Нямами лимонади имаме само с голям градус напитки давайте да разливам и мяркатай голяма
Нямами лимонади имаме само с голям градус напитки давайте да разливам и мяркатай голяма
Даваме, разливай !Виж файлът 10261
На дедо от ракийката изкарай душа, да врътним една бутилка , пък после можем да изиграем една игра на шише.
Аз мислех, че направо от твойта бутилка ще ни караш да пием, ама щом ще разливаш
Май ши земиш изпита с тез тънки мизета, реках да ни предложиш пак чушки за шампанското щях та скъсам
Ми Нандито придложи шъмпейн да пийм па ного ши пръска от бутилката,, ил ти ши си поръчаш нешо друго
А, не съм капризна - щом сте приготвили шампейна, се присъединявам
Пурко, за тебе питат!Ми то се оказа, че и за ракии говорим и за шампейн и за чушки.. и стана механа ''горска среща''. Някой може и сланина да извади да нареже.
Е, аз бутилка не мога, а и ракия не обичам... ама за идеята да се отрежа и към тва май ще прибегна. Тате го почерпиха с някаква дюлова, дали да не бахтисам 50-100мл?
Пурко, за тебе питат!
А, душа не знаеш ли как се играе на бутилка
Знам, ама ако държиш да ме учиш, ше се правя на тъпа.:wink:
Ти остави, ми тук за няма и 5 мин. такъв вятър и буря дойде, че нямам думи идвай да ме пазиш, пък после ще се учим на шише как се играе
Ти ако знаеш при нас кво беше:-o Тъкмо слизам от влака и като духна един вятър жесток и ми вдига роклята, а пред мен едни полицайчета, на тях им духна фуражките и се обръщат да ги гонят, а аз съм си стиснала роклето и вървя така - смешно беше... омешахме си тоалетите с ''родната полиция ни пази'':lol:
Давай шишето отивам за лист и химикалка - щом ще се учим..
:-o Пак съм изпуснал :lol: