Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Ша са сърдим ли сега :-o
За теб ще има, обаче се бъгна пикс бг и не знам как иначе да ги кача, ако знаеш по-добър начин казвай.:)

Що, кой да се сърди - аз не се.:-o А ти ? Да вадя ли каиша ?:lol:

Аааааа, не ли рано още за каишите :-o Ами само на Лилито селфи ще даваш, не е честно тъй, ама вади камшика поне докато ме щляпаш ще си видя селфито :lol:
Що, кой да се сърди - аз не се.:-o А ти ? Да вадя ли каиша ?:lol:

Уни, ти няма ли да ни зарадваш с някаква по-актуална твоя снимка :)

А, на мен нандито дава, щото ми е виждала селфитата вече и си се знаем :) Двупосочни размени правим :)

От: От: Предприемачеко разпускане!

А, на мен нандито дава, щото ми е виждала селфитата вече и си се знаем :) Двупосочни размени правим :)

Да, ние си показваме само помежду си, щото сме прекалено хубави и така няма вероятност някой да се влюби безумно в нас.:rolleyes:

Колко по-актуална я искаш, от днес няма да е , че ме е натиснал някъв вирус. Ама то така става нандито като ни ма шляпа достатъчно :(

Тогава, никви селфита и ние с гогата и бластера ще си разменяме на шпековете, пу да ва е яд :-o :lol:
Да, ние си показваме само помежду си, щото сме прекалено хубави и така няма вероятност някой да се влюби безумно в нас.:rolleyes:

Тогава, никви селфита и ние с гогата и бластера ще си разменяме на шпековете, пу да ва е яд :-o :lol:

Да, вие щото се скъсахте да си показвате шпековете на нас, та вече няма...:lol:

Освен това се съмнявам някой от вас да иска да види шпека на другите, освен да се увери, че неговия е по--голям.:wink:

Да, по-скоро е обратното де - по-висока е вероятността да се влюбят в нас, ако не са ни виждали :D

Уни, ами актуална снимка - да речем да е от близките 5 години, а не от абитуриентския бал.

Ами тръсих, да го ева, ама самостоятелна нямам, па ко дам друга и нандито ще извади каиша. :(
Да, по-скоро е обратното де - по-висока е вероятността да се влюбят в нас, ако не са ни виждали :D

Уни, ами актуална снимка - да речем да е от близките 5 години, а не от абитуриентския бал.

Ами тръсих, да го ева, ама самостоятелна нямам, па ко дам друга и нандито ще извади каиша. :(

Споко, Нанди не ревнува хора, с които няма връзка. Тия, дето ги пошляпва с каиш и пази от бури - не се броят за връзка, а само за забавление.:rolleyes:

За 5 години имаш само една снимка ли? Нали си специалист по фотошоп, резни я общата снимка :) Или пък направо си направи някое прясно селфи пред огледалото :)

Така ли стана вече, :-o вие двечките на лични си ги разменяте, пък язе пред цялото форум да се показвам :-o
Споко, Нанди не ревнува хора, с които няма връзка. Тия, дето ги пошляпва с каиш и пази от бури - не се броят за връзка, а само за забавление.:rolleyes:

Така ли стана вече, :-o вие двечките на лични си ги разменяте, пък язе пред цялото форум да се показвам :-o

Е, ти си по-смел, затова - нали на аватара си с твоя снимка, просто ще я подмениш с по-съвременна :)

Има валяло, 300г. външен хард 70гб. са заети със снимки.
Вие сега като ме подпукахте с това селфи, и няма спиране, ни съм убав.
За 5 години имаш само една снимка ли? Нали си специалист по фотошоп, резни я общата снимка :) Или пък направо си направи някое прясно селфи пред огледалото :)

Това за смелост ли се брои? Аватара ми беше няколко години с иконката на социалната ми мрежа, но няма как да знаеш.
Е, ти си по-смел, затова - нали на аватара си с твоя снимка, просто ще я подмениш с по-съвременна :)

Ми ти си патрон на темата и трябва да се изтъпанчиш пред класа в цял ръст. Ние на лични двечките, щото, както каза Лилето - има по-голяма вероятност някой да се флюби в нас ако не ни е виждал, а не искаме да си губим обожателите.:lol:

Аз ако пусна селфи, няма да мога да се отърва от навлеци. Чакам да ме оценят откъм интелект и характер вече.

Аз ако пусна селфи, няма да мога да се отърва от навлеци. Чакам да ме оценят откъм интелект и характер вече.

То не е лошо, ама кво да правят тия, дето нямат кой знае какъв интелект и характерът им не е особено благ. Пак опираме до селфитата :)

Вие госпожице, първо можете да почерпите за снощната победа на третия райх на световното по футбол, пък селфи не пускайте, че с халбата и скромния бюст ни отвяхте - какво остава за нещо повече...

Горе