Аз мога да те мина с моето оборудване. Един косъм няма да ти остане. Дори няма нужда от селфи. Но най-добре да дойдеш у нас, защото се ползва специален стол, има връзвания предварително и т.н.
Ахти палавнице, кът неси на луна диета ного тиса хапва май3, куктейлчито шие соссабя и набучена маракуя
Хахаххаааааааааа Лиле, откъде се сдоби със селфи на Бластера ? Ти май имаш врсъзки в цру-то, а ?
п.с. Тва да не му е предизборния плакат, бе ?:-o
Е, потърсих го, нали знаеш какви добри изследователски умения имам
Ней верно нал са уплаши чи сом ного голям и ти обещах да тиса предам на борбътаЕхе, тука двете го налегнахте Бластер да го стрижете и измъчвате, аз не мога да се вредя. Ама няма значение, де, щото той и без това откак разбра колко кила съм, ме игнорила.
Ней верно нал са уплаши чи сом ного голям и ти обещах да тиса предам на борбъта
Нямаш проблем - ще ти подкъся кичурите до нивото на ушите и ще ти клъцна мустака от двете страни с машинката, та да остане само по средата, и си готов!Аха садомазо постришка искаш ми прайш, ама яз сакам командирска фашън прическа, да миса липят стуардески и да разлайвам кучките
Шотака с пръсти ли ши бъркаш в куктейла и да идеш маракуйта,,, със сабята е по изискъну и пирверзнуАх ти мошенико - уплаши ли се от мойте апетити към твойте куктейли ?:wink: Сабята мое да я майнеш, че в цирка не научих гълтане на саби, ама маракуя ми звучи добре - дай я.:wink:
Нямаш проблем - ще ти подкъся кичурите до нивото на ушите и ще ти клъцна мустака от двете страни с машинката, та да остане само по средата, и си готов!
Шотака с пръсти ли ши бъркаш в куктейла и да идеш маракуйта,,, със сабята е по изискъну и пирверзну
Ней вярно, аз ти казах, че съм към 65 кила на селфито със заека и ти ме игнорира интимно
Заека е виновен, дай другу селфи са разбере чинета игнориръм въобще
Ми някои намират за много по-еротично да пипаш с пръсти, отколкото да облизваш хладни оръжия. Или ти говориш метафорично ?:wink:
Аа те късните селфита са по харни, само без припарирани зайци плийс, ко искаш пак котиту ми покажиЕ, не може така, трябва и без селфи да не ме игнорираш. Късно е вече
Метафизично ако говора а, давай мизето чи кога ши лягами
Аа те късните селфита са по харни, само без припарирани зайци плийс, ко искаш пак котиту ми покажи
И с котиту съм същите параметри