Предприемачеко разпускане!

От: От: Предприемачеко разпускане!

Оооо, гангстер здрасти. Що не си взе и зрънчо с играчка за мезе на бирата, пък можеше и някое шоколадово яйце.
Уни изчезна безследно и сега се шашкам дали не е скочил пак от терасата.:-o

Мараба, не съм се сетил. :D

ПП: Че кога е скачал от терасата?:shock:

От: Предприемачеко разпускане!

Само не ми споменавайте бира, моля ви се. Къпала съм се в бира тия дни. Включително и в буквалния смисъл.

Малко по-рано днес май скачаше Уни, ама от първите етажи, че да не се претрепе :)

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Мараба, не съм се сетил. :D

ПП: Че кога е скачал от терасата?:shock:

Тая сутрин, щото пратих голо селти на бластера.:-o Виж на предната страница. Много виновна се чувствам сега.:rolleyes:
А ти другия път, като купуваш детска бира си купи и зрънчовци с играчки - като не те хване бирата поне ще имаш тръпка от очакването каква играчка ще ти се падне.:wink:

Само не ми споменавайте бира, моля ви се. Къпала съм се в бира тия дни. Включително и в буквалния смисъл.

Аз съм си мила косата, щото ме излъгаха, че ставала много хубава след това, ма не празнувах нищо тогава. :)
Клозе каза, че ако вземат купата ще се напие, като свиня - заедно ли се къпахте?:wink:

Тая сутрин, щото пратих голо селти на бластера.:-o Виж на предната страница. Много виновна се чувствам сега.:rolleyes:
А ти другия път, като купуваш детска бира си купи и зрънчовци с играчки - като не те хване бирата поне ще имаш тръпка от очакването каква играчка ще ти се падне.:wink:

О миличка Нандибанди мислих че сам единствения на които си праштъла голо селфи :( Но се радвъм че пуне уни-леб е единствения дет не е пулучил такова :)

О миличка Нандибанди мислих че сам единствения на които си праштъла голо селфи :( Но се радвъм че пуне уни-леб е единствения дет не е пулучил такова :)

То май верно само на него не съм пращала - тогава щеше да скочи от по-високо.:) Как си аморе? Оправли ли се вече, можеш ли да сядаш?

Аз съм си мила косата, щото ме излъгаха, че ставала много хубава след това, ма не празнувах нищо тогава. :)
Клозе каза, че ако вземат купата ще се напие, като свиня - заедно ли се къпахте?:wink:
Клозе го нямаше, но къпаните тела бяха повече от две. И доколкото си спомням, взех наградата за Мис Бирена Фланелка. Не че прекарах много време с фланелка де, но по-добре да не изпадам в подробности.

Пак кръшкаш немаш срам хич ще поболееш чуека. Не ти е лошо селтито аз ко бях Уни и аз щях да се фърля от терасата. :mrgreen:

А сакън не ме баламосвай с зрънчовци, че съм се фанал да ставам фин и елегантен, че заради едно малко травма не съм фащал дъмбел скоро и нема ти разправям...:)

То май верно само на него не съм пращала - тогава щеше да скочи от по-високо.:) Как си аморе? Оправли ли се вече, можеш ли да сядаш?

Фантастико съм кара миа штом двете ми льобими претприймачки заедно с Гестапо сте тука. Санувах ви сношти и двете :) Оправих се и сам готов за нови подвизи :)

Клозе го нямаше, но къпаните тела бяха повече от две. И доколкото си спомням, взех наградата за Мис Бирена Фланелка. Не че прекарах много време с фланелка де, но по-добре да не изпадам в подробности.

Оооо, изпадни в подробности, моля те. А ако има и селтита - пращай веднага, с фланелка, без.. както прецениш. Ти си втората мис в тая тема - Лилето има няколко титли от конкурси на пищова.

Да не намекваш, че колежката nandibandi ми е конкуренция? Не за сърцето ти, разбира се - далеч не съм толкова романтична. Но все пак повечето мъже ме класират доста високо откъм външност и ми е приятно да го знам, колкото и рядко да се възползвам от тоя факт...

Ей появиха се мъжовете, сега остава и Казанова да обещае някоя тенекия с мед и няма да можем да издържим на изкушението. Гангстер, ти да не се окажеш с атлетично телосложение и да взема да съжалявам :lol:

Оооо, изпадни в подробности, моля те. А ако има и селтита - пращай веднага, с фланелка, без.. както прецениш. Ти си втората мис в тая тема - Лилето има няколко титли от конкурси на пищова.

Да не са по бързо ядене на кебапчита в жакузи щом е на Пищова конкурса?

Да не намекваш, че колежката nandibandi ми е конкуренция? Не за сърцето ти, разбира се - далеч не съм толкова романтична. Но все пак повечето мъже ме класират доста високо откъм външност и ми е приятно да го знам, колкото и рядко да се възползвам от тоя факт...

О белисима как може да си гу пумислиш изопшту!! Поне не и вав горната пулувина на телосложението! Там нямаш никъква кункуренция заклевъм са! Просто твоята горна пулувина много ваздейства на моята долна.

От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Пак кръшкаш немаш срам хич ще поболееш чуека. Не ти е лошо селтито аз ко бях Уни и аз щях да се фърля от терасата. :mrgreen:

А сакън не ме баламосвай с зрънчовци, че съм се фанал да ставам фин и елегантен, че заради едно малко травма не съм фащал дъмбел скоро и нема ти разправям...:)

Аз имам зет културист - ако му сложиш 5 кинта на рамото няма да може да ги вземе, щото ръцете му са огромни.

За срама - срам ме е, ама с Уни нямаме уговорка да сме моногамни, даже се надявах да му е вързало с флейтистките.:wink:

Е, снимки колкото искаш - винаги има поне един да снима на тия мероприятия. Трябва да седна да ги прегледам тия дни и може да пратя по някоя на избрани хора. Ти ще си от тях, разбира се :)

Ти па дали не си малко нахална ?! Не стига, че се намърда и ми го повреди за дълго време, ми и нещо взе сама да се хвалиш колко те харесват мъжете, като една друга предприемачка.

От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Аз имам зет културист - ако му сложиш 5 кинта на рамото няма да може да ги вземе, щото ръцете му са огромни.

За срама - срам ме е, ама с Уни нямаме уговорка да сме моногамни, даже се надявах да му е вързало с флейтистките.:wink:

А аз мога да ги взема не съм в категория културист едно врема малко да ама се не ме кефят тъкиви извръщения. У рамките на красивото гледам да съм ама заради едното малко травма малко погрозихме работата. :mrgreen:

Неска на центъро една щеше да си счупи врато да ме зазяпва - вървим в правилна насока ко не ме изкушавате с зрънчота с играчки. :mrgreen:

Горе