Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Е, може и в по-модерен вариант да са мускалчетата - нещо на Дона Карън, Келвин Клайн..:wink:

Ние хубаво искахме романтика, топла дума, внимание, нежност, па дори и без китки, ама Митето, този виден предприемач, като рече армагани, та армагани. И накрая жените били меркантилни :)

Ние хубаво искахме романтика, топла дума, внимание, нежност, па дори и без китки, ама Митето, този виден предприемач, като рече армагани, та армагани. И накрая жените били меркантилни :)

Така е ! На нас никога не би ни хрумнало да очакваме армагани на първа среща. Аз лично бих се радвала ако дойде изобщо..:cry:

Така е ! На нас никога не би ни хрумнало да очакваме армагани на първа среща. Аз лично бих се радвала ако дойде изобщо..:cry:

Епа, наистина. Аз затова за първа среща, пардон - вечеря, кафе и т.н., избирам само познати заведения, за които знам, че нямат заден изход. Че по едно време от гонене на мъже бях станала атлетична като римски пехотинец :D

Току виж па съм дошъл :)

Епа, наистина. Аз затова за първа среща, пардон - вечеря, кафе и т.н., избирам само познати заведения, за които знам, че нямат заден изход. Че по едно време от гонене на мъже бях станала атлетична като римски пехотинец :D

Що ги плашиш толко много момченцата?

Що ги плашиш толко много момченцата?

Ами, страховита съм явно :)

Мите, ти си лесен! Съвсем забравих, че може просто да подариш едно вибриращо яйце :) Няма жена, която да не оцени такъв хубав дар :)

Ами, страховита съм явно :)

Мите, ти си лесен! Съвсем забравих, че може просто да подариш едно вибриращо яйце :) Няма жена, която да не оцени такъв хубав дар :)

Дай боже да си права, ама не вярвам, най много да ме замери с тва яйце на първа среща.

За Нанди мисля кило розови домати и кило чушки + мускал по избор

Дай боже да си права, ама не вярвам, най много да ме замери с тва яйце на първа среща.

Точно това имах предвид под индивидуален подход. Дарът да е възможно най-подходящ за кандидатката на предприемаческото сърце. А в случая на нанди кило розови домати и кило чушки + мускал по избор е чудесен армаган!

Точно това имах предвид под индивидуален подход. Дарът да е възможно най-подходящ за кандидатката на предприемаческото сърце. А в случая на нанди кило розови домати и кило чушки + мускал по избор е чудесен армаган!

Нанди избяга и не изказва мнение по въпроса - ще ли е доволна и ли ще ма замеря с доматите :)

Брей, много армагани за мен ? За яйцето си прав - приемливо е само от анонимни дарители, без ангажименти.. Идеш ли на среща, значи си готов да поемеш функциите на един секс-артикул.

само дето не каза да носа ли доматите или само себе си да довлека?

Ми довлечи се, пък все ще намерим два домата и една краставица ако се сближим дотам, че да се поразровим.. Няма да те оставя без салата и ракията на тате, споко!:wink:

Добре, почвам да се тътруза към вас...умрем за домашна ракийка

Направо те виждам как се влачиш посърнал и без никакво желание и само мисълта за домашната ракийка ти дава сили да продължиш..:cry:

Болката при тътрузенето от навехнатия ми крак е голяма, но идвам с :) на лице и прежаднял...

Усмивката, разбира се е предизвикана от мисълта за домошарката - знам си...:rolleyes:

Не само :rolleyes:

Добре, де и мезе ще има - знам, че знаеш...:rolleyes:

Горе