Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Препоръчват го навсякъде се ползва у козметиката душко, пу дручко си е натурално :lol:
Охоу, още в 6 станах, ама аз си го изгледах мача, обаче иде буря тук. :rolleyes:
Тц - тва се спича гадно, щипе и аз лично се изривам от него.:)
Наспа ли се душе? Пак проспа мача, а взехме купата. :D

Препоръчват го навсякъде се ползва у козметиката душко, пу дручко си е натурално :lol:
Охоу, още в 6 станах, ама аз си го изгледах мача, обаче иде буря тук. :rolleyes:

Нещу не ти вярвам - що ли ? ИзлъгАл те е некой, че се влага в козметиката туй чудо, ма айде да не ти чупя хатъра.:wink:

И като беше буден що не даде признаци на живот? Едно конграчилейшънс да беше казал поне. Аз се успах днес...:rolleyes:

Светле - скъпата козметика помага най-вече на фирмите производителки, иначе богатите баби нямаше да се обезобразяват с ботокс и пластична хирургия.:wink:

Ами аз легнах след мача веднага и си викам душат ще дойде да ми разкаже приказка да се оправям :rolleyes:
Пък сутринта гледах да не шумя много да те не будя :rolleyes:
Нещу не ти вярвам - що ли ? ИзлъгАл те е некой, че се влага в козметиката туй чудо, ма айде да не ти чупя хатъра.:wink:

И като беше буден що не даде признаци на живот? Едно конграчилейшънс да беше казал поне. Аз се успах днес...:rolleyes:

Светле - скъпата козметика помага най-вече на фирмите производителки, иначе богатите баби нямаше да се обезобразяват с ботокс и пластична хирургия.:wink:

Трябва да си пуснем обява, че търсим предприемач, който да услужи с протеинов материал собствено производство. Наистина няма смисъл да се мъчим с разни Шисейдо-Мисейдо измислици.

Трябва да си пуснем обява, че търсим предприемач, който да услужи с протеинов материал собствено производство. Наистина няма смисъл да се мъчим с разни Шисейдо-Мисейдо измислици.

Е, с тая обява ще избием рибата вече - тва е мечтата на всеки мъж... да помага на нещастни женици имам предвид, разбира се.:wink: И следва логичния въпрос: по какъв начин ще се добива мат'ряла и кой най-вече ще извършва тая дейност?

Е, с тая обява ще избием рибата вече - тва е мечтата на всеки мъж... да помага на нещастни женици имам предвид, разбира се.:wink: И следва логичния въпрос: по какъв начин ще се добива мат'ряла и кой най-вече ще извършва тая дейност?

как кой? красотата иска жертви :D
трябва да се спазват индивидуалните изисквания и потребности към всеки различен тип кожа... значи личен преглед, обследване на конкретния проблем, предприемане на необходимите действия за подготовка и добив на протеиновия екстракт, нанасяне... при необходимост процедурата трябва да се повтори след кратка реанимация на производствените инсталации...

По желание на клиентката :rolleyes: само да не и трябват големи количества, и филма не се препоръчва на лица над 40-45 гадини. :lol:

трябва да се спазват индивидуалните изисквания и потребности към всеки различен тип кожа... значи личен преглед, обследване на конкретния проблем, предприемане на необходимите действия за подготовка и добив на протеиновия екстракт, нанасяне... при необходимост процедурата трябва да се повтори след кратка реанимация на производствените инсталации...

Ето че бях права - веднага се намериха доброволци, че даже и на повторение на процедурите са склонни. Брей каква жертвоготовност.:wink: Имало и щедри дарители, когато става дума за биологичен материал, а не за финансови дарения.

И аз съм го забелязала, че са много жертвоготовни предприемачите и съм сигурна, че ще има кой да помогне :-o

Може да ни пращате на лични селтита и кратко описание на производствените инсталации :)

Да отбележим все пак, че протеиновият екстракт ще се добива ръчно :)

Еми то да не е лесно, за мъки сме си родени ние мъжовете :-o :lol:

И аз съм го забелязала, че са много жертвоготовни предприемачите и съм сигурна, че ще има кой да помогне :-o

Може да ни пращате на лични селтита и кратко описание на производствените инсталации :)

Да отбележим все пак, че протеиновият екстракт ще се добива ръчно :)

Що па само ръчно ? Има приятни и за получателките начини за добив на мат'рял... В съчетание с ендорфинките, отделени по време на добиване, процедурата ще бъде още по-успешна.:wink:

Ето че бях права - веднага се намериха доброволци, че даже и на повторение на процедурите са склонни. Брей каква жертвоготовност.:wink: Имало и щедри дарители, когато става дума за биологичен материал, а не за финансови дарения.

моля, моля - ние сме професионалисти, не някакви дребни дарители - работим само и изключително на едро по раздаване на красота

относно финансовите дарения - те са тема на друга древна професия, далеч от разкрасителните процедури. за доказателство можем да приведем вид на масовката, заета с добив на тарифирани услуги - не твърде лицеприятна и крайно бацилоносна :D

при ръчен добив, да отбележим, се губи допълнителния бонус към процедурата - горене на калории. също така трябва да се отбележи, че ръчния метод води понякога до крайно неприятни възпалително-протриващи ефекти върху нежната кожа на производствената инсталация

Що па само ръчно ? Има приятни и за получателките начини за добив на мат'рял... В съчетание с ендорфинките, отделени по време на добиване, процедурата ще бъде още по-успешна.:wink:

Не се плашете излишно - имах предвид, че няма да е автоматизирано чрез апарат тип доилен агрегат. Пък дали ще е точно ръчно ще уточнят двете страни - участници в манипулацията.

п.п. Думата манипулация също идва от латинската дума за ръка, но не е задължително да е извършвана задължително с ръце.

Лек ден, че много се напънах в етимологично-семантичните дебри на лингвистиката.

при ръчен добив, да отбележим, се губи допълнителния бонус към процедурата - горене на калории. също така трябва да се отбележи, че ръчния метод води понякога до крайно неприятни възпалително-протриващи ефекти върху нежната кожа на производствената инсталация

Ми и аз тва имах предвид - ще съчетаем подмладявашите процедури с антицелулитни и всички участници в козметичната манипулация ще бъдат доволни. Под финасови дарения имах предвид старата ни тема, когато с Лили събирахме пари да си купим вибро яйца за лично удовлетворение и щастие - което пак е вид благотворителна дейност от страна на предприемачите.:wink:

Не се плашете излишно - имах предвид, че няма да е автоматизирано чрез апарат тип доилен агрегат.

Добре беше да се уточни това, браво Лиле.:wink:

Пускам до 10 ревюта за крема аз :-o :lol:

Пускам до 10 ревюта за крема аз :-o :lol:

Само за твоя или по принцип за лечебните и подмладяващи свойства на продукта?

Замо за моя крем, ама то всичко си е навързано, иначе не мога да говоря от името на други колеги :D
Само за твоя или по принцип за лечебните и подмладяващи свойства на продукта?

Горе