Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

А, не съм капризна - щом сте приготвили шампейна, се присъединявам :)

Вква чаша дати наливам шъмпейна и тебе та провам за барманка ся, само да ни кажеш във водна чи та късам на изпита

Ти ако знаеш при нас кво беше:-o Тъкмо слизам от влака и като духна един вятър жесток и ми вдига роклята, а пред мен едни полицайчета, на тях им духна фуражките и се обръщат да ги гонят, а аз съм си стиснала роклето и вървя така - смешно беше... омешахме си тоалетите с ''родната полиция ни пази'':lol:
Давай шишето отивам за лист и химикалка - щом ще се учим..

Туй шие бил мажки ветер, събрала си погледите на полицаите с тъз рокличка, дай фото с рокличката

И мен ми е хвърчала шапката няколко пъти голям смях е :lol:
Полицаите бяха по-яката гледка, да ти кажа:lol: Аз вървях плътно зад тях да ми пазят завет, ама като се разхвъчаха ония капи и ми отиде прикритието..

И мен ми е хвърчала шапката няколко пъти голям смях е :lol:

Верно беше много смешно, щото първо на единия я духна, а другия нали си е полицай не взе да махне неговата, а изчака и нея да я духне и айде назад тичай след капата.. Аз такава крачка бях отворила, щото ме беше страх да не завали и най-вече загърми, че чак после се сетих колко беше смешно - аз дърпам рокля, тия гонят капи..:lol:

Туй шие бил мажки ветер, събрала си погледите на полицаите с тъз рокличка, дай фото с рокличката

Нямаше папараци наблизо, а за селфи ми бяха заети ръцете ... с роклята и капите на ченгетата:wink: А ветера си беше мъжки, да.. изпобута на мама всички саксии с цветя, все едно тате го беше поръчал.

Кък па държа хем роклята хем капите на чингетата , нешо ма мяташ май ,,, след туй данта валя и градушкъ

Кък па държа хем роклята хем капите на чингетата , нешо ма мяташ май ,,, след туй данта валя и градушкъ

На времето работех в цирка, като жонгльор - кво знеш ти. Нямаше градушка, само духане..

Много галантен мъж, за живущ в Люлин. Отдавна не е идвал и ми липсва. Мисля тая вечер и селфи по бански да му пратя на лс - тва с роклето му хареса, само дано дойде.

Здравеи миличка Нандибанди! Днеска много ветровито. Да не си била със хубавата рокличка която ми прати на снимка? Загубих ума и дума когато си претставих тази глетка. Иде ми да ти защипя рокличката за да не се развява много пред полицайте.

Здравеи миличка Нандибанди! Днеска много ветровито. Да не си била със хубавата рокличка която ми прати на снимка? Загубих ума и дума когато си претставих тази глетка. Иде ми да ти защипя рокличката за да не се развява много пред полицайте.

Ооо, сеньор Казанова, липсвахте ми, къде се изгубихте така ? Духа ли при вас в Люлин?

С друга рокля бях - още по-секси.:wink:

Ооо, сеньор Казанова, липсвахте ми, къде се изгубихте така ? Духа ли при вас в Люлин?

О прекрасна синьорита много духа! И все си мисля за тебе! Не знам защо получавам някакви асоциаций от духането и тебе :( Работих миличка. Налага се. Боклуджия съм а хората много цапат напоследак.

Нанди, ти сега завъртя главата на сички предприемачи с тази рокличка :( Като Мерилин Монро си била сигурно :)

Пак изневеряваш, еййййй човек за малко да те не остави :-o

То добре , че не е била с поличка като тази: :cry:
attachment.php

Нанди, ти сега завъртя главата на сички предприемачи с тази рокличка :( Като Мерилин Монро си била сигурно :)

Прикачени файлове

• Tinto Brass - Trasgredire.jpg
    Tinto Brass - Trasgredire.jpg
    29.8 KB · Преглеждания: 20

О прекрасна синьорита много духа! И все си мисля за тебе! Не знам защо получавам някакви асоциаций от духането и тебе :( Работих миличка. Налага се. Боклуджия съм а хората много цапат напоследак.

Ми няма срамна работа, важното е, че работиш и изкарваш парички.

Как пък ме свърза с духането ми е чудно - ти май наистина си Казанова, Пури.:rolleyes:

Ми няма срамна работа, важното е, че работиш и изкарваш парички.

Как пък ме свърза с духането ми е чудно - ти май наистина си Казанова, Пури.:rolleyes:

Само сас хубави неща те свързвам миличка. Как си облякана сега ако не е таина?

То добре , че не е била с поличка като тази: :cry:

Верно добре, че зад мен бяха само бабички и старци и щеше да е загуба на гледка.

Само сас хубави неща те свързвам миличка. Как си облякана сега ако не е таина?

Ми съблякъна съм всъщност- от банята излизам...

Между другото, сега поне с новата система за отчитане на постове се вижда кой за кво е в форума, ей казановата е да оножда предприемачките няма и един пост отчетен, явно е попаднал на темата и се е регнал мислейки си, че това е сайт за запознанства :lol:

Горе