Предприемачеко разпускане!

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Ти па дали не си малко нахална ?! Не стига, че се намърда и ми го повреди за дълго време, ми и нещо взе сама да се хвалиш колко те харесват мъжете, като една друга предприемачка.
Ако не се лъжа, на теб ти предложих да се облагодетелстваме взаимно, но ти така и не пожела. Като си ограничаваш плажуването само на единия бряг, понякога се стига до такива дребни разочарования.

От: От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

А аз мога да ги взема не съм в категория културист едно врема малко да ама се не ме кефят тъкиви извръщения. У рамките на красивото гледам да съм ама заради едното малко травма малко погрозихме работата. :mrgreen:

Неска на центъро една щеше да си счупи врато да ме зазяпва - вървим в правилна насока ко не ме изкушавате с зрънчота с играчки. :mrgreen:

Бива те в саморекламата обаче :)

От: От: Предприемачеко разпускане!

Е, снимки колкото искаш - винаги има поне един да снима на тия мероприятия. Трябва да седна да ги прегледам тия дни и може да пратя по някоя на избрани хора. Ти ще си от тях, разбира се :)

Добре, тоя тон ми харесва повече. Ще чакам селтито на горната ти част и ще си гриза ноктите от ужас, че нямам такива дадености, с които да въздействам на долната част на Пури.

Бива те в саморекламата обаче :)

Ко да прайш скромен съм :lol: Ама така си беше ни лъжа. Па малко и маркетинг съм учил - професионално изкривяване имам. :D

ПП: А ко си помисли, че са саморекламирам(не съм мисли че ще излезе така) за да ме поканиш на кафе да ти донеса тенекия с мед нема нищо такова - примоцията свърши.

Добре, тоя тон ми харесва повече. Ще чакам селтито на горната ти част и ще си гриза ноктите от ужас, че нямам такива дадености, с които да въздействам на долната част на Пури.

О миличка а пък от твоите долни части трудно ще намеря по ваздействашти повярвъй ми опитвах вчера много сириозну!

От: От: От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Ко да прайш скромен съм :lol: Ама така си беше ни лъжа. Па малко и маркетинг съм учил - професионално изкривяване имам. :D

ПП: А ко си помисли, че са саморекламирам(не съм мисли че ще излезе така) за да ме поканиш на кафе да ти донеса тенекия с мед нема нищо такова - примоцията свърши.

Нищо подобно - след тая реклама съм съгласна и с чешмяна вода да ме почерпиш :)

А аз мога да ги взема не съм в категория културист едно врема малко да ама се не ме кефят тъкиви извръщения. У рамките на красивото гледам да съм ама заради едното малко травма малко погрозихме работата. :mrgreen:

Неска на центъро една щеше да си счупи врато да ме зазяпва - вървим в правилна насока ко не ме изкушавате с зрънчота с играчки. :mrgreen:

Как се травмира, бе човек ? Да не беше при бягство от закона?:-o Добре, че не са ти такива ръцете, че няма да можеш да се почешеш. Зет ми кара сестра ми да го чеше, ма не върви ти да забиеш мацка и да я караш да те почеше по гърба на първа среща.

О миличка а пък от твоите долни части трудно ще намеря по ваздействашти повярвъй ми опитвах вчера много сириозну!
Тоя път ме дразниш сериозно. Заради теб прекарах 5 минути пред огледалото да си оглеждам ханша и краката....

Оооо, добре тогава, ще съчетаем долна и горна част с гестапото, ама ако може аз да мога да си сядам на другия ден. Ще и се подмажа още - симпатиите към немския национален отбор дават малко преднина до тук.:wink:

Тоя път ме дразниш сериозно. Заради теб прекарах 5 минути пред огледалото да си оглеждам ханша и краката....

Пруштавай миличка ништо лошо не сам имъл впредвид. Просто като ти пугледна горните части и пулучавам амнезия и забравям за долните ти които са ожасно прекрасни и те!

Оооо, добре тогава, ще съчетаем долна и горна част с гестапото, ама ако може аз да мога да си сядам на другия ден. Ще и се подмажа още - симпатиите към немския национален отбор дават малко преднина до тук.:wink:

И аз уткуга ви го предлагъм това милички. Вие ми елате пък аз ште ви сачетая на мясту!

Добре де, аз нямам ли право на комплимент, мама му стара ? Брей па суетна за плуваща между два бряга...:rolleyes:

Въй, вие двете обрахте всички комплименти в темата :)

Ще те взема с мен на срещата при Пури, та да видиш хем плътски наслади, хем комплименти после.:wink:

Ще те взема с мен на срещата при Пури, та да видиш хем плътски наслади, хем комплименти после.:wink:

Той мен Пури не ме харесва. Каза, че не обичал жени с очила и плетени жилетки :(

Добре де, аз нямам ли право на комплимент, мама му стара ? Брей па суетна за плуваща между два бряга...:rolleyes:
Извинявай, но съм си такава - трябва да превъзхождам, а понякога и да потискам околните. Но винаги можем да си уредим отношенията насаме :) ако чувстваш някакъв проблем с това ми поведение.

И аз уткуга ви го предлагъм това милички. Вие ми елате пък аз ште ви сачетая на мясту!
Абе ти много отворен стана, бе сладур?! Щял да ни съчетава. Забрави ли какво стана последния път?

Абе ти много отворен стана, бе сладур?! Щял да ни съчетава. Забрави ли какво стана последния път?

Миличка ти просту онзи път ма изнинада изотзадзе но за следващия път ште съм путготвен http://voevmedical.com/%D0%B2%D1%8A%D0%B7%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D1%85%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B8%D0%B4%D0%B8/

Той мен Пури не ме харесва. Каза, че не обичал жени с очила и плетени жилетки :(
Не си изгубила кой знае колко - Пури е приятен за окото и над средното способен в леглото, но аз мога повече да те зарадвам. И за по-продължителен период от време...

Не си изгубила кой знае колко - Пури е приятен за окото и над средното способен в леглото, но аз мога повече да те зарадвам. И за по-продължителен период от време...

Ммм, наистина ти обещавам, че ако някога обърна интимно внимание на жена, това най-вероятно ще си ти :)

Извинявай, но съм си такава - трябва да превъзхождам, а понякога и да потискам околните. Но винаги можем да си уредим отношенията насаме :) ако чувстваш някакъв проблем с това ми поведение.

Може да опитаме да си уредим отношенията, ама без насилие, че ме е страх. И по възможност да мога да сядам след това, че няма как да пиша права на компа после.

От: Предприемачеко разпускане!

Пунежи разбрах че във темата има миски от кункурсите на Пищова и многу убичам селските мумичета искъм да пуздравя сички такива:

[video=youtube;NTrELQf0Bjk]https://www.youtube.com/watch?v=NTrELQf0Bjk[/video]

Горе