Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Ами засега само вербално мисля да е :)
Нашия малък, но сплотен колектив трябва да синхронизира политиката си, щото даваме различни отговори и се излагаме - аз най-вече ! Обещах на Бластера по-голяма близост, околкото трябва, ама каза, че яйцата му вибрират и очите ми светнаха..

Ооооооо, така поставен въпроса... много изменя моето отношение. Колко степени на вибрация имат твойте яйца ? И само вибрация или и ескалация и пулсация предлагаш ? Абе нема значение - офертата си е 6 ! Лили ще отговори на въпроса ''колко по-отблизо'' в такъв случай, ама аз мисля, че ще е на ... една вибрация разстояние

Ами китайски вибриращи яйца продавам ги в моя офлайн магазин за един лев :rolleyes: ти да не си помисли че предлагам лично мойте, за тях трябва вечеря на свещи, приглушена музика и много романтика, хехе

Нашия малък, но сплотен колектив трябва да синхронизира политиката си, щото даваме различни отговори и се излагаме - аз най-вече ! Обещах на Бластера по-голяма близост, околкото трябва, ама каза, че яйцата му вибрират и очите ми светнаха..

Който дава парите, той поръчва музиката. Само с тези, които имат желание ще се сближаваме :) Обаче аз пък с бластера не ща да се сближавам, нарани ми чувствата.

Който дава парите, той поръчва музиката. Само с тези, които имат желание ще се сближаваме :) Обаче аз пък с бластера не ща да се сближавам, нарани ми чувствата.
Тогава няма и аз да се сближавам с него ! Женската солидарност е по-силна от неудовлетворените човешки потребности. Освен това той се оказа перверзник - иска вечеря на свещи и романтика, бляк !

От: От: Предприемачеко разпускане!

Ами китайски вибриращи яйца продавам ги в моя офлайн магазин за един лев :rolleyes: ти да не си помисли че предлагам лично мойте, за тях трябва вечеря на свещи, приглушена музика и много романтика, хехе

По колко вървят яйцата? Да се ориентираме горе-долу с цените.

От гледна точка на психологиката, подсъзнанието е водещо, така че ващо "не" е на гръцки "да"

От гледна точка на психологиката, подсъзнанието е водещо, така че ващо "не" е на гръцки "да"
Това е оправданието на всички изнасилвачи ! Не, че не си прав за подсъзнанието де...

Аз винаги съм прав, даже когато пикая
Прав ли спиш, бе човек ???:-o За другите неща не питам...

Само относно спането не съм като кон, нооо в други отношения...
Брей как се рекламират хората, а ние с Лилето, като сме скромни.. на вибро яйца ш'се надяваме.

Малко ли малко да разясниш, че не се сещам какви са тези, дето плющат?
Те китайците са майстори на пиротехниката - да не са некви пиратки, ей !:-o

Брей как се рекламират хората, а ние с Лилето, като сме скромни.. на вибро яйца ш'се надяваме.
Ако сте се изчерпали откъм маркетингови идеи,
може примерно да обясните как вие си кръстосвате краката.

... нищо че беше за другата тема.

Ако сте се изчерпали откъм маркетингови идеи,
може примерно да обясните как вие си кръстосвате краката.

... нищо че беше за другата тема.
Не е с цел реклама, а щото мразя да оставям висящи въпроси - аз си ги къстосвам грациозно, а от йогата мога даже два пъти да си ги обвия около прасеца - нарича се асана ''орел'' - прави се и с ръцете едновременно !

Аз не обичам да си ги кръстосвам моите - хем нямам съмнителни израстъци, които да прескрипя. Най-много някоя целулитена клетка да затисна.

Горе