстера ако не се уважава ? Може да е мазохист човека и да се самонаказва с мерцедес...
А, права си! Той сигурно затова изчезна от темата, щото няма нито колело, нито БМВ и се срамува
п.п. По-късно пак ще мина, ти съблюдавай реда и ако има някое селфи, го запази
У политиката (раздела де) се влиза за 2 неща: - да те псуват и да псуваш. И аз прекарах малко време там, получих си терапията и си излязох Ако се заседиш, няма как да не го отнесеш. А постовете обикновено са твърде дълги и скучни за четене, тъй че не виждам за какво някой би висял дълго време там...Прави ми братле и реда и ти и ремайнда и още много хора не пишат вече там, но просто ми е криво постоянно да обиждат и после ние кривите.
Както и да е зарежи ги ще слезна да чукна една биричка (само нандито да не ми се скара)
Ей ще ме разкостите бре. Аз съм от балканската война в форума и квото трябва се знае за мен другото е топ сикрет и не казвам. :mrgreen:
Не съм о Люлин от центъро на Варна съм въпреки, че временно не съм там, но както се казваше в един филм - I'll be back! Щом в Люлин са най-яките маже аз какво да правя там?
Ще трябва да ви разочаровам няма ни колело, ни трибуквена кола. Четири буквена с четири кръга.
Селфи не давам ще ме разпознаят от милицията и опандизят. :mrgreen:
Значи сме познали, че четирибуквената кола я караш без съгласието на собствениците. Или за друго те търсят? Ние не сме ушета, няма да им покажем селфито, обещаваме ! По-дискретни от нас с Лили тук няма, питай ако не вярваш.
Как без съгласието на собствениците аз не съм такъв човек. Ходих с пищова да ги питам и те се съгласиха.
Има едина народна мъдрост "на жени вяра да нямаш" - от както я чух не ви вервам. Народа го е казал, няма да лъже, я. :mrgreen:
А ти от къде си сигурен, че изобщо сме жени ? Може да сме пичове и да лъжем хората тука... :lol:
Да, и аз това щях да попитам. Тва е интернет - всеки лъже Въпросът е все пак да се лъжем интересно, не да си разказваме биографията