Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Аз всъщност исках ти да ми пратиш, ама айде пак ще ти пратя мое...

С лявата не замяташ ли малко ?

Замятам точно колкото трябва миличка за да ми стане хубаво. Ще те оставям сега защото май имаш ревниф и прекалено интелеген приятел а вече сам си патил от ревниви сапрузи.

До скоро миличка. Пиши ми на джиесема кога ще се видим точно и гледай уни-леб да не е със тебе за да можеме да си се забавляване. Обещавам ти че ще има много вятър :p

Добре душата, свалям филмче и релакс. Утре с нова песен рано рано. :)
Темата е за разпускане, нали ? Нека разпускат всички и да се забавляваме, щото живота е гаден, но кратък и всичко е временно. Спокс, Унка - за всички има място под слънцето.

Добре душата, свалям филмче и релакс. Утре с нова песен рано рано. :)

Можеш да релаксираш и с нас - групово е по-весело.

Замятам точно колкото трябва миличка за да ми стане хубаво. Ще те оставям сега защото май имаш ревниф и прекалено интелеген приятел а вече сам си патил от ревниви сапрузи.

До скоро миличка. Пиши ми на джиесема кога ще се видим точно и гледай уни-леб да не е със тебе за да можеме да си се забавляване. Обещавам ти че ще има много вятър :p

Сама ще бъда и ще се радвам на вятъра. Чакай уточнение - ще ти пиша на джиесема.:lol: Колко ли хубаво замяташ, размечтах се...

Аз когато говоря, не пея обаче никой не му се вярва.

До скоро миличка. Пиши ми на джиесема кога ще се видим точно и гледай уни-леб да не е със тебе за да можеме да си се забавляване. Обещавам ти че ще има много вятър

Ми забавляваме се, бе душка. Кво значение има кой кой е тук ? Отпусни се, всичко е ок!:wink:

До скоро миличка. Пиши ми на джиесема кога ще се видим точно и гледай уни-леб да не е със тебе за да можеме да си се забавляване. Обещавам ти че ще има много вятър

Е, уни, ти затова ли му даде ряпа на момчето, щото е неграмотно?

Май не за тва. Ревнив е, като мавър и си пази двете спамърки тук, като султан харема.:)

Май не за тва. Ревнив е, като мавър и си пази двете спамърки тук, като султан харема.:)

Леле, чувствам се трогната, че уни е готов да раздава отрицателни репутации на всички наши обожатели :)

Не, и нандито не позна и ти, иначе си ви пазя да, но получи ряпа за съвсем друго нещо. Аз съм си му написал в коментара на ряпата.

Не, и нандито не позна и ти, иначе си ви пазя да, но получи ряпа за съвсем друго нещо. Аз съм си му написал в коментара на ряпата.

Е, бива ли в темата за релакс да си даваме репи, бе Унка ? Не се впрагай излишно, всичко е под контрол.:wink:

Много рядко давам червена репутация душко, за да му я дам явно съм преценил, че я е заслужил, я с арогантното си държание, я с нещо друго. Дръпнах си някакъв нов сериал е излязал Г О С П О Д С Т В О, че като ми свършиха троновете и направо съм бесен :-o
Е, бива ли в темата за релакс да си даваме репи, бе Унка ? Не се впрагай излишно, всичко е под контрол.:wink:

Много рядко давам червена репутация душко, за да му я дам явно съм преценил, че я е заслужил, я с арогантното си държание, я с нещо друго. Дръпнах си някакъв нов сериал е излязал Г О С П О Д С Т В О, че като ми свършиха троновете и направо съм бесен :-o

а, това ти е за леба, и щото лапещаци не обичам да ме обсъждат.....

ахахаахах

аз пак ште ти дам зелена репотация за да се радваш защото голяма репотация малак самун и обратното. трябва да ти стане по голяма репотацията за да има поне нещо малко да та радва :)

а, това ти е за леба, и щото лапещаци не обичам да ме обсъждат.....

ахахаахах

аз пак ште ти дам зелена репотация ако мога за да се радваш защото голяма репотация малак самун и обратното. трябва да ти стане по голяма репотацията за да има поне нещо малко да та радва :)

Добър ден добри хора ! Да правим love, а не риболов, а ?:wink:

Добре, че сме достатъчно продуктивни, че да си пишем и само двете :)

То, с риск да прозвучи ужасно самонадеяно - ако не сме ние тая тема отдавна да е умряла..
Продуктивни сме откъм приказки - женска му работа.

То, с риск да прозвучи ужасно самонадеяно - ако не сме ние тая тема отдавна да е умряла..
Продуктивни сме откъм приказки - женска му работа.

А ние пък кога сме страдали от излишна скромност, че сега да почваме :)

Търся идеи за нова офтопична тема за обсъждане :) Нали обещаха да дават репутации за битови теми :D Някакви предложения? :)

Горе