Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

хахахахаха:D:lol: Тя е решила, че ще правиш обир и добре че не е дала целия оборот.:lol: оооооне мога повече...

Аве на тебе тие смешно но яз съм пустоянно така и вече зех да имам тикове, да не са плашат ного им намигам

И аз тва си помислих - някакъв космат 120 кила на 2 метра е влязъл в магазина и е ревнал с глас меден, загорски - дай една мастика, маааа! Горката продавачка :(

Категорично ней верно шото бях збръснат и вчесан като за минаване през митница

И аз тва си помислих - някакъв космат 120 кила на 2 метра е влязъл в магазина и е ревнал с глас меден, загорски - дай една мастика, маааа! Горката продавачка :(

Охххх направо си представям гледката и продавачката как се е кръстила после 5 минути, че не я е нападнал. Обаче може да е и друго: бластера е прекалено убав и тя е искала да го подкупи или просто се е захласнала от красотата му и е объркала сметката.

Охххх направо си представям гледката и продавачката как се е кръстила после 5 минути, че не я е нападнал. Обаче може да е и друго: бластера е прекалено убав и тя е искала да го подкупи или просто се е захласнала от красотата му и е объркала сметката.

Смиешно ли тий аа, на затуй нямя да покажа селти

Аве на тебе тие смешно но яз съм пустоянно така и вече зех да имам тикове, да не са плашат ного им намигам

ааааааааааааааххх, на мене ако ми намигне някой страшен ще се уплаша още повече.:lol::D Ох, не мога повече, честно...

Категорично ней верно шото бях збръснат и вчесан като за минаване през митница

А, дай снимка, че сега нанди като каза, се притесних, че си бил прекалено хубав и си й разбишкал хормоните.

Смиешно ли тий аа, на затуй нямя да покажа селти

Глупости сега, айде пусни едно на лс. че се заинтрувАх дали па верно си толкова страшен. Аз като стар търговец искам да преценя дали си струва да се увътриш при тая гледка, ма вервам, че си, кат Брад Пит - айде, дай едно селти, моля.:wink:

ааааааааааааааххх, на мене ако ми намигне някой страшен ще се уплаша още повече.:lol::D Ох, не мога повече, честно...

Питаш лима аз какго понасям този стрес, правил съм иизкуствено дишане, ама там стреса е поголем шото кътотвори очи ипак припада,,, ужас

Питаш лима аз какго понасям този стрес, правил съм иизкуствено дишане, ама там стреса е поголем шото кътотвори очи ипак припада,,, ужас

:lol::D Направо жал ми стана за тебе, че се налага да го раздаваш БЧК, ма не вервам да е така - дай селтиту, айде.:wink:

Е па вий сти ного убави шото сте от градо, селтита не прайтили ил само нашо село пуска у фецабука

А, и ние сме от село, затова толкова топло отношение имаме към теб :) Праим селтита, нали си ни виждал - поне отчасти (някои части от анатомията).

Е па вий сти ного убави шото сте от градо, селтита не прайтили ил само нашо село пуска у фецабука

А така, кажи им на гражданята и дай селти да видят, че си убав и жените губят съзнание от твойта безкрайна красота.:wink:

А, и ние сме от село, затова толкова топло отношение имаме към теб :) Праим селтита, нали си ни виждал - поне отчасти (някои части от анатомията).

Харно, ама дай ено мащабно да го вида без лупите

От: От: Предприемачеко разпускане!

О, Лиле...чета ви писаниците за разпускане, че пак съм крив малко да се посмея.

Пак ли ви ядосва Гошо ? То и Уни затва го няма май - вече се притеснявам за него и ще звъня на полицията в Първомай да ходят да видят жив ли е.:-o

Горе