Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Здравейте, жива съм, да ви уведомя :) Утре сигурно няма да влизам, ама по-други ден може :)

Лека нооож :)

Здравейте, жива съм, да ви уведомя :) Утре сигурно няма да влизам, ама по-други ден може :)

Лека нооож :)

И на кво прилича това ? Май ще се наказваме вече, Лиле. Повече така да не правиш, че идваме с Бластера да видим да не те е приклещил някой заек.

Колеги, моля ви особено фейсбукърите ставате ненормално нахални и нагли........
Пускам си фейса гледам тъпотии от рода: Кървава трагедия в Пловдив, Нечувана , невиждана трагедия... жителите са потресени , какво се случи?????
Ебаси лайкджака, то бива бива ама и бивол на курбан не бива съобразявайте се малко.....
Само ще ви кава, че това което правите е супер престъпно, и дано ви понакажат малко, че вашето вече на нищо не прилича.................................................

Егати мача ! Продължения и ако се стигне до дузпи - лоша работа..

Май само аз от мъжете в тоя сайт гледам световното..:(

Puskai po malko info za bezdomnici kato men

1:0 за германия, Митеееее !!! В първите минути на първото продължение. Не съм за тях - заклевам се.:lol: Сега остава да устискат, ама ония много напъват, тяхната кожа бомбаджийска.

Лека работа и попътен вятър на бездомника.:rolleyes:

Свърши първото продължение, немците са по-активни на продълженията - дано, въпреки че не съм за тях :)

И аз съм активен на продълженията душко :rolleyes: Даже немеца пасти да яде пред мен :rolleyes:
Свърши първото продължение, немците са по-активни на продълженията - дано, въпреки че не съм за тях :)

И аз съм активен на продълженията душко :rolleyes: Даже немеца пасти да яде пред мен :rolleyes:

Активен си да се караш на хорицата във фейса, душко. И като не спиш, що поне не гледаш мача ?:lol:

Още като видях, че ми светна, и си викам, хайде сега ще ми се накара, че не спя :rolleyes:
Ама то как се спи, като знаеш, че има таквас убава мома .
Активен си да се караш на хорицата във фейса, душко. И като не спиш, що поне не гледаш мача ?:lol:

Двойка Митееееее !!! Германия - Франция на четвърт финал!:D

Лека работа на скитника между звездите и лека нощ на всички останали.:rolleyes:

п.с. 2:1 в последните минути - егати мача, честно.:lol:

Още като видях, че ми светна, и си викам, хайде сега ще ми се накара, че не спя :rolleyes:
Ама то как се спи, като знаеш, че има таквас убава мома .

Ти па откъде знаеш, че е убава ? Може да дзвер !:-o Айде лягай бързо да не идвам да те напляскам.:D

Лека, душка.

Лека и на теб душа, сладки сънища. Аз намислих страшна идя и за форума у за нас, но като демна да я поиразвия малко :)
Ти па откъде знаеш, че е убава ? Може да дзвер !:-o Айде лягай бързо да не идвам да те напляскам.:D

Лека, душка.

добро утро дами и господа и най-вече дами

[video=youtube;xuER04T-rHQ]https://www.youtube.com/watch?v=xuER04T-rHQ[/video]

добрутро
кафенцето днес ще раздава Силвиоооо (Берлускони, да, да, той :))

[video=youtube;HBJLHKgwwzM]http://www.youtube.com/watch?v=HBJLHKgwwzM[/video]

В дом за възрастни хора бившият италиански премиер Силвио Берлускони изтърпява наложено му от съда наказание като асистира на болни стари хора. Папараци направили сензационно видео, в което се вижда как облечен в бяла престилка бившият италиански премиер Силвио Берлускони е обграден от немощни пациенти, вместо от лъскави красавици, сред които премина живота му.

Силвио Берлускони ще прекрачи за шести път прага на В намиращия се край Милано старчески дом „Свято семейство" експремиерът изтърпява останалата му една година наказание от общо четирите години затвор, на които бе осъден миналото лято за данъчни измами.

По-специално, веднъж в седмицата той се грижи за страдащи от болестта на Алцхаймер възрастни хора и преди да влезе при тях, персоналът го облича в бяла престилка и му дава лъжица.
http://lifestyle.ibox.bg/news/id_1642705056/tab_video

Да Кай, в някои държави корумпираните политици изтърпяват поне символично наказание, а не се развяват с вирнат нос, като богопомазани. На такива, като Берлускони ще им се отрази по-добре да се заемат с друга физиологична функция, като отделителната система - сменяйки памперси, ама нейсе...

Добрютро на всички и спорна работа! :)

Ооо, Нанди :)
Ти как хем гледаш мача, хем пишеш във форума :D

Ооо, Нанди :)
Ти как хем гледаш мача, хем пишеш във форума :D

Oooo Гога !

Мултитаскинг, мойто момче !:wink: Даже чоплех и семки и някои йога-асани си направих в същото време (не със семки в ръка, де).
Как си ти, нищо не казваш - на грижа си ми ?

Живи ли сте, бре хора ? На какво прилича тва мъртвило, я се стегнете малко !:-o

Хубав ден на всички и давайте признаци на живот чат - пат - живота не е само работа....:wink:

аз мърдам все още
рапорт - даден8)

Горе