Предприемачеко разпускане!

От: От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

А той какъв е бъзлив няма и да тръгне, без мене. почнаха дузпите не дишайте..

Може да му е дошъл кураж от някъде. Не дишаме..

Няма, първо малко романтика, после топене на четката. Не може така веднага портрет да се рисува.

Ари, лека нощ на всички :)

Ари лека, Лиле!

От: От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Хаааааааа ! Финал: Аржентина- Германия!

От: Предприемачеко разпускане!

Няма, първо малко романтика, после топене на четката. Не може така веднага портрет да се рисува.

Ари, лека нощ на всички :)

Леканош амакоискаш портрет парвотрява дапочерпиш майстора

Леканош амакоискаш портрет парвотрява дапочерпиш майстора

То па аз като те черпя всяка вечер, та си напълнил Лувъра с мои портрети. Мъчно ли тий, че лалетата увехнаха?

От: От: От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Може да му е дошъл кураж от някъде.

Дано му е дошъл, че не мога винаги да съм до него.

Хайде лека и от мен - доволна съм.:)

То па аз като те черпя всяка вечер, та си напълнил Лувъра с мои портрети. Мъчно ли тий, че лалетата увехнаха?

Ако ши ма дразниш похубу да си лягами ил еуфорията та държи и искаш ти нашмуля няколко гола ааа

Нандинце, душичке да не плачка много снощи за мен :-o :rolleyes:

Нандинце, душичке да не плачка много снощи за мен :-o :rolleyes:

Ти направо бой ще ядеш. Що не се обаждаш, че си жив, ми те мисля и се шашкам дали си добре, бре? И ? Добре ли си?

Вече много по-добре :rolleyes: Малко се позагледах снощи и си легнах, саммммм не както ме обвинява гангста :rolleyes:
Ти направо бой ще ядеш. Що не се обаждаш, че си жив, ми те мисля и се шашкам дали си добре, бре? И ? Добре ли си?

Да свалям ли гащите или да свалям блузата за боя, с камшик, ако ще е блузата само. :-o

Вече много по-добре :rolleyes: Малко се позагледах снощи и си легнах, саммммм не както ме обвинява гангста :rolleyes:

И не можа да си подадеш носа и да кажеш ''леканош'' - хм ! То всички се надявахме да ти се е случило тва дето ти мислеше гангстера, ма явно не е - нищо, другия път.
Видя ли каква е тактиката, вместо да те ударят в цената на мастиката да си тръгнеш с двойна сума на тая, с която си отишъл. Трябва да намигаш на продавачките, като бластера.:lol: Ааа, още ми е смешно ...

Ааааааа, аз до продавачки не одя, че ме домързява, тук на една крачка ми е единия денонощен ама само пърчове там :lol:
И не можа да си подадеш носа и да кажеш ''леканош'' - хм ! То всички се надявахме да ти се е случило тва дето ти мислеше гангстера, ма явно не е - нищо, другия път.
Видя ли каква е тактиката, вместо да те ударят в цената на мастиката да си тръгнеш с двойна сума на тая, с която си отишъл. Трябва да намигаш на продавачките, като бластера.:lol: Ааа, още ми е смешно ...

Да свалям ли гащите или да свалям блузата за боя, с камшик, ако ще е блузата само. :-o

Гащите - боя ще е на голо дупе.:wink:

Ааааааа, аз до продавачки не одя, че ме домързява, тук на една крачка ми е единия денонощен ама само пърчове там :lol:

Е, там ти е грешката, тогава. Бластера смига на продавачките по късна доба и дава 10-чка - връщат му до 20 кинта.:lol:

Аууууууууу, ще да боли :rolleyes:
Гащите - боя ще е на голо дупе.:wink:

И аз се чудя къв му бил бизнеса :-o :lol:
Е, там ти е грешката, тогава. Бластера смига на продавачките по късна доба и дава 10-чка - връщат му до 20 кинта.:lol:

Аууууууууу, ще да боли :rolleyes:

Е, не ми се щеше да ти причинявам болка, ма съдейки по емотикончето това ще те зарадва - добре тогава, ще боли.:wink:

И аз се чудя къв му бил бизнеса :-o :lol:

Ми ето, ракрихме го - обира магазините, като парализира умствената дейност на продавачките... с намигване.:wink:

Горе