Койтуй пакли чушкиПредлагам рататуй или нещо друго френско, щом сме на тая вълна
Мерси боку за льо поздрава. Тва достатъчно френско ли ти е или да търся жабежки бутчета? Виж файлът 10364
Омлетът също е френско ядене - две яйца все ще се намерят, предполагам
Рататуят май е някакъв гювеч с по-изискано име
Ще я дам, ма ако и нея я откажеш ше ядеш македонски бой най- накрая.
Айде, с мастийка или без?Виж файлът 10365
Омлетът също е френско ядене - две яйца все ще се намерят, предполагам
Рататуят май е някакъв гювеч с по-изискано име
Няма стигами до бой шото няма да крада макидонската нандинца ил да я крада а
Давай ся да пинем па кото сабя покажи
Ма въубше неса заигравам, сирйозен съм кът бойофстроганоф и също толкоз прос,,, айди наздрави чивръс
Ма разбирасе освен ако позата не позволява ил пък можна оглидало есть ипаксмотрет вглазами я не знаю
Френски поздраф [video=youtube;rMltoD1jCGI]http://www.youtube.com/watch?v=rMltoD1jCGI[/video] давайти френско мизенци
Тази песен я асоциирам с един чернокож, който се точи на бледолика, сексуално. Напушва ме всеки път на смях.
Никой преводач няма да ми усети мисълта както ти ми я усети, тъйчи нека разпъванто почни Сига,,, покажи ква поза си и яз съм дотебиЗа тва ще ми трябват поне трима преводачи, ама ще го отдам на умората на овчаря.
Ще отваряме ли чакрите, като сме почнали с интернационалните практики и последно индийските? Да те разпъна малко, докат ти викам наздраве на ушенце?:wink:
Тази песен я асоциирам с един чернокож, който се точи на бледолика, сексуално. Напушва ме всеки път на смях.