Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Замо за моя крем, ама то всичко си е навързано, иначе не мога да говоря от името на други колеги :D

Добре, сега трябва да уточним процедурите ежедневни ли ще бъдат, седмични ли ... че до тук сте само двама кандидатите, пък има опасност бройката на желаещите дами да се увеличи драстично и в един момент да не може да се смогва.:wink:

Ежедневни душко, че матряла става много силен иначе и може да се обърка рецептата :-o :lol:
Пък то още кандидати ще да има, те още просто не са усетили новата ниша в бизнеса :lol:
Добре, сега трябва да уточним процедурите ежедневни ли ще бъдат, седмични ли ... че до тук сте само двама кандидатите, пък има опасност бройката на желаещите дами да се увеличи драстично и в един момент да не може да се смогва.:wink:

Ежедневни душко, че матряла става много силен иначе и може да се обърка рецептата :-o :lol:
Пък то още кандидати ще да има, те още просто не са усетили новата ниша в бизнеса :lol:

Значи трябва да уточним, че с Лилето сме неплатежоспособни и да не се лъжат някои производители, че това ще бъде бизнес, с който ще си хранят семействата. Не, става дума за нова благотворителна акция - който желае да дарява да се включва в темата.:wink:

Ще уточняваме подробностите, аз нали пуснах ревюта :D

Душко покрай майтапите да те черпя:

[video=youtube;rZyVOJ_pht8]https://www.youtube.com/watch?v=rZyVOJ_pht8[/video]

Значи трябва да уточним, че с Лилето сме неплатежоспособни и да не се лъжат някои производители, че това ще бъде бизнес, с който ще си хранят семействата. Не, става дума за нова благотворителна акция - който желае да дарява да се включва в темата.:wink:

А, мерси душко ! То майтап на голо дупе си е сериозна подмладяваща процедура, но това е друга тема....:wink:

На голо дупе тъй си става, няма кво да се лъжем :D
А, мерси душко ! То майтап на голо дупе си е сериозна подмладяваща процедура, но това е друга тема....:wink:

Душкооо, помощ пих един презкурин и не знам какво правя вече :-o :lol:

Душкооо, помощ пих един презкурин и не знам какво правя вече :-o :lol:

Ми нямам представа какво да правиш, бе душе - никога не съм пила такова нещо...по анатомични причини.:wink:

То като дрога действало, освобождава те от напрежението и всичко лошо изчезва, и сега имам чувството, че съм се върнал 10 години назад. :D
Ми нямам представа какво да правиш, бе душе - никога не съм пила такова нещо...по анатомични причини.:wink:

То като дрога действало, освобождава те от напрежението и всичко лошо изчезва, и сега имам чувството, че съм се върнал 10 години назад. :D

Я, такава дрога не съм вземала, ма щом така действа искам и аз.:) Нали не пречи, че нямаш нужните анатомични части? Излизам малко да покръшкам - I'll be back.:wink:

Върнах се, айде малко на спам.:)

Уни, нещо не ти вървят тоя тип оферти сред потенциалната клиентела май. Освен ако има някоя доволна клиентка от офертата с целувките, та на нея да си предложиш услугите и протеиновия материал.

Оооо, Лиле !
Как е? Някоя козметична процедура днес да си извършила?:wink:

Не, прекалено съм мързелива, че да извършвам козметични процедури. Как си :)

Благодаря добре съм. Някои козметични процедури се оказа, че могат да бъдат приятни - не е редно да те мързи за такива процедури.:wink:

От: От: Предприемачеко разпускане!

Здрастии нешо дасам изтарвал

Бластер, на море ли беше ? С комшийка? Валя ли ? Продавачката май повече пари ти е върнала - голям живот му удари с тва ресто.:wink:

Нещо да почерпиш?

Благодаря добре съм. Някои козметични процедури се оказа, че могат да бъдат приятни - не е редно да те мързи за такива процедури.:wink:

А, ако е някоя по-интимно-разкрасителна процедура, мога и да се замисля, ако ме устройва желаещият за даряване на материал, но все пак съм леко претенциозна.

Бластер, как си? Ние направо си помислихме, че си отишъл на море без нас и вчера цяла вечер те мислихме и страдахме безутешно :(

Не бях на море ана планински похот дапокажа овчарските възвишения наедна комшийка

Не бях на море ана планински похот дапокажа овчарските възвишения наедна комшийка

И? Остана ли доволна комшийката от похот-та и възвишенията овчарски, таз щастлива комшийка?:wink:

На нас ни беше мъчно за тебе - ще почерпиш ли нещу се пак?

Горе