Предприемачеко разпускане!

От: От: Предприемачеко разпускане!

Така е направил гадта мръсна, а ние щяхме да го вземем даже без ойл инклузив. Дано е гадно времето през цялата почивка и да не може да се топне и веднъж в морето.:lol: Ма то пък тогава ще се скъса да пере с комшийката и пак ще му е хубаво.:)

А, може да се случи хем да е гадно времето, хем комшийката да има гости. Тогава дано да има поне кабелна или интернет :)

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

И, значи сигурно не сме комшии - щото аз пък имам само един комшия, другото е офис.

С риск да ви разочаровам и двамата - няма как да сте комшии, като единия е във Варна, а другия в София, ма знае ли човек с тоя размити граници вече..:wink:

От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Така или иначе май ше отървем примоцията Уни го няма явно вече се е направил на куче и няма кой да ни заведе - теб при кръчмаря, мен при мацките. :(

Да бе, изпуснахме духовите инструменти и парфюмите, ма то и утре е ден и то почивен. Уни дали е много зле или го е отнесла бурята тоя Първомай и сега нямат нет, а може и лютеница вече да няма...Лошо!

От: От: Предприемачеко разпускане!

А, може да се случи хем да е гадно времето, хем комшийката да има гости. Тогава дано да има поне кабелна или интернет :)

Ха, дано са на палатка тогава.:D

С риск да ви разочаровам и двамата - няма как да сте комшии, като единия е във Варна, а другия в София, ма знае ли човек с тоя размити граници вече..:wink:

Аз разбрах, че вече не е във Варна чуекът, пък и аз съм в сравнително селски район на София, дет нямаше даже съществени поражения от бурята по комшийките аудита от околните сгради.

Аз разбрах, че вече не е във Варна чуекът, пък и аз съм в сравнително селски район на София, дет нямаше даже съществени поражения от бурята по комшийките аудита от околните сгради.

Съмнителна си ти малко да кажа за точното ти местоположение. :wink:

Знаеш ли го къде се укрива тоя гангстер, ама нали оня ден разказваше за рускинята в мола, дето забравил да каже ''здравствуйте''..

Знаеш ли го къде се укрива тоя гангстер, ама нали оня ден разказваше за рускинята в мола, дето забравил да каже ''здравствуйте''..

В момента не съм постоянно из Варна укривам се и в други градове. :)

От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

В момента не съм постоянно из Варна укривам се и в други градове. :)

От цвъко ли се криеш или от някоя мацка с претенции за бащинство към теб?

От: От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Нъл не ти се отваря въйбокса - той обикновено от чужбинско се не отваря. :)

Не, на село съм си - просто съм с линукс и нещо все ми иска последна версия на флаша и уж инсталирам и пак ми иска :(

От цвъко ли се криеш или от някоя мацка с претенции за бащинство към теб?

А сакън пепел ти на клавиатурата да ме вкарваш в филми с бутане на колички. От Цвъцко се крия страшилището на бг мафият. :)

Не, на село съм си - просто съм с линукс и нещо все ми иска последна версия на флаша и уж инсталирам и пак ми иска :(

Жена с линукс не познавам така като се замисля - ти да не излезеш някоя хакерка?

Жена с линукс не познавам така като се замисля - ти да не излезеш някоя хакерка?

А, ако знаеше каква съм "конфютърно" грамотна, няма хич да питаш :)

Абе, къде е Уни? Да не е в делириум тременс от препиване с домашно произведени дестилати?

А сакън пепел ти на клавиатурата да ме вкарваш в филми с бутане на колички. От Цвъцко се крия страшилището на бг мафият. :)

Значи от страшилището на бг мафията те е страх по-малко, отколкото от бутане на количка ?:lol: Ха хаха мислех, че само аз съм психо на тая тема.:)
И понеже пуша, докато пиша имам пепел по клавиатурата - да.:wink:

Последно редактирано:
От: Предприемачеко разпускане!

Ама пиете ли? То да пуши всеки може 8)

Абе, къде е Уни? Да не е в делириум тременс от препиване с домашно произведени дестилати?

Вероятно е така, защото заплаши да го направи. Последно се беше уплашил от бурята и ме повика на помощ и може да ме чака до някоя табела някъде в Първомай.

Вероятно е така, защото заплаши да го направи. Последно се беше уплашил от бурята и ме повика на помощ и може да ме чака до някоя табела някъде в Първомай.

А уж алкохолът придавал смелост :)

А уж алкохолът придавал смелост :)

Е, ако стои до табелата в буря е смело момчето.:)

От: Предприемачеко разпускане!

Най-интензивните романтични, а и еротични моменти, се случват по време на пороен дъжд. На открито. Поне по филмите.

Горе