Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Нямами лимонади имаме само с голям градус напитки давайте да разливам и мяркатай голяма

Нямами лимонади имаме само с голям градус напитки давайте да разливам и мяркатай голяма

Даваме, разливай !specialostern1-630x350.jpg

Аз мислех, че направо от твойта бутилка ще ни караш да пием, ама щом ще разливаш :)

Хубу аз едно малко ще пия стотина грама :rolleyes:

На дедо от ракийката изкарай душа, да врътним една бутилка , пък после можем да изиграем една игра на шише.

Е, аз бутилка не мога, а и ракия не обичам... ама за идеята да се отрежа и към тва май ще прибегна. Тате го почерпиха с някаква дюлова, дали да не бахтисам 50-100мл?

Аз мислех, че направо от твойта бутилка ще ни караш да пием, ама щом ще разливаш :)

Ми Нандито придложи шъмпейн да пийм па ного ши пръска от бутилката,, ил ти ши си поръчаш нешо друго

Мое и шъмпейн на бял чаршав, кво ши придложиш за мизе нещо тънко ил нещо сочно та вида дал да ти дам тапия за барманка

Ето, наздраве:file111.jpg

Май ши земиш изпита с тез тънки мизета, реках да ни предложиш пак чушки за шампанското щях та скъсам

Май ши земиш изпита с тез тънки мизета, реках да ни предложиш пак чушки за шампанското щях та скъсам

Ааа, внимавам аз на изпита.
1:0 за Уругвай - талянците си отиват заедно с ингилизите - рейса и айде..

Последно редактирано:

Ми Нандито придложи шъмпейн да пийм па ного ши пръска от бутилката,, ил ти ши си поръчаш нешо друго

А, не съм капризна - щом сте приготвили шампейна, се присъединявам :)

А, не съм капризна - щом сте приготвили шампейна, се присъединявам :)

Ми то се оказа, че и за ракии говорим и за шампейн и за чушки.. и стана механа ''горска среща''. Някой може и сланина да извади да нареже.:)

Ми то се оказа, че и за ракии говорим и за шампейн и за чушки.. и стана механа ''горска среща''. Някой може и сланина да извади да нареже.:)
Пурко, за тебе питат!

А, душа не знаеш ли как се играе на бутилка :)
Е, аз бутилка не мога, а и ракия не обичам... ама за идеята да се отрежа и към тва май ще прибегна. Тате го почерпиха с някаква дюлова, дали да не бахтисам 50-100мл?

Пурко, за тебе питат!

Много галантен мъж, за живущ в Люлин. Отдавна не е идвал и ми липсва. Мисля тая вечер и селфи по бански да му пратя на лс - тва с роклето му хареса, само дано дойде.

А, душа не знаеш ли как се играе на бутилка :)

Знам, ама ако държиш да ме учиш, ше се правя на тъпа.:wink:

Ти остави, ми тук за няма и 5 мин. такъв вятър и буря дойде, че нямам думи идвай да ме пазиш, пък после ще се учим на шише как се играе :rolleyes:
Знам, ама ако държиш да ме учиш, ше се правя на тъпа.:wink:

Ти остави, ми тук за няма и 5 мин. такъв вятър и буря дойде, че нямам думи идвай да ме пазиш, пък после ще се учим на шише как се играе :rolleyes:

Ти ако знаеш при нас кво беше:-o Тъкмо слизам от влака и като духна един вятър жесток и ми вдига роклята, а пред мен едни полицайчета, на тях им духна фуражките и се обръщат да ги гонят, а аз съм си стиснала роклето и вървя така - смешно беше... омешахме си тоалетите с ''родната полиция ни пази'':lol:
Давай шишето отивам за лист и химикалка - щом ще се учим..

:-o Пак съм изпуснал :lol:
Ти ако знаеш при нас кво беше:-o Тъкмо слизам от влака и като духна един вятър жесток и ми вдига роклята, а пред мен едни полицайчета, на тях им духна фуражките и се обръщат да ги гонят, а аз съм си стиснала роклето и вървя така - смешно беше... омешахме си тоалетите с ''родната полиция ни пази'':lol:
Давай шишето отивам за лист и химикалка - щом ще се учим..

:-o Пак съм изпуснал :lol:

Полицаите бяха по-яката гледка, да ти кажа:lol: Аз вървях плътно зад тях да ми пазят завет, ама като се разхвъчаха ония капи и ми отиде прикритието..

Горе